Universitenin ilk gunu ?

Kayit günü zaten tanisiyorsun biraz biraz ben o gün kurdum ortamı çok büyük sıra beklemistik çünkü o arada kaynasiverdik sonra okul açıldı ilk hafta hiç gitmedim 2.hafta başladım dersler de başlamıştı ortamlarda oluşmaya başlamıştı ben direk hopp kayıt günkü arkadaslarla yola devam ettm ve cok egleniyorduk sınıfın en matrak grubuyduk...
Aaaa bunu öğrenmem iyi oldu haftaya kayıta gidecem inşallah :21:bizide lisede öyle bir grubumuz vardı hey gidi günler hey:KK45:bende gülmeyi ve eğlenceyi seven bir insanım bana göre tipleride bulursam inşallah:rolleyes:

Merhaba kizlar
Önceki konularimdan bilen bilir cok şükür sınav bitti tercihler açıklandı istediğim yere yerleştim allaha şükürler olsun.
Benim sorunum simdide okulun ilk gunuyle ilgili üniversite eylulun 14.de aciliyormus ve benim o gün dayimin dugunu var ve gidemem yanii okula .Ya boyle sorun olur mu pimpiriklendim .
Sizin üniversitenin ilk gunu nasil gecti anlatır misin banada hem fikir olur hemde güzel bir muhabbet olur anlatirsaniz sevinirim
hiç hatırlamıyorum bile
herkes de hatırlamaz ya ilk günü bence
ilk arkadaşlıklar önemlidir ama genelde onlarla zıt düşülür bi dolu pislik bi dolu olay çıkar :p
sonradan gerçek arkadaş grubunu bulursun ve mutlu sooon:)

ilk iki hafta okula gitmemiştim kurban bayramına nasıl olsa gelicem diye. bayramdan sonra gittim. ve sana garanti veriyorum sizdede öyle olacak % 90 ı ilk haftalar toplanmaz. 14 te okul açılıyor 24ü bayram çünkü taavsiyem kalacak yerini ayarladıysan bayramdan sonra git

ilk iki hafta okula gitmemiştim kurban bayramına nasıl olsa gelicem diye. bayramdan sonra gittim. ve sana garanti veriyorum sizdede öyle olacak % 90 ı ilk haftalar toplanmaz. 14 te okul açılıyor 24ü bayram çünkü taavsiyem kalacak yerini ayarladıysan bayramdan sonra git
Valla canim biraz önce dedim bizimkiler aşırı tepki verdi olur mu öyle şey gitmek zorundasın diye :KK51: babamin elinden gelse dugun biter bitmez beni gönderecek :KK57:

hiç hatırlamıyorum bile
herkes de hatırlamaz ya ilk günü bence
ilk arkadaşlıklar önemlidir ama genelde onlarla zıt düşülür bi dolu pislik bi dolu olay çıkar :p
sonradan gerçek arkadaş grubunu bulursun ve mutlu sooon:)
Kesinlikle ve iyi arkadaslarla karsilasirim insallah:KK73:

Merhaba kizlar
Önceki konularimdan bilen bilir cok şükür sınav bitti tercihler açıklandı istediğim yere yerleştim allaha şükürler olsun.
Benim sorunum simdide okulun ilk gunuyle ilgili üniversite eylulun 14.de aciliyormus ve benim o gün dayimin dugunu var ve gidemem yanii okula .Ya boyle sorun olur mu pimpiriklendim .
Sizin üniversitenin ilk gunu nasil gecti anlatır misin banada hem fikir olur hemde güzel bir muhabbet olur anlatirsaniz sevinirim
bişi olmaz :) lisede ki yakın arkadaşlarımla bi noktada buluştuk. sonra ders programımızın asılı olduğu yere gittik. sınıfı bulduk oturduk. mööö mööö bakarak milleti izledik :KK53: bi ara acaba yanlış mı geldik dedik. düğüne gidercesine maşalı kızlar falan vardı

birde hemen derslere başlanmıyor. bir ay sonra ek yerleştirmeler olacağı için konu kaybını önlemeye çalışıyolar genelde hocalar. ama kılları da yok değil

bişi olmaz :) lisede ki yakın arkadaşlarımla bi noktada buluştuk. sonra ders programımızın asılı olduğu yere gittik. sınıfı bulduk oturduk. mööö mööö bakarak milleti izledik :KK53: bi ara acaba yanlış mı geldik dedik. düğüne gidercesine maşalı kızlar falan vardı
Tesekkur ederim :KK9:ilk gub nasil gidilir okula ya dugune gider gibi giyinmem zaten ama :KK51:

ilk günler kimse gelmiyor zaten. ben hemen 1. günden sabahın köründe dikilmiştim tam bir hayal kırıklığıydı:KK22: bazı hocalar yoklama yapıyor ilk haftadan o durumda var. ilk gün gitmesende 2. gün git. okulun kokusunu al. otur eline kahveni al etrafı izle. vay ben ben üni.li mi oldum de kendinle gururlan :KK59: ama ne olursa olsun okulundan beklentini yüksek tutma:confused:

ilk günler kimse gelmiyor zaten. ben hemen 1. günden sabahın köründe dikilmiştim tam bir hayal kırıklığıydı:KK22: bazı hocalar yoklama yapıyor ilk haftadan o durumda var. ilk gün gitmesende 2. gün git. okulun kokusunu al. otur eline kahveni al etrafı izle. vay ben ben üni.li mi oldum de kendinle gururlan :KK59: ama ne olursa olsun okulundan beklentini yüksek tutma:confused:
Tesekkur ederim evet kimsenin olmamasi daha iyi cabuk adapte olurum okula :KK73:

X