Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Rica ederim..O raflar dolabın canım ayrıca raf almana gerek yok,tatlım 10 ytl ye diktirmiştim ben..

Gördüğün gibi dolap çok dar o yüzden gereksiz eşya götürme sakın,çünkü kitapların,ayakakkabıların,havlun,ütün hep oraya sıgmak zorunda...

peki bunun genişliğini ve uzunluğunu ne kadar diktirmeliyim?Seninkisinin ebatları nasıl?kaç tane cebi var kumaşı senden olarak mı 10 a diktirdin?

bir de o ranzada renkli nevresim var ben devlet yurdunda nevresim götürülemiyor sanıyordum.yastık da oradan değil mi?

Tatlım benim ilk gidişimde yoktu arkadaslarınkine baktım fikir edindim ölçüyüde alıp eve gelince diktirdim..Kuması terziden hepsine toplam 10 ytl verdim.

teşekkürler arkadaşlar:)tubiş çok oldum biliyorum ama genişlik olarak seninkisi kaç santim ?

Hazır satılıyordur mutlaka ama ben rastlamadım kanguruya.ilk hafta çok dikkat etmediler ama sonra çarşaflar hep tek tip verildi.

Teşekkürler canım fikir olur arkadasa..canım makarna çekti yaw bu arada :bbo:

Tubişçim çok teşekkürler, makranacım sana da teşekkür ederim az önce ben de netten tam da onu gördüm:)

ben bişey daha sorucam yurda gidince bavullarınızı nereye koyuyorsunuz?

ben bişey daha sorucam yurda gidince bavullarınızı nereye koyuyorsunuz?

Valiz odaları oluyor oraya koyuyorsun,minik bi kagıt veriyolar etiket gibi adını soyadını yazıp yapıştırıyosun üzerine koyduktan sonrada kitleniyor oda temizlikçi ablalarda oluyor anahtarda sabah 9 akşam 4 arası açtırabiliyorsun valiz odasını..

eşyalarımın bir kısmını valizde bırakmayı düşünmüştüm hani sığmayanları vs ya da o sırada kullanmadıklarımı diye.

Olabilir ama çalınma ihtimalide var bu detayı geçme..yerimseniben

peki teşekkür ederim çok yardımcı oldun canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…