Universitenin ilk gunu ?

Aaaa bunu öğrenmem iyi oldu haftaya kayıta gidecem inşallah bizide lisede öyle bir grubumuz vardı hey gidi günler heybende gülmeyi ve eğlenceyi seven bir insanım bana göre tipleride bulursam inşallah

hiç hatırlamıyorum bile
herkes de hatırlamaz ya ilk günü bence
ilk arkadaşlıklar önemlidir ama genelde onlarla zıt düşülür bi dolu pislik bi dolu olay çıkar
sonradan gerçek arkadaş grubunu bulursun ve mutlu sooon:)

ilk iki hafta okula gitmemiştim kurban bayramına nasıl olsa gelicem diye. bayramdan sonra gittim. ve sana garanti veriyorum sizdede öyle olacak % 90 ı ilk haftalar toplanmaz. 14 te okul açılıyor 24ü bayram çünkü taavsiyem kalacak yerini ayarladıysan bayramdan sonra git

Valla canim biraz önce dedim bizimkiler aşırı tepki verdi olur mu öyle şey gitmek zorundasın diye babamin elinden gelse dugun biter bitmez beni gönderecek

Kesinlikle ve iyi arkadaslarla karsilasirim insallah

bişi olmaz :) lisede ki yakın arkadaşlarımla bi noktada buluştuk. sonra ders programımızın asılı olduğu yere gittik. sınıfı bulduk oturduk. mööö mööö bakarak milleti izledik bi ara acaba yanlış mı geldik dedik. düğüne gidercesine maşalı kızlar falan vardı

birde hemen derslere başlanmıyor. bir ay sonra ek yerleştirmeler olacağı için konu kaybını önlemeye çalışıyolar genelde hocalar. ama kılları da yok değil

Tesekkur ederim ilk gub nasil gidilir okula ya dugune gider gibi giyinmem zaten ama

ilk günler kimse gelmiyor zaten. ben hemen 1. günden sabahın köründe dikilmiştim tam bir hayal kırıklığıydı bazı hocalar yoklama yapıyor ilk haftadan o durumda var. ilk gün gitmesende 2. gün git. okulun kokusunu al. otur eline kahveni al etrafı izle. vay ben ben üni.li mi oldum de kendinle gururlan ama ne olursa olsun okulundan beklentini yüksek tutma

Tesekkur ederim evet kimsenin olmamasi daha iyi cabuk adapte olurum okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…