Universitenin ilk gunu ?

Tesekkur ederim insallah ilk gun onemli benim icin nasil insanlar nasil ortam insanlara guven sorunum var zaten biraz ilk defa iyi birseye yarayacak heralde

Ben 96 liyim alt donemlerle okuyacamevet canim hemen okulun sayfasini begendim zatenbende sivasliyim kayseriye gidiyorum okumaya fazla uzaga gitmiyorum ama ilk kez ayriliyorum ailemden

Ben 96 liyim alt donemlerle okuyacamevet canim hemen okulun sayfasini begendim zatenbende sivasliyim kayseriye gidiyorum okumaya fazla uzaga gitmiyorum ama ilk kez ayriliyorum ailemden
Kayseri çok çok guzel bi şehir
Guzel bi de ortam yaptın mi tamamdır :)

canim benim zaten bir sinif dolusu senin gibi yeni baslayan arkadaslarin olacak herkes tedirgin saskin falan :) ama inan universite okumak candirrrrr
Tesekkur ederim bu guzel yorumun icin arkadaslik beni korkutuyorsukurler olsun bu gunleri gorebildim darisi bitirmeye insallah

ay ben zamanında ağlaya ağlaya ayrıldım ilk gün ankaraya gelince ortama girince tabi alıştım rahata çok aşırı düşkün değilsen ailene,çabuk alışıyorsun.hayırlı olsun,herkese de güvenme ilk başlarda hemen arkadaş bulayım diye.zaten yurtta kalacaksan çabuk arkadaşın olur

Evin tek kiziyim ailem bana cok düşkün özellikle babam ve iş ciddiye varınca bana caktirmasalarda evde bir hüzün var anneme babam beni nasil gelin edecek acaba diyorum annemde gelin etmeyecek damat eve gelin gelecek diyor tesekkur ederim yurtta kalacam onun stresi ayri bir dert

ben de evin tek kızıyım annem az ağlamadı mesela ama alışıyor onlarda vallahi bak yurtta daha çabuk alışırsın zaten umarım iyi insanlar denk gelir

İlk gun oryantasyon zaten. Yoklama falan hak getire. Ogrencile genele o gun birbiriyle kaynasir takilmacalar yani. Okula gitmene hiic gerek yok. Lise gibi degil uni. Devam zorunluluk yuzdesi okula gore degisir. Derslere gelmezsen cok sikinti olmaz yani yerine imza da attirabilirsin kimse farketmez. Muhim olan notlar. Onlari buldun mu sinavdan bikac gun once hatmediyosun sinava giriyosun gelsin puanlar sistem bu. Ders dinlemene de gerek yok yani. Cok kotu ornek oldum galiba

Tesekkur ederim insallah boyle rahat geciririm iki sene universiteye hazirlanmak tuketti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…