Yaşadığım garip spiritüel deneyimler

Tercih listemi dershanedeki danışman öğretmenimin önerisi ile yapmıştım. Ayrıca aşağı yukarı ne not alacağını tahmin edemiyor demeniz çok komik hiç mi öğrenci olmadınız? Herkesin düşük bekleyip yüksek aldığı,yüksek bekleyip düşük aldığı bir sürü sınavı olmuştur.
Gercekten hic olmadi yuksek bekliosam yuksek alırım, düşük bekliosam düşük. Hani en fazla 20 puan sapar. Insan ne yaptığını ya da yapamadığını bilmez mi. Danışman ogretmenlere o kadar guvenmemek lazim her seyden cok anlio olsalar bilim insani ceo falan olurlardi ogretmen degil.

Bilinç altı bence ve 6. His benimde bir çok rüyam düşüncem gerçekleşir ,veya bin sınava girmeden önce kalıp geçeceğimi hissederim , ehliyet kursuna gidiyorum sınavlardan korkuyorum ama bir yandan da içim rahat geçeceğimi inanıyorum öyle olmasını istiyorum çünkü ☺️ büyük ihtimalle haberci rüya ve 6. His hakkında hayırlısı olsun inşallah

Tesir almışsınızdır. Bu normaldir. Aslında tüm insanlara hem gün içinde hem de rüyalarda çeşitli tesirler gelir. Hassasiyeti olan kişiler bunu fark eder. Ancak yatay tesir alanlar alay ederler.
Tesir almak ne demek? Bunu biraz anlatır mısınız çok ilginç geldi de 🧐

X