Üniversiteye giderken gerekli şeyler

terzide diktirebilirsin ben diktirmiştim. satılan biyer vardı ama hatırlamıyorum şuan

ay kızlar bu ihtiyaçlar bitmiyo valla bence de en önemlisi nakitinizin olması önceki mesajlardada bi arkadaş yazmıştı zaten ben çanta çanta eşya getirdim yinede bir sürü eksigim var.laelaelaelaelae bide benim gibi akıllı davranıp çantanızın birini evde unutursanız yandınız iki gün için bir sürü şey alırsınız:eek:lmaz: aman diyim götürceginizi götürün sonra burada yandım ellere düşmeyinzemuszemus bide arkadaşalr bu kanguru koçtaşta falan ne diye satılıyo nasıl bulcam yani??

kanguru diye satılıyor.bir de şimdilik misafir öğrenci olarak kalcaklar için daha az eşya götürmelerini tavsiye ederim çünkü misafirlere daha küçük dolap veriyorlar

Allah yrdcınız olsun...
haftasonları gıtmek ıcın ızın alıyorsunuz yurttan ve her yarı yılda evlere ızın aldıgınız tarıhler postayla gönderılıyor...
su ısıtıcıları yasak... bır kere yakalanmıstım :) hemde ısıtıcının basında nöbet beklerken :) yanıma gelen nöbetcı memurda yenı gelmıs meger üst sınıf zannedip oralı olmamıstım :) sıcak su bıle buldugunda görevlı görmesın yani :)
her gece 12 de ımza kuyruguna gırerdık yurtta... Bırde kımlıklerle... ne gunlerdı... pijamaları cıkar esofman gıy,görevlının yanına ımzaya ın... :)

Allah yrdcınız olsun...
haftasonları gıtmek ıcın ızın alıyorsunuz yurttan ve her yarı yılda evlere ızın aldıgınız tarıhler postayla gönderılıyor...
su ısıtıcıları yasak... bır kere yakalanmıstım :) hemde ısıtıcının basında nöbet beklerken :) yanıma gelen nöbetcı memurda yenı gelmıs meger üst sınıf zannedip oralı olmamıstım :) sıcak su bıle buldugunda görevlı görmesın yani :)
her gece 12 de ımza kuyruguna gırerdık yurtta... Bırde kımlıklerle... ne gunlerdı... pijamaları cıkar esofman gıy,görevlının yanına ımzaya ın... :)
yoklama sıraya girilip mi alınıyor?? kendileri dolaşıp almıyolar mı?

neyse bizde imza kuyrugu falan yok özel yurtlarda olmuyo heralde..verdikleri dolapta dolap olsa bari idare etcez artık napalım.saol elif gidip bende alıyım bir kanguru netten baktım şimdi pahalıda degilmiş onu nasıl dolaba ascazzz biz??

neyse bizde imza kuyrugu falan yok özel yurtlarda olmuyo heralde..verdikleri dolapta dolap olsa bari idare etcez artık napalım.saol elif gidip bende alıyım bir kanguru netten baktım şimdi pahalıda degilmiş onu nasıl dolaba ascazzz biz??
askılar satılıyıor ya kendinden yapışkanlı onu yapıştırıp asabilirsin tabi sağlamlarından olmalı iki tane fln. ben onlardan aldım bakalım nasıl olcak

yoklama sıraya girilip mi alınıyor?? kendileri dolaşıp almıyolar mı?

ay canım benım ya... maalesef canısı,kaldıgın yurt bnasının girişinde bır görevlı oluyor benım zamanımda erkektı:1shok: artık bayan olmus... orada sıraya gırıyorsun yurt kımlıgınle ve ımza atıyorsun... uyuyorsan saatını kurcan uyancan :)))

ay canım benım ya... maalesef canısı,kaldıgın yurt bnasının girişinde bır görevlı oluyor benım zamanımda erkektı:1shok: artık bayan olmus... orada sıraya gırıyorsun yurt kımlıgınle ve ımza atıyorsun... uyuyorsan saatını kurcan uyancan :)))
saol canım ya tşk ederim

kızlarrr ben bu kanguruyu koçtaştan aldım ama nasıl ascaz yardım edin..bu yapışkanlı askılardan aldım ama tutmadı 3 taneydi ama yetmedi şimdi nasıl ascaz bunumafoldumben

kızlarrr ben bu kanguruyu koçtaştan aldım ama nasıl ascaz yardım edin..bu yapışkanlı askılardan aldım ama tutmadı 3 taneydi ama yetmedi şimdi nasıl ascaz bunumafoldumben

canim ben lastik takip dolaba gecirmistim o mentese yerlerinin uzerinde kaliyor rahat kullaniyorsun...

canim ben lastik takip dolaba gecirmistim o mentese yerlerinin uzerinde kaliyor rahat kullaniyorsun...

saol canm tutarmıki öyle kaymaz inşallah bir deniyim ben lastik alıp.şimdi aklıma geldi acaba nu aldıgımız koçtaşta bunun askısı felan satılıyomudur herkes lastikmi geçiriyo kızlarrfisfisfis

ben gitmiyorum ama aklıma geldi yazayım dedim :eek: ıslak mendil kağıt havlu tuvalet kağıdı falan alabilirsiniz. aklıma gelirse yazarım yine zemuszemus

terlik, sıvı sabun, duş jeli (sabun yurtta çok kullanışlı olmuyor), lif,bornoz yada havlu, saç kurutma makinası, ütü, askı, dolap raflarını kaplamak istersen kaplık, kanguru çok işe yarıyor gerçekten bayağı topluyor eşyaları, peçete, tuvalet kağıdı, fazla ayakkabısı olan bayanlara tavsiyem orta boy bir çamaşır leğeni alıp içine doldurmaları, kilit iki adet biri dolabın için biride tel şarj kutusu için, bardak, çatal, kaşık, nevresim takımı götürebilirsin biz kendi götürdüğümüz takımları geçiriyorduk üstünede yurdun verdiğini seriyorduk, bitane güzel temizlik bezin olsun dolaplarını silmek için. temizlik eşyalarını çok yük etme çünkü valizin kurşun gibi ağır olacak eminim. gittiğin şehirden alırsın.

Ayy ne zor işmiş ya :s kazanması dert yerleşmesi dert ortamı dert.Ben bilmiyorum tabi abim bizimle aynı şehirde liseye gider gibi gidiyor.Arabayıda alıyor 3 saat boşluğu varsa arabayla evde okulu eve 8 km zaten.Bende mi anacağımın dizinin dibinde okusam.Ay ben kurtulmak istiyordum bizimkilerden makyaja karışırlar giydiğime karışırlar nereye gittin nereye geldin kaçta naptın ayy ahiret suali gibi.Ben şunu merak ettim kayıta yerleştirmeye falan anne babayla mı gidiliyor.İşlemler abimde uzundu ama tabi aynı şehir olunca babamla binip gidip geliyorlardı ertesi gün bir evrak daha bazen abim tek gittin bazen babamda gitti.Kazanınca otogarda eyvallah baba diyip gidiliyor mu aileyle gidilip yerleştirmesi kaydı kuydu oluncamı vedalaşılıyor?

genelde aılenle gıdıyorsun kayıta ve son olarak bırakmaya ama sımdıkı aklım olsa yalnız gıderdım cunku orda ayrılması cok daha zor oluyor bı sehırde yapayalnız kalıyorsun

X