Üniversiteye giderken gerekli şeyler

dün ben de kilit aldım dolap için önceki sayfalarda şifreli alın diye söz edilmişti.şifreli aldım daha güvenilir olur diye acaba iyi mi ettim hangisi daha güvenli?

bir de devlet yurdunda kalanlar için geceyi dışarda geçirmek(mesela benim kuzenimin evi var kalcaım şehirde arada oraya gitmek,yada ailemin yanına dönmek vs.) için izin almak gerekiyormu?gerekiyorsa mazeretimizi söylediğimizde sorun oluyormu?hafta içi hafta sonu değişiyormu?

Son düzenleme:
Tabii ki izin alman gerekiyor...

ızin alırken izin defterine imza atıyorsun...

Haftaiçi haftasonu pek fark etmiyor...

Bu arada,kilidi şifreli almakla iyi etmişsin bazen dolap kilitlerini kırıyorlar...

Kilitleri de yedekli al bu arada,bazen geldiğinde kilidini bozuk görebilirsin Bana olmuştu o

hehe aynı dolaba 2 kilidi aynı anda takmak da iyi çözüm olur garantiye almak için hem şifreli hem şifresiz birini geçen diğerine takılır falan.

Olabilir :)

Bu arada çay ve kahve stoğunuzu bol tutun,kantinler belli saatten sonra kapanıyor

Gece çalışırken oluşabilecek açlık krizleri için küçük paketlerdeki hazır çorbalardan da bolca bulundurun

Bazı yurtlardaki çeşme suları pek içilmiyor,bu yüzden de şişe suyunuzu eksik etmeyin

Bu arada,mümkün olduğu kadar alttaki ranzaları almaya bakın,çünkü bazı yerlerde ranza merdiveni bulunmayabiliyor,artı olarak yatağın altını da çantalarınızı koymak için kullanabilirsiniz yerimseniben

Yeni valiz alacaksanız,mutlaka kilitli valiz alın,hatta gerekirse -çünkü valizin bazı bölümlerinde kilit olmayabiliyor- aldığınız şifreli kilitleri bu kilitsiz fermuarlara valiz açılmayacak biçimde takın

Son düzenleme:
Ranzaları kendi isteğimize göre seçebiliyor muyuz yani???
Ben normalde üstte yatamam ama ne bilim daha özel olur gözden uzak diye üst iyi olabiir diye düşünmüşyütm

söylersin kayıt sırasında eğer anlayışlı birine denk gelirsen verirler istediğin yatağı
ayrıca izin meselesinde dilekçe ile nereye gideceğini fln yazıosun adres olarak izin alabiliosun ama haftaiçi 60 gunu gecersen izin vermiyorlardı benim yurtta kaldığım zamanlarda 60 gunu gecse bile haftasonu gidebiliyordun bitek

Aslında en çok gerekn şey nakit olacaktır banka hesabınızda.. tam bitti derken bir ço masraf, ihtiyaç

çıkıyor...

allah yardımcısı olsun tüm öğrencilerin...tebrik ederim yeni kazananları....

kirli çamaşrlarınız için katlanabilen oyuncak sepetleri var onlara koyarsınız onlardan alın bence çok kullanışlı

Son düzenleme:
sıcak suyu yurtta parayla mı veriyorlar?
yani kahve çay vs içmek için

sıcak suyu yurtta parayla mı veriyorlar?
yani kahve çay vs içmek için

hayr ama saat 11 olunca yatakhaneler kilitleniyo kantinler kapanıyo saat 11den sonra kızkıza oturup sohbet muhabbet çok olur ee o zamanda yanında kahve çay lazım değil mi o yüzden su ısıtıcı olur her odada mutlaka ve bol bol kahve ve sallama çay artıı şekerrr

ben bi arkadaştan parayla diye duymuştum bu sene demişti ki kantinden sıcak suyu parayla alıyoruz 20 kuruş öyle çay içiyoruz demişti.

ben bi arkadaştan parayla diye duymuştum bu sene demişti ki kantinden sıcak suyu parayla alıyoruz 20 kuruş öyle çay içiyoruz demişti.

ewet kantinde herşey parayla tatlım zaten sıcak su bile öyle arkadaşın doğru demiş ben yatakhaneden bahsettin sandım

kızlar devlet yurdunda kalan öğrencilerin aylık yemek parası sadece ne kadar tutuyor?örneğin hafta sonu yemek vermiyor haftasonu öğün başı yurt içinde ne kadar ve öğe yemeklerin de vermiyorlar.aylık sadece yemek parası ne tutar?

odada priz olsa ısıtıcı da olurdu çay kahve de ama senağlama

Kızlar yurtlarda su ısıtıcılarınızı iyi saklayın,buldukları zaman topluyorlar,oda kontrolleri oluyor çünkü

kızlar devlet yurdunda kalanlar için aylık yemek ücreti ne kadar tutuyor?

devlet yurdunda kaldım bende okurken...
Bıze yemek kartları vermıslerdı aylık... Mesela gunluk yemegın 2 lıra tutuyorsa o kart 75 kurustu....
Çok aman aman pahalı deıl aslında yurtta yemekler ama sımdı nasıldır bılemıyorum cnm... Ama o kartlardan varsa al mutlaka...

Yemek fişi verilecek hafta içi için geçerli,sabah kahvaltısını ve akşam yemegini kapsıyor bu fişler sabah kahvaltısının 2 milyon akşam yemeginin 2.5 milyon kadar,haftasonu cebinden ya dışarıda ya da kantinde yiyeceksin,ne yediğine baglı aylık ne kadar tuttugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…