- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
yoklama sıraya girilip mi alınıyor?? kendileri dolaşıp almıyolar mı?Allah yrdcınız olsun...
haftasonları gıtmek ıcın ızın alıyorsunuz yurttan ve her yarı yılda evlere ızın aldıgınız tarıhler postayla gönderılıyor...
su ısıtıcıları yasak... bır kere yakalanmıstım :) hemde ısıtıcının basında nöbet beklerken :) yanıma gelen nöbetcı memurda yenı gelmıs meger üst sınıf zannedip oralı olmamıstım :) sıcak su bıle buldugunda görevlı görmesın yani :)
her gece 12 de ımza kuyruguna gırerdık yurtta... Bırde kımlıklerle... ne gunlerdı... pijamaları cıkar esofman gıy,görevlının yanına ımzaya ın... :)
askılar satılıyıor ya kendinden yapışkanlı onu yapıştırıp asabilirsin tabi sağlamlarından olmalı iki tane fln. ben onlardan aldım bakalım nasıl olcakneyse bizde imza kuyrugu falan yok özel yurtlarda olmuyo heralde..verdikleri dolapta dolap olsa bari idare etcez artık napalım.saol elif gidip bende alıyım bir kanguru netten baktım şimdi pahalıda degilmiş onu nasıl dolaba ascazzz biz??
yoklama sıraya girilip mi alınıyor?? kendileri dolaşıp almıyolar mı?
saol canım ya tşk ederim
ay canım benım ya... maalesef canısı,kaldıgın yurt bnasının girişinde bır görevlı oluyor benım zamanımda erkektı:1shok: artık bayan olmus... orada sıraya gırıyorsun yurt kımlıgınle ve ımza atıyorsun... uyuyorsan saatını kurcan uyancan :)))
kızlarrr ben bu kanguruyu koçtaştan aldım ama nasıl ascaz yardım edin..bu yapışkanlı askılardan aldım ama tutmadı 3 taneydi ama yetmedi şimdi nasıl ascaz bunumafoldumben
canim ben lastik takip dolaba gecirmistim o mentese yerlerinin uzerinde kaliyor rahat kullaniyorsun...
canim ben lastik takip dolaba gecirmistim o mentese yerlerinin uzerinde kaliyor rahat kullaniyorsun...