üniversiteliler kulübü

Ayyy o bende de var.

Pzt salı derslerim sabahtan başlıyor. çrş 3te prş yok cuma sabahtan.

2gün uyuyunca cuma gecesi uyuyamıyorum bu kez de sabah kafam bir milyon çok fena oluyorr :bbo:

Hazırlıktın dimi canım sen?

O yüzden öyle zaten. Bölüme geç rahatlarsın

yok benim her sabah erken (6da) kalkmam lazimm mafoldumben pazartesi haricc
yani hafta sonu davul zurna calsalar uyandiramazlar benii :teytey:
o kadar zor oluyoki her sabah her sabah erken kalkmak anlatamam, bide cok gec yatarsann ve uykucuysannn :gitme:
hep gec kaliyorum bendede bu sorun var yaa hergun gec kalinirmiii biktimm!!

aman kızlar yaa, dersler bastırıyo, vizeler yaklaşıyo; bu arada telefon sapıklarıyla uraşıyorum, ayrıldığım erkek arkadaşımın pişmanlıkları var bi taraftan bana yaptıkları var kafamda... o kadar bunaldım ki anlatamam, bu nası bi hayat ya; sadece zaman geçsin istiyorum, her şey düzelsin, istediğim gibi olsun, şu okulu 4 senede bitireyim (çok çok zor 4 senede bitirmek) sınavları kazasız belasız atlatayım ve her türlü kafam rahat olsun, gerçekten patlamak üzereyim, her şey üstüme üstüme geliyo, bütün bunlar bitsin artık Allah'ım nolur...mafoldumben

Aminn canım :Saruboceq:

Vize zamanı gelivermiş ya hiç haberim yok. Bide vize öncesi bayram. Amann gezmeyi planlıyodum ben 10 gün. Olmadı bu iş şimdii akannehir

Tatlım ilişkine gelince eğer sana yaptıkları affedilemeyecek derecedeyse hiç düşünme onsuz devam et hayatına ama basit bişeyse bir şans daha ver.

Merak etme okul da biterrr hayatın da düzene girerrr..

Sadece biraz zaman

seni anliyorum canim, benimde kafamda birsuru problemler var, bu sorunlarlada okula konsantre olmak cok zor. insallah hersey istedigin bigi olur, kazasiz belasiz atlatirsin sinavlarini. benimkilerde yaklasiyo offfffffff :çok üzgünüm:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum şu an :)
ben makü deyim.
resim-iş öğretmenliği 2. sınıftayım
dersleeer çoook yorucuu vizeler yaklaşıyo ooff off yani :)

sizler nerelerdesiniz? nasıl gidiyor

kızlar çok acaip heycanlıyım saçlarımı boyicam nihayet ama boyalar kanser yapıyomuş filan diyolar birazcık tırstım ama yine de boyicam, değişim şart:)

Hoşgeldin aramıza a.s.

Ben de Egedenim. 2.sınıfım ben de.

Dersler yoğun da vizeler henüz başlamadı. Bakalım başlayınca ne halde olcam kaydirigubbakcemile3

kızlar çok acaip heycanlıyım saçlarımı boyicam nihayet ama boyalar kanser yapıyomuş filan diyolar birazcık tırstım ama yine de boyicam, değişim şart:)

Boya boya değişim şart :lepi:

Ne renk peki boyan tatlım ?

bende üni 1. sınıfta kızıldım :)
bu sene siyaha boyadım saçları

valla almaya giderken siyah mı koyu kahve mi diye ikilemdeydim ama koyu kahve aldım, hani ne bilim siyah daha yapay durabilir diye, zaten koyu kahve de siyah gibi oluyo:)

Ben de geçen yıl siyaha boyamıştım. Suratım bembeyaz, dudağımda kırmızı bir ruj, sırtımda gitarım...
Millet beni gothic sanıyormuş da haberim yok. Sonradan öğrendim. :/ Hiç işim olmaz gothiclik vs. Bir daha hayatta siyaha boyamam saçlarımı.

Koyu kahveye de boyadım, siyahtan bir farkı olmadı onun da.

ben liseden beri boyuyorum bişi olmadı inşallah ta olmaz boşver onu aklına getirme insanlar o psikolojiye girince olmayacağı varsada olur takma evet değişim şarttt :hooray::hooray:

hosgeldin canim a.s.
ben hukuk 1. siniftayim
insallah basaririz :1hug:

evet insan deisim istiyo bazen
tabiki boya tehlikeli ama her hafta felan yapmazsan bisey olmaz bence, tabi insanada bagli, herkesi deisik etkiler

kaydirigubbakcemile3

ve boyadım kızlar, aynı kutunun üstündeki kızın saçları gibi oldu, siyah gibi deil ama baya koyu kahverengi yani:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…