Universitenin ilk gunu ?

Emin olun şu sitede yerinizde olmak isteyen bir sürü kadın vardır.
Listenin başında da ben yer alabilirim.
Nasıl güzel heyecanlar cidden.Yeni bir okul yeni bir çevre,4 sene boyunca - tamam ders çalışmak da var ama- genel olarak özgürlüğün gençliğin tadını çıkarmak...
Çoook başarılı bir eğitim hayatı diliyorum,umarım her şey gönlünüzce olur.

Tesekkur ederim evet birde ders isleyenler varmis biz nasil yapariz bilmiyorum kiilk hafta milleti gozlemlerim heralde
bakalım şansına ne çıkacak ama arkadaşların deidği gibi sadece ilk hafta değil sonraki haftalar da gitsen ne gitmesen ne bazı hocalar hiç takmıyor bile

Bu guzel yorumunuz icin tesekkur ederim insallah amin

Üniversitenin ilk günü binanın içinde kaybolmuştum
Ne günlerdi heeeeyyyyy heyyyy
Sene 1993
Vay anacım, nasıl da geçmiş.

Beni maziye götürdünüz

Bu arada, tebrik ederim. Hayırlı bir süreç olsun sizin için. Dolu dolu yaşayıp çok şey öğrendiğiniz zamanlar geçirin.

cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin ilerde bende boyle guzel seylerle anarim inşallah

üniversite ayri bir dünyaymis zaten lisenin disiplininden sonra orda bosluga duserim bir iki gun
sana en önemli uyarıyı yapayım o zaman tatlım ne kadar sıkılırsan sıkıl sakın tenefüs diye bir kelime kullanma :) ara ne zaman de :) hatta mümkünse hiç sorma bazı hocalar cidden tip

sana en önemli uyarıyı yapayım o zaman tatlım ne kadar sıkılırsan sıkıl sakın tenefüs diye bir kelime kullanma :) ara ne zaman de :) hatta mümkünse hiç sorma bazı hocalar cidden tip
bu hayati uyari icin cok tesekkur ederim bende duydum bir sene dalga geciyorlarmishoca gelince ayaga kalkmamayi ve bunu unutmam lazim

bu hayati uyari icin cok tesekkur ederim bende duydum bir sene dalga geciyorlarmishoca gelince ayaga kalkmamayi ve bunu unutmam lazim
aynen hepsini bilmeme rağmen hoca gelince ayağa kalktım daha sonra not tutmadım heyecandan dönüp bir de tenefüsü sordum adam cevap bile vermeden öyle bir bakış attı ki sorma gitsin :)

ilk bir hafta her derse giren hoca ad soyad memleket soruyo. ama sınıf 160 kişi olduğu için bu yüz tekrar da bir işe yaramamıştı. sadece sınıfta bir hemşerim olduğunu öğrendim gereksiz 1 hafta hiç kasma 1 günden hiçbirşey olmaz

ilk hafta gitmemek bişey değiştirmez zaten sonradan ek yerleştirmeyle gelenler de olacak onlar için daha zor ilk hafta hocalar tanışır sadece o kadar

Ben ek kontenjandan yerleşmiştim, gittiğimde herkes kaynaşmıştı bile.Ben de kendime yakın grup hangisiyse ona katılmıştım direk. Yani geç başlamak bir yönden avantaj aslında ki sen 1 gün diyorsun,1 hafta bile olsa geç değil yani

teşekkür ederim evet 1 gün de işte herkes kaynaşacak falan belki benim için iyi belkide kötü olacak o yuzdende endişeliyim

bizim sınıf 55 kişiymişya bu sınıfta ayağa kalkıp kendimi tanıtmaktan ilkokuldan beri nefret ediyorum

Kayit günü zaten tanisiyorsun biraz biraz ben o gün kurdum ortamı çok büyük sıra beklemistik çünkü o arada kaynasiverdik sonra okul açıldı ilk hafta hiç gitmedim 2.hafta başladım dersler de başlamıştı ortamlarda oluşmaya başlamıştı ben direk hopp kayıt günkü arkadaslarla yola devam ettm ve cok egleniyorduk sınıfın en matrak grubuyduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…