Universitenin ilk gunu ?

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Merhaba kizlar
Önceki konularimdan bilen bilir cok şükür sınav bitti tercihler açıklandı istediğim yere yerleştim allaha şükürler olsun.
Benim sorunum simdide okulun ilk gunuyle ilgili üniversite eylulun 14.de aciliyormus ve benim o gün dayimin dugunu var ve gidemem yanii okula .Ya boyle sorun olur mu pimpiriklendim .
Sizin üniversitenin ilk gunu nasil gecti anlatır misin banada hem fikir olur hemde güzel bir muhabbet olur anlatirsaniz sevinirim

ilk hafta gitmene gerek yok zaten bi cacık olduğu yok
arkadaş grupları 1.aydan itibaren oluşuyor

İlk gün bişey olmaz gitmesen, zaten herkes kuzu gibi birbirine bakıp birileriyle konuşmaya başlıyor ve ilk konuşulan kişilerle muhtemelen 4 yıl geçip gidiyor. sen bu eyleme 2. günden başlarsın çok da fark etmez. Güzel günlerdi bee bak aklıma geldi.

İlk hafta oryantasyon olur (bizde öyleydi en azından). Ama yoklama alınmıştı :/ bölümündeki üst sınıflara sorman daha sağlıklı olur. Tebrik ederim bu arada :)

Tesekkur ederim tedirginlik basladi bendede 1.5 ay var herseyi dusunmeye basladim iste insallah benim icinde guzel gecer

ben iki kez üniversite okudum ikisinde de ikinci hafta başladım :) ilk gidince biraz sinir bozucu oluyor herkes bir ortam yapma arkadaş grubu kurmak veya oraya girme derdinde oluyor. Ben bunu yapmak yerine bir kaç kişi ile okul ile alakalı muhattap olup gözlem yaptım daha sonra arkadaşlık geldi zaten. Ama öyle gerilecek bir şey olmuyor heyecanlı bir sürü genç oluyor

İlk hafta oryantasyon olur (bizde öyleydi en azından). Ama yoklama alınmıştı :/ bölümündeki üst sınıflara sorman daha sağlıklı olur. Tebrik ederim bu arada :)
Tesekkur ederim iste 23 unde aciklandi ben yeni yeni universiteli oldugumun farkina vardim hem ailemden ayrilacagim icin huzun var hemde heyecan birde ilk gun gidemiyecem herkes kaynasmis olacak falan dahada heyecanliyim

İlk yıl hazırlık okudum. Okulun ilk gunu derse biraz gec girmistim. Gözüme bi yer kestirdim. Bi kızın yanıydı.
Adını sordum,bölümünü sordum derken konu konuyu açtı muhabbet kurduk falan. Şu an en yakın arkadaşlarımdan
Zaten herkes yeni olacağı için,herkes arkadaş edinme muhabbet kurma derdinde olacak.
Fazla panik yapma,rahat olmaya çalış.

1 ay içinde alışırsın zaten.
Bol şans,ve hayırlı olsun okulun :)

Masallah tebrik ederimBende pek girisken degilimdir genelde gözlem yapar ona göre arkadaşlık kurarim ama baska sehirde olacagimdan tedirginlikte var hayat simdi basliyor yorumun icin teşekkür ederim

Tesekkur ederim iyi dileklerin içinkeske rahat olabilsem ben elektrik elektronik müh kazandim ve malum erkek cogunluklu bir bolum bu yuzden kizlar daha cabuk kaynasacak iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum

Masallah tebrik ederimBende pek girisken degilimdir genelde gözlem yapar ona göre arkadaşlık kurarim ama baska sehirde olacagimdan tedirginlikte var hayat simdi basliyor yorumun icin teşekkür ederim
teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim. Kesinlikle hayat şimdi başlıyor. Tedirginlik illa ki olur ama siz üniversiteli olmanın tadını çıkartın bu tedirginlikler kısa süreli :) Başarılı ve mutlu bir üniversite hayatı dilerim :)

Derse gelen hoca ilk günden yoklama almıştı
Birbirini tanımayan bir sürü insan
Birbirini süzen bi grup kız
Cesaretini toplayıp birlikte kahvaltı yapalım mı diyen gözlüklü bi tip
Derse gelen her hocaya kendini tanıtma çaban
Ders arasında çay ve sigara icilicek bi yer bulmaya çalışmak
Ve ilk dersten hocaya -hocam sınavda nasıl soruyorsunuz diyen ama aslında vizelerde çakilan kendini iyi göstermeye çalışan bi grup insan

Tesekkur ederim iyi dileklerin içinkeske rahat olabilsem ben elektrik elektronik müh kazandim ve malum erkek cogunluklu bir bolum bu yuzden kizlar daha cabuk kaynasacak iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum
Cok guzel bi bölüm,tebrik ederim:)
İlk 1 hafta cekimser olursun doğal olarak ama inan alısırsın. Alısılıyo yani:)
İyi biseydir ya erkeklere karsı bir olursunuz

Ama tavsiyem herkese cok guvenme. Ozellikle sınav zamanları herkesin gercek yuzu ortaya cıkıyor

Tebrikler Hiç tedirgin olma herkes birbirini yeni tanıyacak zaten ilk hafta sorun olmaz galiba belki bende ilk hafta gidemem sorun olmaz galiba

canım okuluna göre değişir ya.ben ankaraya gelmiştim tekirdağdan ilk günde gittim mesela ama bir şey yapmadık yani şöyle bakıp çıktım :) ilk gün gitmek mecburiyetinde değilsin kasma kendini okulun tadını çıkar bir zaman sonra alışınca ilk heyecan gidiyor zaten hayırlısı olsun hakkında sanırım bu yıl 97 liler girdi sınava dikkat edin facebookta okul sayfalarında çömez diyenlere kulak asmayın ayrıca ordan okulunun grubunu ekle,senin gibi yeni gideceklerle iletişim kurarsın

Tekrar tesekkur ederim insallah

Hic cekingen olma, universitenin ilk senesi herkes koloni halinde gezer, yalniz olma sansin yok. :)) Sonraki senelerde gruptan kopmalar olur, elinde kalanlar en guzel arkadasliklarin olur.
Ilk hafta imzalar toplanmaya baslamaz genelde dersler de baslamaz, bir gun kacirman sorun olmaz bu yuzden.
Umarim guzel bir universite hayatin olur. Omrunun en guzel seneleri :))

canim benim zaten bir sinif dolusu senin gibi yeni baslayan arkadaslarin olacak herkes tedirgin saskin falan :) ama inan universite okumak candirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…