Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyük problem arkadaş seçimi bence
bol bol kazık yeme alanıdır üniversite
çıkar dostlukları, not almak için sınav dönemi kurulan arkadaşlıklar, hoca sınıfa duyur dediği halde konuları duyurmayan akıllılar say say bitmez üni. tiplemeleri
ben hazırlıktım 20kusur kişilik sınıfımız vardı. hocanın isteğiyle kendimizi tanıtmıştık. hangi bölümdeyiz nerden geldik nerde kalıyoruz falan bi derste tanışıvermiştik ama 1. sınıfa gidildiğinde öyle olmuyor malesef. 100küsur kişilik dev sınıf, 1 kişiyi bile tanımıyordum. nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum ama 4 senedir aynı insanlarlayım hala adlarını bilmediklerim var:kedi:
çok kenara oturmayın sağınıza solunuza oturan 3-5 kişiyle tanışın, onlar başkalarıyla tanışır böylece herkesi tanırsınız kısa sürede. herkese gülümseyin selam verin ama ilk günden kendinize kanka aramayın biraz dışarıdan izleyin kimin ne mal olduğu anlaşılsın. hoca ara verince yandakilerle konuşun,onları sevmediyseniz kalkın tuvalete gidin ayna önü muhabbetlerine katılın. kantin kuyruğunda muhabbet edin. zaten herkes yeni gelmiş olacak ve birbiriyle tanışacak korkmayın.
sevdiğiniz, içinde kendinizi rahat hissettiğiniz bir kıyafetinizi giyin. temiz sade ama uyumlu ve tarz sahibi olun. saçınızı düzeltin hafif makyaj hafif parfüm, temiz ayakkabı ee daha ne? inek gibi elli tane defter kalem götürmeyin bi küçük defter bi kalem yeter. ilk günden çok süslenmeyin boya kutusuna batmayın. çok süslü olursanız kızlara itici gelebilirsiniz, sizle konuşmazlar. ama yok bana erkekler baksın yeter diyorsanız o başka
hep dikkatimi çekmiştir yeni gelenler sürekli okulun kantinine gidiyorlardı,ders arası veriliyor fırlıyorlar adeta kantinekaydirigubbakcemile3 ay ne gıcık oluyordum öylelerine sırf bakışmak için erkeklerle.birdeğil beşdeğil allahallah ne var şu kantınde dedim bi gidip bakayım o birlerin halini görünce birdaha girmedim.daha okulun ilk haftaları kantinden el ele çıkanları bile vardı .tabi çoğu memleketlerinin dışına ilk defa çıkmışlar e napsınlar fırsat bu fırsat özgürlük var deyip yollarını saptırıyorlar.ay bide okulun ilk1 haftası yeni gelenleri 1 ay sonra tanıyamıyorsunuz öyle değişmişler ki saç baş,kılık kıyafet o 19 yaşındaki kız gitmiş yerine 25 yaşında bir bayan gelmiş sanki ne gereği var böyle şeylerin bilmem :teytey:
en büyük problem arkadaş seçimi bence
bol bol kazık yeme alanıdır üniversite
çıkar dostlukları, not almak için sınav dönemi kurulan arkadaşlıklar, hoca sınıfa duyur dediği halde konuları duyurmayan akıllılar say say bitmez üni. tiplemeleri
peki aklıma takıldı ilk gün ders programını falan kimden alıyoruz kimisi panoda asılı olur diyo kimisi danışmandan alınır diyo kesin bir bilgisi olan yok mu bilmiyorumkismile
üniverstnn web sitesnden öğrenci bilgi sistemine grip öğrenci numarnı grip öğrenblrsn canım
Genelde bölümlerin panosunda asılı olur ders programları,zaten ilk haftalarda bazı değişiklikler yapılabiliyor ara sıra bakmanızda yarar var.