- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Hiiic sorun olmaz canım gitme ilk hafta :) yoklama alinirsa dert etme geniş bi gitmeme hakkınız olur ders kredilerine göreTebriklerHiç tedirgin olma herkes birbirini yeni tanıyacak zaten ilk hafta sorun olmaz galiba belki bende ilk hafta gidemem sorun olmaz galiba
Tesekkur ederimCok guzel bi bölüm,tebrik ederim:)
İlk 1 hafta cekimser olursun doğal olarak ama inan alısırsın. Alısılıyo yani:)
İyi biseydir ya erkeklere karsı bir olursunuz
Ama tavsiyem herkese cok guvenme. Ozellikle sınav zamanları herkesin gercek yuzu ortaya cıkıyor
Ben 96 liyim alt donemlerle okuyacamcanım okuluna göre değişir ya.ben ankaraya gelmiştim tekirdağdan ilk günde gittim mesela ama bir şey yapmadık yani şöyle bakıp çıktım :) ilk gün gitmek mecburiyetinde değilsin kasma kendini okulun tadını çıkar bir zaman sonra alışınca ilk heyecan gidiyor zatenhayırlısı olsun hakkında sanırım bu yıl 97 liler girdi sınava dikkat edin facebookta okul sayfalarında çömez diyenlere kulak asmayın ayrıca ordan okulunun grubunu ekle,senin gibi yeni gideceklerle iletişim kurarsın
Tesekkur ederimTebriklerHiç tedirgin olma herkes birbirini yeni tanıyacak zaten ilk hafta sorun olmaz galiba belki bende ilk hafta gidemem sorun olmaz galiba
Kayseri çok çok guzel bi şehirBen 96 liyim alt donemlerle okuyacamevet canim hemen okulun sayfasini begendim zaten bende sivasliyim kayseriye gidiyorum okumaya fazla uzaga gitmiyorum ama ilk kez ayriliyorum ailemden
Tesekkur ederim bu guzel yorumun icincanim benim zaten bir sinif dolusu senin gibi yeni baslayan arkadaslarin olacak herkes tedirgin saskin falan :) ama inan universite okumak candirrrrr
Ben 96 liyim alt donemlerle okuyacamevet canim hemen okulun sayfasini begendim zaten bende sivasliyim kayseriye gidiyorum okumaya fazla uzaga gitmiyorum ama ilk kez ayriliyorum ailemden
İyi bariHiiic sorun olmaz canım gitme ilk hafta :) yoklama alinirsa dert etme geniş bi gitmeme hakkınız olur ders kredilerine göre
Derslere göre devamsizlik hakkinizi iyi öğrenin amaİyi bariteşekkür ederim
İnsallahKayseri çok çok guzel bi şehir
Guzel bi de ortam yaptın mi tamamdır :)
O kadar emekten sonra kazandık sonuçta bunu düşünürsen aklına olumsuz bir şey gelmezTesekkur ederimaynen bende kendimi oyle teselli ediyorum insallah olmaz
Evet Seçici olman lazım..İnsallahcok istedigim bir sehirdi allahta nasip etti sukurler olsun arkadas cevresinde secici olmam lazim insallah iyileriyle karsilasirim
Evin tek kiziyim ailem bana cok düşkün özellikle babam ve iş ciddiye varınca bana caktirmasalarda evde bir hüzün varay ben zamanında ağlaya ağlaya ayrıldım ilk gün ankaraya gelince ortama girince tabi alıştım rahataçok aşırı düşkün değilsen ailene,çabuk alışıyorsun.hayırlı olsun,herkese de güvenme ilk başlarda hemen arkadaş bulayım diye.zaten yurtta kalacaksan çabuk arkadaşın olur
Bende ilk gördüğümde insanlari sevmezsem ömür billah sevemiyorumEvet Seçici olman lazım..
Ben bana ilk gün çok itici gelen kizlarla daha sonra aynı evde kaldımyani önyargılı olma :)
Tesekkur ederim cok doğruO kadar emekten sonra kazandık sonuçta bunu düşünürsen aklına olumsuz bir şey gelmezumarım
Evin tek kiziyim ailem bana cok düşkün özellikle babam ve iş ciddiye varınca bana caktirmasalarda evde bir hüzün varanneme babam beni nasil gelin edecek acaba diyorum annemde gelin etmeyecek damat eve gelin gelecek diyor tesekkur ederim yurtta kalacam onun stresi ayri bir dert
Gitmeden deli gibi araştırmaya başladım zatenDerslere göre devamsizlik hakkinizi iyi öğrenin ama
Sonra sabah sabah sicacik yataginizdan kalkıp derse koşturmak zorunda kalırsınız benim gibi
Amin insallah tesekkur ederimben de evin tek kızıyım annem az ağlamadı mesela ama alışıyor onlarda vallahi bakyurtta daha çabuk alışırsın zaten umarım iyi insanlar denk gelir
Tesekkur ederimİlk gun oryantasyon zaten. Yoklama falan hak getire. Ogrencile genele o gun birbiriyle kaynasir takilmacalar yani. Okula gitmene hiic gerek yok. Lise gibi degil uni. Devam zorunluluk yuzdesi okula gore degisir. Derslere gelmezsen cok sikinti olmaz yani yerine imza da attirabilirsin kimse farketmez. Muhim olan notlar. Onlari buldun mu sinavdan bikac gun once hatmediyosun sinava giriyosun gelsin puanlar sistem bu. Ders dinlemene de gerek yok yani. Cok kotu ornek oldum galiba