Oh ne güzel. :))
Hergünümüz böyle güzel geçsin inşallah. :icecream:
aminnnnn.....
ama bugün çok canımı sıktı hocalar iki ayrı hocada sunum istiyoo ama öle böle değil büyük şirketlere gidip araştırma yapcazz offf yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne güzel. :))
Hergünümüz böyle güzel geçsin inşallah. :icecream:
Sen de tuttuğunu koparan kız ol. Başından savamasınlar. kötükedihüso
Hem daha hiçbir şeye başlamadan başından savacaklarını düşünüyorsun.
Canım olacak, her şeyi kolaylıkla halledicem diye bak olaya. Valla işe yarıyor öyle düşünmek. )
En ufak bir tereddüt ve endişe olumsuzluğu getiriyor.
:bbo: :bbo: Hayırlısı olsun o zaman, diyecek bir şey kalmadı.
Bu kez farklı olur umarım. Yine de iyi düşünmeye çalış.
E yanii............................................ :icecream:
iyiyim canım sağolopuyorumnanaktan
bizde bütün dersler amfide, türkiye genelini bilemem ama istanbul, marmara bu şekilde belki ankara da böledir orasıda 800 kişi alıyo çünkü... tüm dersler 400 kişiye oluyo ayrı ayrı sınıf olayı yok, devam zorunluluğu hiç bi ders için yok ama katılmak da fayda var... ben de çoğu kişinin yüzünü bilmem bikaç iyi arkadaşım var onları tanıyorum...
türkiyede hukuk fakültesini 4 senede bitirenlerin oranı tüm girenler içinde %7 gibi bi oran ve cidden mezun olmak çok çok zor, bi dönemde vizelerde kitabın yarısı finallerde tamamından sorumlu oluyoruz ve tamamiyle ezber üzerine... ve kelimeler kanunda yazılı biçimiyle genelde eski türkçe, hukuk sözlüğüyle gezmek zorunda kalıyoruz anlamak için
akannehir oran ne kadar düşükmüş öyle... :1shok:
Benim de kuzenim okudu hukuk ve 5 yılda bitirdi. Çok çalışıyordu. Kitaplarını da gördüm. Feci kalın. Bir de onun bir arkadaşı varmış, kapkalın kitabı tv karşısına geçip okuyormuş öyle. Hepsini değil tabi, sadece gözatarak okuyormuş. Hem de daha öncesinden çalışma yapmadan. Ve en az 85 falan alıyormuş. Hepsinin ağzı açık kalırmış onun durumuna. Artık nasıl bir akla sahipse... Ben de anlamadım. Niyeyese hukuk deyince aklıma bu geldi. sempatiksalakcinni
yani okul 4 sene:) ama tabi 4 senede mezun olabilenlerin sayısı tüm girenler içinde %7miş...4 senedemi mezun oluyosun?
evet burdada hepsi ezber uzerine, koca kanun kitabini ezbere ogrenmemiz lazimkafamçokkarıştı
valla ben böle tiplerin gizli gizli çalıştıklarını tahmin ediyorum yani o kadar şeyi akılda tutmak öle bi bakmakla olmaz, yani kitapları gördüyseniz, o kitabın her yerinden soru çıkabiliyo, öle bi bakmakla olmicak bişey; tabi bence:))akannehir oran ne kadar düşükmüş öyle... :1shok:
Benim de kuzenim okudu hukuk ve 5 yılda bitirdi. Çok çalışıyordu. Kitaplarını da gördüm. Feci kalın. Bir de onun bir arkadaşı varmış, kapkalın kitabı tv karşısına geçip okuyormuş öyle. Hepsini değil tabi, sadece gözatarak okuyormuş. Hem de daha öncesinden çalışma yapmadan. Ve en az 85 falan alıyormuş. Hepsinin ağzı açık kalırmış onun durumuna. Artık nasıl bir akla sahipse... Ben de anlamadım. Niyeyese hukuk deyince aklıma bu geldi. sempatiksalakcinni
haklısın tatlım da kimi şirketler ilgilenmiyor başından savıyorrr
bide neymiş sunumu yaptıktan sonra kankalarım bana soru sorcakmış hey allahım yaa anlaşma yapıcam hepsiyle şunu sorun diyeee:))))))))
nasılsın rüyamsın
yani okul 4 sene:) ama tabi 4 senede mezun olabilenlerin sayısı tüm girenler içinde %7miş...
şöleki 4 sene okul var sonra bi sene staj var avukat oluyosunuz o zaman, ama hakim veya savcı olmak istiyosanız sınava giriyosunuz, çok zor bi sınav bu geçerseniz hakim&savcı olmak için şansınız oluyo, stajerlik sonra bi sınav daha var sanırım...okul 4 sene?
yani lisans, master, doktora felan yokmu? kusura bakma canim cok soru soruyorum cunku Turkiyede okul sistemi ile hic bi bilgim yok :kedi:
burda 3 sene lisans, 2 sene master, sonra 4/5 sene doktora
orda farklimi?
şöleki 4 sene okul var sonra bi sene staj var avukat oluyosunuz o zaman, ama hakim veya savcı olmak istiyosanız sınava giriyosunuz, çok zor bi sınav bu geçerseniz hakim&savcı olmak için şansınız oluyo, stajerlik sonra bi sınav daha var sanırım...
ama tabi tüm bunların dışında akademisyen olmak istiyosanız yüksek lisans doktora vs yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz...
valla ben böle tiplerin gizli gizli çalıştıklarını tahmin ediyorum yani o kadar şeyi akılda tutmak öle bi bakmakla olmaz, yani kitapları gördüyseniz, o kitabın her yerinden soru çıkabiliyo, öle bi bakmakla olmicak bişey; tabi bence:))