iyii canımmm nolsnn senın nasılll.ay kızlar bugn uykumu alamadım tam sabah neyse actım kendımıde öglenden snra dersim vardı benım gözler kayıyo arkada:teytey: cok zor bi gündü valla kahve içmekten helak oldum sırnaşık şey bu okulun saatleri cok garip ya birde başşlıo 11 de başlıo 12 de başlıo snra ertesi güne 8de başlayan ders koyuyolar uyanması zor oluyor duzene sokamadım yahu sıznde bölemii:uhm:
kızlar aranızda durumlar en kötü giden ben miyim allasenn alsanaalsanasmile
biri beni kurtasrsın şu hazırlıktan nolur yaa
ingilizceden nefret ettim 5 ders 10 ar dk. teneffüs lisede daha rahattım yemin ederim
5 dkç gecik hemen azarklava:
üniverste hiç beklediğim igbi çıkmadı 1 ayda nefret ettim yaa
iyii canımmm nolsnn senın nasılll.ay kızlar bugn uykumu alamadım tam sabah neyse actım kendımıde öglenden snra dersim vardı benım gözler kayıyo arkada:teytey: cok zor bi gündü valla kahve içmekten helak oldum sırnaşık şey bu okulun saatleri cok garip ya birde başşlıo 11 de başlıo 12 de başlıo snra ertesi güne 8de başlayan ders koyuyolar uyanması zor oluyor duzene sokamadım yahu sıznde bölemii:uhm:
ben biyoloji okuyorum manisada canım :)
hadi yaa
bak işte okulun en kötü yönü de bu.
benimde 2. döneme var alıncak dersim
gözümde büyüyo valla aynı ders tekrar al off senin hangi ders tatlım
aman kızlar yaa, dersler bastırıyo, vizeler yaklaşıyo; bu arada telefon sapıklarıyla uraşıyorum, ayrıldığım erkek arkadaşımın pişmanlıkları var bi taraftan bana yaptıkları var kafamda... o kadar bunaldım ki anlatamam, bu nası bi hayat ya; sadece zaman geçsin istiyorum, her şey düzelsin, istediğim gibi olsun, şu okulu 4 senede bitireyim (çok çok zor 4 senede bitirmek) sınavları kazasız belasız atlatayım ve her türlü kafam rahat olsun, gerçekten patlamak üzereyim, her şey üstüme üstüme geliyo, bütün bunlar bitsin artık Allah'ım nolur...mafoldumben
aman kızlar yaa, dersler bastırıyo, vizeler yaklaşıyo; bu arada telefon sapıklarıyla uraşıyorum, ayrıldığım erkek arkadaşımın pişmanlıkları var bi taraftan bana yaptıkları var kafamda... o kadar bunaldım ki anlatamam, bu nası bi hayat ya; sadece zaman geçsin istiyorum, her şey düzelsin, istediğim gibi olsun, şu okulu 4 senede bitireyim (çok çok zor 4 senede bitirmek) sınavları kazasız belasız atlatayım ve her türlü kafam rahat olsun, gerçekten patlamak üzereyim, her şey üstüme üstüme geliyo, bütün bunlar bitsin artık Allah'ım nolur...mafoldumben
allah hayırlısıyla bitirmeyi işini eline almayı nasip etsin canım opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum şu an :)
ben makü deyim.
resim-iş öğretmenliği 2. sınıftayım
dersleeer çoook yorucuu vizeler yaklaşıyo ooff off yani :)
sizler nerelerdesiniz? nasıl gidiyor
kızlar çok acaip heycanlıyım saçlarımı boyicam nihayet ama boyalar kanser yapıyomuş filan diyolar birazcık tırstım ama yine de boyicam, değişim şart:)
kızlar çok acaip heycanlıyım saçlarımı boyicam nihayet ama boyalar kanser yapıyomuş filan diyolar birazcık tırstım ama yine de boyicam, değişim şart:)
Sosyoloji kuzum. Asistan kurbanı oldum mafoldumben
valla almaya giderken siyah mı koyu kahve mi diye ikilemdeydim ama koyu kahve aldım, hani ne bilim siyah daha yapay durabilir diye, zaten koyu kahve de siyah gibi oluyo:)
kıyamamm :teselli:
merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum şu an :)
ben makü deyim.
resim-iş öğretmenliği 2. sınıftayım
dersleeer çoook yorucuu vizeler yaklaşıyo ooff off yani :)
sizler nerelerdesiniz? nasıl gidiyor
Ben de geçen yıl siyaha boyamıştım. Suratım bembeyaz, dudağımda kırmızı bir ruj, sırtımda gitarım...
Millet beni gothic sanıyormuş da haberim yok. Sonradan öğrendim. :/ Hiç işim olmaz gothiclik vs. Bir daha hayatta siyaha boyamam saçlarımı.
Koyu kahveye de boyadım, siyahtan bir farkı olmadı onun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?