• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversitenin ilk günü...

:lepi:

saol canım ben çok tedrgn we gergn gttm sınıfımı gerçkten bi süre bulamdım ama sonra buldum tbi grdm bi kızn yanına otrdm öle mal gbi gçti ilk ders sonra sağdan soldan konuşrken bya açıldım rahtladım ya güzeldi yani sewdm bn üniwersiteli olmayı:lepi: insallah sennde güzel geçer grçktende çömlük belli oluo elde deillsırnaşık şey

inşallah canım :) illaki belli edeceğiz yeni olduğumuzu heleki ben kesin belli ederim kaydirigubbakcemile3

en şanslı benım heralde sınıfımdan 2 kısyle benım bolumun ogrencı baskanıyla.bı de baska bolumden bı kızla tanıstım.valla ben bıle bu kadar kaynascagımıd usunmezdım.numaralarımızı falan verdık bırbrımıze gayet guzel bı gundu :D

bnm artık 3.günüm olcak alıştım ztn amaa üst sınıflrdan klanlar glio ve çoğunluğu da erkek hırt ediolar insanıalsanaalsanasmile

Dün ilk gün olduğu için kardeşimle gittik okuluna. Hemen belli oluyor yeni başlayanlar :) Kardeşim kenarda beklerken ben panoda milletin arasına dalıp ders programını almaya çalışırken bana sen de mi .... bölümündesin diye soranların haddi hesabı yoktu kaydirigubbakcemile3 Öğrencilerdeki o heyecanı görünce bir tuhaf oldum. Ah ah okul günlerime döndüm dün... opuyorumnanaktan Bu yıllarınızın kıymetini bilin kızlar boshayallersmile Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor resmen. Şimdi diyorum 5 yıl ne zaman bitti... İnsan özlüyor o zamanları gerçekten. Öğrenci olmak gibisi yokmuş :asigim:

bnm artık 3.günüm olcak alıştım ztn amaa üst sınıflrdan klanlar glio ve çoğunluğu da erkek hırt ediolar insanıalsanaalsanasmile

kalamazlarmı nie onlara kızıyosun :((( ben 3 sene alttan ders aldım benim hakkımda da böle düşündü çömler yani :((((((((((((((((((((((

kalamazlarmı nie onlara kızıyosun :((( ben 3 sene alttan ders aldım benim hakkımda da böle düşündü çömler yani :((((((((((((((((((((((

bak çöm dedn bna sempatiksalakcinni yok o anlmda deil sen yanlış anlama tbkde kalblrler ama hem kalmşlar derse geç gliolar sonra sürekli hocanın söznü kesip bilmşlk taslıolar sonrada bi bakış atıolar baaaak bliorum gblernden aslnda bşi bldklernden de deil snr bozucu kısım da bu ztn çkıştdada neden bze gldlerse özür diliolar anlmdm amaa üniversteli olmak çok güzell yaaaaa olsunhihoyyythihoyyyt

bak çöm dedn bna sempatiksalakcinni yok o anlmda deil sen yanlış anlama tbkde kalblrler ama hem kalmşlar derse geç gliolar sonra sürekli hocanın söznü kesip bilmşlk taslıolar sonrada bi bakış atıolar baaaak bliorum gblernden aslnda bşi bldklernden de deil snr bozucu kısım da bu ztn çkıştdada neden bze gldlerse özür diliolar anlmdm amaa üniversteli olmak çok güzell yaaaaa olsunhihoyyythihoyyyt

o kalaslardan bizim sınıftada var hem kalmış hem sınıfa geç gelio hem derste konusup dersin huzurunu bozuyo gene haklı olan o hocaya sert çıkışmalar bilmişlik taslamalar falann :kızgın:

yaa arkadaşlar o deilde ders seçme rezaleti her okulda var mı çok merak ediyorum, altı üstü bi kağıdı öğrenci işlerine vericez diye 3 saat kuyruk bekledik, her şey neden bu kadar yavaş isyanlardayım, bi öğrenci belgesi için bugün git yarın gel, bi wireless şifresi için günlerce uğraş, oraya buraya sorup dur; valla gına geldi yaa (istanbul üniversitesinden bahsediyorum). tavsiyelerde de bulunmak isterdim ama herkesin zaten dersi başlamış, o yüzden gerek yok:)

o ders seçme işlemi bizdede var canım ama bu şekilde değil ders seçtikten sonra kağıt falan vermiyoruz öğrenci işlerine isyan etmekle haklısın valla ne biçim iş o öle dersini seç bölüm başkanın onayını bekle bu şekilde olsaymış keşke benim okulumdan beter okullar da varmış:)))

yaa arkadaşlar o deilde ders seçme rezaleti her okulda var mı çok merak ediyorum, altı üstü bi kağıdı öğrenci işlerine vericez diye 3 saat kuyruk bekledik, her şey neden bu kadar yavaş isyanlardayım, bi öğrenci belgesi için bugün git yarın gel, bi wireless şifresi için günlerce uğraş, oraya buraya sorup dur; valla gına geldi yaa (istanbul üniversitesinden bahsediyorum). tavsiyelerde de bulunmak isterdim ama herkesin zaten dersi başlamış, o yüzden gerek yok:)

benim daha başlamadı tavsiyeleri hala dinliyorum :)

ekle sil oldu bizdede seçmeli ders o kolay oldu olmasnda dersm 11 de btio seçmeli ders taaaaaa 4 de ewime gtsem üşenrm gelemem yani uffff mafoldumben

arkadaşlar faceden falan bulun aynı sınıfta olacağınız insanları, bizim tek-çift-iö şeklindeydi ve 400 kişi aynı amfideydik o yüzden kolay oldu netten ortam yapmak ve zorluk çıkmadı yani...

arkadaşlar faceden falan bulun aynı sınıfta olacağınız insanları, bizim tek-çift-iö şeklindeydi ve 400 kişi aynı amfideydik o yüzden kolay oldu netten ortam yapmak ve zorluk çıkmadı yani...

evet bu tavsiyeye uydum faceden arkadaşlarımı buldum tabi sınıfta onları görüp tanıyabilirsem iyidir :)

ouuff yaa :(:( ağlayasım var kızlar mafoldumben

Gittim bugün okula ilk günüm..iyi geçti sayılır. Çünkü en yakın arkadasımın sınıfındakiler bnm okula düşmüştü onlarla tanıstım onların derslerine girdim orası gayet hoş bi sınıfta hem hepsi tanısıo 10 kişi filan brbr yemek yedik ettik güzeldii... sonra kendi sınıfıma gittim pff hiç güzel dğeil tanımıyorum sıkıcı havalılar uyuz uyuz... sevmedim güzel insanlar göremedim içim sıkıntılı bişe söleyin cok bunaldım :( eve geldm ağlamak istiyorum bide sevgilimden ayrılmıstım ona özlem duydum ben napıcam cok yanlız hissediyorum kendimi mafoldumben

Back