Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ouuff yaa ağlayasım var kızlar mafoldumben
Gittim bugün okula ilk günüm..iyi geçti sayılır. Çünkü en yakın arkadasımın sınıfındakiler bnm okula düşmüştü onlarla tanıstım onların derslerine girdim orası gayet hoş bi sınıfta hem hepsi tanısıo 10 kişi filan brbr yemek yedik ettik güzeldii... sonra kendi sınıfıma gittim pff hiç güzel dğeil tanımıyorum sıkıcı havalılar uyuz uyuz... sevmedim güzel insanlar göremedim içim sıkıntılı bişe söleyin cok bunaldım eve geldm ağlamak istiyorum bide sevgilimden ayrılmıstım ona özlem duydum ben napıcam cok yanlız hissediyorum kendimi mafoldumben
ehh idare eder ama hala ısınamadım kimseye gvenim yok sevgilimden ayrıldm aşk acısı hersey üst üste babamda işten cıktı ouhh ölim bn daha ne olsunn..
benim de ilk günlerim güzel geçiyor.her ne kadar her yere 7-8 kişi gitmekten rahatsız da olsam kaydirigubbakcemile3
kızlar merak ettiğim bir şey var.hani ünvlerde sinema topluluğu,edebiyat topluluğu gibi şeyler oluyor ya.bu tarz gruplara nasıl katılıyoruz biliyor musunuz?
Sadece o gurubun başkanını veya o topluluktan bir arkadaşı buluyorsun, katılmak istdeğini söylüyorsun o arkadaş seni kaydediyor veya o topluluğun toplantısına katılıyorsun, orda senin adını yazarlar, ne görevinde olmak istediğini sorarlar, hatta oylama da yapabilirler işte topluluğuna göre, sık sık toplantı düzenlerler vaktin varsa katılırsın, onların yaptığı etkinliklerde görev alıp aktif bi üye olursun, sana kalmış :))
Ben sinema kulubundeydim ünide.. Bir sürü kısa film çekmiştik :))
Gir gir o topluluklar çok eğlenceli, hem de aktif sosyal bir insan olursun, cvne de yazarsın, şık dururyerimseniben
Kızlar 9 eylüle yerlerştim ek yerleştirmeyle korkuyorum üvey evlat muamelesi görmekten yaa =)