- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
off gençlik ya, hukuk okumak zordur derlerdi de inanmazdım, bu ne arkadaş yaa, bi ödev kağıdı var sabahtan beri bakıyorum bişey anlamadım, yok A Bden şunu almış o onu buna vermiş , şöle olmuş böle olmuş gel de çık işin içinden, off of ben nası avukat olucam yaa(
kaçıncı sınıfsın sen bende istatistik gördüm çok kolay bir ders bölüm nee belki hocanız güzel anlatamıyodur
Benim derslerim çok yoğun artık. Sıkı bir çalışma içine girdim sayılır bugün.
Onun dışında hiçbir şey yok. Koşturmaca içinde devam ediyor.
pskolojı birnci sınıfım cnm hocamız sankı temelimiz varmış gibi anlatıyor usten böle anlamadm tahtaya yazıyor f x ama bunlar ne anlma gelıyor söylemıyor kıtabımızda bi garip acıp bakıyorum anlatımlar hocanınkınden karışık:gitme:
naber tatlımm okul nasıl gidiyooo opuyorumnanaktan
iyi gidiyo baya sevdim dersleri ortamı falan senin nasıl gidiyo canım
sevindim canım ortam nasıl sevdin mi hihoyyythihoyyyt
benim bu yıl baya ağır tatlım yaa ve de çok yoğun :sinifsinif::sinifsinif:
ortam güzel eğlenilecek yer olmadığı için sürekli ders çalışmak durumundasın o açıdan iyi kafama uyan arkadaşlarımda var kısacası sevdim ortamı canım ilk 2 yıl ağır oluyormuş zaten bizde yoğun oluyoruz ama eğlenceli geçiyor allah yardımcın olsun hangi bölümdü senin
teşekkür ederim.
mimarlık okuyordum.
insanın sevmediği bir bölümü okurken bile okula gitmesi işkence.
sevmediğim bir işi hayatım boyunca yaptığımı düşünemiyorum bile.
umarım herkes istediği, sevdiği işi yapar.opuyorumnanaktan
off gençlik ya, hukuk okumak zordur derlerdi de inanmazdım, bu ne arkadaş yaa, bi ödev kağıdı var sabahtan beri bakıyorum bişey anlamadım, yok A Bden şunu almış o onu buna vermiş , şöle olmuş böle olmuş gel de çık işin içinden, off of ben nası avukat olucam yaa(
bazı dersler keyifli ama genel olarak çok sıkıcı, hele de amfide ses yankı yapıyo falan iyice masal gibi geliyo kulağa...Hukuk deme baanaaa sempatiksalakcinni
Ya dün tüm gün süren bir seminerdeydim. Neyse oturumlar gayet iyi hoş geçiyor ama hukukla ilgili kısma geldik. Allahımm sana geliyorum dedim. Konuşmacı çok sıkıcıydı bi dee. Öldüm öldüm dirildim.
Ve bölümüm dolayısıyla bir sürü genel ders alıyorum.İşletmeden tut hukuka kadar. Ders o kadar sıkıcı değildi ama görüyorum ki sıkıcı bir hukukçuyla hukuk tartışmak çok zorrrr
Allah yardımcın olsun canım
Anladım canım.Sevmiyorsan yapamazdın zaten. Bölümün güzelmiş aslında ama işte ilgi farkı.
Hayırlsıı olsun
Hukuk deme baanaaa sempatiksalakcinni
Ya dün tüm gün süren bir seminerdeydim. Neyse oturumlar gayet iyi hoş geçiyor ama hukukla ilgili kısma geldik. Allahımm sana geliyorum dedim. Konuşmacı çok sıkıcıydı bi dee. Öldüm öldüm dirildim.
Ve bölümüm dolayısıyla bir sürü genel ders alıyorum.İşletmeden tut hukuka kadar. Ders o kadar sıkıcı değildi ama görüyorum ki sıkıcı bir hukukçuyla hukuk tartışmak çok zorrrr
Allah yardımcın olsun canım
aynenn benimde medeni ve borçlar hukuk diye bir dersim vardı geçen seneden kaldım 2. dönem alttan alcam :gitme::gitme:
bazı dersler keyifli ama genel olarak çok sıkıcı, hele de amfide ses yankı yapıyo falan iyice masal gibi geliyo kulağa...
sağol tatlım ya benim bankacılık ve sigortacılık sen ne okuyordun ve nerede eğlenilcek ortam yok diyosdunya o yüzden merak ettim:))
slmm kizlar nasil gidiyo okul ne var ne yok
optm hepinizii opuyorumnanaktan
kızlar aranızda durumlar en kötü giden ben miyim allasenn alsanaalsanasmile
biri beni kurtasrsın şu hazırlıktan nolur yaa
ingilizceden nefret ettim 5 ders 10 ar dk. teneffüs lisede daha rahattım yemin ederim
5 dkç gecik hemen azarklava:
üniverste hiç beklediğim igbi çıkmadı 1 ayda nefret ettim yaa
kızlar aranızda durumlar en kötü giden ben miyim allasenn alsanaalsanasmile
biri beni kurtasrsın şu hazırlıktan nolur yaa
ingilizceden nefret ettim 5 ders 10 ar dk. teneffüs lisede daha rahattım yemin ederim
5 dkç gecik hemen azarklava:
üniverste hiç beklediğim igbi çıkmadı 1 ayda nefret ettim yaa
E canım ne bekliyordun ki? Dersler lisedeki gibi rahat ve kolay değil. Ciddi bir yerdesin artık.
Ben de çok ama çoookkk bunalıyorum bazen. Normal bence bunlar. Sadece alışman gerekecek. Bir de kafana göre insanlar yoksa hala, ondan sıkılıyorsundur sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?