bütün sayfaları okudum kzlar ve kendime liste yaptım:)bi yerden başlamak lazım artk hazırlamaya:)teşekkürler paylaştığınız bilgiler içinopuyorumnanaktan
ben de yaptım liste
gerçi benim daha koskoca 1 senem var ama hazır böyle konu bulmuşken bi kağıda yazıp koydum bi kenara:roflol:
Ben üzüleceğimi sanmıyorum.Ağlayacağımıda.Göbek atarım heralde.Gün sayıyorum gün
genelde aılenle gıdıyorsun kayıta ve son olarak bırakmaya ama sımdıkı aklım olsa yalnız gıderdım cunku orda ayrılması cok daha zor oluyor bı sehırde yapayalnız kalıyorsun
sen böyle deyince ilk senem geldi aklima annem babam beni bırakıp otogar dolmusuna binmişti tek başıma kalmıştım kimse yok bi yer bilmiyorsun ay feciydi ya 3.gün döneceğim geri ben diye aramıştım ağlayarak annemi :) bu sene son senem ama biz gene hersene giderken ağlasiriz annemle
ya sanırım herkes şuan alışveriş hazırlık kayıt fln gibi işlerle ilgileniyodur.bende yurt başvurusu yaptım çıkarsa inş.deneyimli arkadaşlara sorum yurtta yada evde kalan üni.öğrencileri için gerekli yanımızda olması gerken şeyler nelerdir?ilk etapta alışana kadar yanınızda olsun ben götürmedim pişman oldum dediğiniz eşya,kıyafet,vs. yada şunu yapmadım zorluk yaşadım dediğiniz bişi varmı?
monica küçülttüm fotoğrafları:)
odalar güzelmiş
ve fiyatı çok uygun duyduğuma göre böyle özel yurtlarda 2 kişilik odalar 300den aşağıya olmuyormuşakannehir
sen bulgaristanda okuyorsun değil mi?