Tesekkur ederim hicc sorma yaoyh ne tatlı heyecanlar bunlarhiç bişey olmaz merak etme :)
bakalım şansına ne çıkacak ama arkadaşların deidği gibi sadece ilk hafta değil sonraki haftalar da gitsen ne gitmesen ne bazı hocalar hiç takmıyor bileTesekkur ederim evet birde ders isleyenler varmis biz nasil yapariz bilmiyorum kiilk hafta milleti gozlemlerim heralde
Bu guzel yorumunuz icin tesekkur ederimEmin olun şu sitede yerinizde olmak isteyen bir sürü kadın vardır.
Listenin başında da ben yer alabilirim.
Nasıl güzel heyecanlar cidden.Yeni bir okul yeni bir çevre,4 sene boyunca - tamam ders çalışmak da var ama- genel olarak özgürlüğün gençliğin tadını çıkarmak...
Çoook başarılı bir eğitim hayatı diliyorum,umarım her şey gönlünüzce olur.
bakalım şansına ne çıkacak ama arkadaşların deidği gibi sadece ilk hafta değil sonraki haftalar da gitsen ne gitmesen ne bazı hocalar hiç takmıyor bile
Üniversitenin ilk günü binanın içinde kaybolmuştum
Ne günlerdi heeeeyyyyy heyyyy
Sene 1993
Vay anacım, nasıl da geçmiş.
Beni maziye götürdünüz
Bu arada, tebrik ederim. Hayırlı bir süreç olsun sizin için. Dolu dolu yaşayıp çok şey öğrendiğiniz zamanlar geçirin.
sana en önemli uyarıyı yapayım o zaman tatlım ne kadar sıkılırsan sıkıl sakın tenefüs diye bir kelime kullanma :) ara ne zaman de :) hatta mümkünse hiç sorma bazı hocalar cidden tipüniversite ayri bir dünyaymis zaten lisenin disiplininden sonra orda bosluga duserim bir iki gun
sana en önemli uyarıyı yapayım o zaman tatlım ne kadar sıkılırsan sıkıl sakın tenefüs diye bir kelime kullanma :) ara ne zaman de :) hatta mümkünse hiç sorma bazı hocalar cidden tip
aynen hepsini bilmeme rağmen hoca gelince ayağa kalktım daha sonra not tutmadım heyecandan dönüp bir de tenefüsü sordum adam cevap bile vermeden öyle bir bakış attı ki sorma gitsin :)bu hayati uyari icin cok tesekkur ederim bende duydum bir sene dalga geciyorlarmis hoca gelince ayaga kalkmamayi ve bunu unutmam lazim
ilk bir hafta her derse giren hoca ad soyad memleket soruyo. ama sınıf 160 kişi olduğu için bu yüz tekrar da bir işe yaramamıştı. sadece sınıfta bir hemşerim olduğunu öğrendimMerhaba kizlar
Önceki konularimdan bilen bilir cok şükür sınav bitti tercihler açıklandı istediğim yere yerleştim allaha şükürler olsun.
Benim sorunum simdide okulun ilk gunuyle ilgili üniversite eylulun 14.de aciliyormus ve benim o gün dayimin dugunu var ve gidemem yanii okula .Ya boyle sorun olur mu pimpiriklendim .
Sizin üniversitenin ilk gunu nasil gecti anlatır misin banada hem fikir olur hemde güzel bir muhabbet olur anlatirsaniz sevinirim
aynen hepsini bilmeme rağmen hoca gelince ayağa kalktım daha sonra not tutmadım heyecandan dönüp bir de tenefüsü sordum adam cevap bile vermeden öyle bir bakış attı ki sorma gitsin :)
teşekkür ederim evet 1 gün de işte herkes kaynaşacak falan belki benim için iyi belkide kötü olacak o yuzdende endişeliyimBen ek kontenjandan yerleşmiştim, gittiğimde herkes kaynaşmıştı bile.Ben de kendime yakın grup hangisiyse ona katılmıştım direk. Yani geç başlamak bir yönden avantaj aslında ki sen 1 gün diyorsun,1 hafta bile olsa geç değil yani
aynen bunu düşünmüyorum değil ama okula alışmak için buyuk bir şans benim için o haftaHayırlı olsun :) Hiç de bir şey olmaz kardeş. Kimseler gelmez zaten istersen ilk hafta komple gitme
teşekkür ederim cnm doğruilk hafta gitmemek bişey değiştirmez zaten sonradan ek yerleştirmeyle gelenler de olacak onlar için daha zor ilk hafta hocalar tanışır sadece o kadar
ilk bir hafta her derse giren hoca ad soyad memleket soruyo. ama sınıf 160 kişi olduğu için bu yüz tekrar da bir işe yaramamıştı. sadece sınıfta bir hemşerim olduğunu öğrendimgereksiz 1 hafta hiç kasma 1 günden hiçbirşey olmaz