Tesekkur ederim babamda gitmene gerek yok diyor ama universite ayri bir alem tedirgin oldumilk hafta gitmene gerek yok zaten bi cacık olduğu yok
arkadaş grupları 1.aydan itibaren oluşuyor
Tesekkur ederim tedirginlik basladi bendede 1.5 ay var herseyi dusunmeye basladim iste insallah benim icinde guzel gecerİlk gün bişey olmaz gitmesen, zaten herkes kuzu gibi birbirine bakıp birileriyle konuşmaya başlıyor ve ilk konuşulan kişilerle muhtemelen 4 yıl geçip gidiyor. sen bu eyleme 2. günden başlarsın çok da fark etmez. Güzel günlerdi bee bak aklıma geldi.
Tesekkur ederim iste 23 unde aciklandi ben yeni yeni universiteli oldugumun farkina vardim hem ailemden ayrilacagim icin huzun var hemde heyecan birde ilk gun gidemiyecem herkes kaynasmis olacak falan dahada heyecanliyimİlk hafta oryantasyon olur (bizde öyleydi en azından). Ama yoklama alınmıştı :/ bölümündeki üst sınıflara sorman daha sağlıklı olur. Tebrik ederim bu arada :)
Masallah tebrik ederimben iki kez üniversite okudum ikisinde de ikinci hafta başladım :) ilk gidince biraz sinir bozucu oluyor herkes bir ortam yapma arkadaş grubu kurmak veya oraya girme derdinde oluyor. Ben bunu yapmak yerine bir kaç kişi ile okul ile alakalı muhattap olup gözlem yaptım daha sonra arkadaşlık geldi zaten. Ama öyle gerilecek bir şey olmuyor heyecanlı bir sürü genç oluyor
Tesekkur ederim iyi dileklerin içinİlk yıl hazırlık okudum. Okulun ilk gunu derse biraz gec girmistim. Gözüme bi yer kestirdim. Bi kızın yanıydı.
Adını sordum,bölümünü sordum derken konu konuyu açtı muhabbet kurduk falan. Şu an en yakın arkadaşlarımdan
Zaten herkes yeni olacağı için,herkes arkadaş edinme muhabbet kurma derdinde olacak.
Fazla panik yapma,rahat olmaya çalış.
1 ay içinde alışırsın zaten.
Bol şans,ve hayırlı olsun okulun :)
teşekkür ederimMasallah tebrik ederimBende pek girisken degilimdir genelde gözlem yapar ona göre arkadaşlık kurarim ama baska sehirde olacagimdan tedirginlikte var hayat simdi basliyor yorumun icin teşekkür ederim
Cok guzel bi bölüm,tebrik ederim:)Tesekkur ederim iyi dileklerin içinkeske rahat olabilsem ben elektrik elektronik müh kazandim ve malum erkek cogunluklu bir bolum bu yuzden kizlar daha cabuk kaynasacak iyi bisey mi kötü bisey mi bilmiyorum
Tekrar tesekkur ederim insallahteşekkür ederimbende sizi tebrik ederim. Kesinlikle hayat şimdi başlıyor. Tedirginlik illa ki olur ama siz üniversiteli olmanın tadını çıkartın bu tedirginlikler kısa süreli :) Başarılı ve mutlu bir üniversite hayatı dilerim :)