- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
Seni tebrik etmeyi unuttum cook tebrik ederim insalah hakkimizda hayirlisi neyse o olurO kadar emekten sonra kazandık sonuçta bunu düşünürsen aklına olumsuz bir şey gelmez umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni tebrik etmeyi unuttum cook tebrik ederim insalah hakkimizda hayirlisi neyse o olurO kadar emekten sonra kazandık sonuçta bunu düşünürsen aklına olumsuz bir şey gelmez umarım
Çok teşekkür ederim mezunken hazırlandım sonunda oldu amin inşallahSeni tebrik etmeyi unuttum cook tebrik ederim insalah hakkimizda hayirlisi neyse o olur
Aynen canim mecbur dugune katilmak zorundayim dayim olmasa neysede bizi sinif 55 kisiymis yani bilmiyorum benim gibi gelmeyen olur muBiz ilk gün ders yapmıştık yoklama hep önemli idi o gün de alınmıştı. 30 kişi idi sınıfim zaten gelmeyen kabak gibi belli olurdu ilk günü kaçırmak istemezdim. Ama mecbur düğüne gideceksiniz sanırım. Tek tavsiyem kavga aşk dostluk ne yasarsaniz 4 yıl suratlarini görmeye dvm edeceğinizi unutmayın. Başarılar dilerim
Hayirli olsun valla zordur bilirim. Ben ilk seneden girmistim ama hic calismadim simdiki aklim olsa calisirdim ilk sene daha iyi bi yer kazanirdim ama cok zor geliyodu yaa peehh genclik isteTesekkur ederim insallah boyle rahat geciririm iki sene universiteye hazirlanmak tuketti beni
Aynen canim mecbur dugune katilmak zorundayim dayim olmasa neysede bizi sinif 55 kisiymis yani bilmiyorum benim gibi gelmeyen olur mu[/QUOTE
Mutlaka gelmeyen olur dert etme. İlk gün gibi git ne zaman gidersen. Aynı şehirden gelenler hemen gruplasir 1 2 aya kalmaz birbirlerini tanımazlar genelde bunu çok gördüm. Herkesle iyi geçin sonra elenir kalan kalır.
Tesekkur ederim iste 23 unde aciklandi ben yeni yeni universiteli oldugumun farkina vardim hem ailemden ayrilacagim icin huzun var hemde heyecan birde ilk gun gidemiyecem herkes kaynasmis olacak falan dahada heyecanliyim
Evet gercekten oyle ama kendi kendime kuruntu yapiyorum isteArkadaşlık olayları bir anda oluyor ya. Ben ilk okuldan beri her yeni sınıf olayında "Off nasıl arkadaş bulucam" derdine düşerdim sonra bir bakardım bir sürü arkadaşım olmuş.
Tesekkur ederim ben liseye baslarkende boyleydim hersey spontane gerceklesti hep ilklerde boyleyimHerkes kaynaşmaz merak etme,lise gibi olmayacak orası,devasa bir sınıf birbirini hiç tanımayan bilmem kaç kişi..
Muhtemelen ilk gün aşırı aktif 5-6 kişi bir araya gelir ve gereksiz bir samimiyet kurar geri kalanlar zamanla alışır birbirine.
Tesekkur ederim evet birde ders isleyenler varmis biz nasil yapariz bilmiyorum kiilk hafta milleti gozlemlerim heraldebiz ilk gün bildiğin ders işlemiştik öyle maddah bir şey yok yani gitmesende olur canım zaten hemen herkesle kaynaşma aşamasına girme not avcılarından kork v.s
Tesekkur ederim zaten ilk iki gun gidemem gibi gozukuyorDüğün olmasa da ilk gün ve ilk hafta gitne. Ne hoca geliyor ne arkadaş. Gelen hoca imza bile almıyor.
Tesekkur ederim evet birde baska sehir alismam zor olacak1 günden bi şey olmaz hatta ilk hafta gitmesen de olur aama alışmak istiyosun belli ki git ilk hafta :)