üniversiteliler kulübü

CADIARZU Hmmm... Ama gayet güzel bir olay bence... Ufkun açılır, yeni şeyler öğrenirsin.
Canın sıkılmasın. Sunum yapmak insana çok şey katıyor bence. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. ))) Gözünde büyütme.

haklısın tatlım da kimi şirketler ilgilenmiyor başından savıyorrr
bide neymiş sunumu yaptıktan sonra kankalarım bana soru sorcakmış hey allahım yaa anlaşma yapıcam hepsiyle şunu sorun diyeee:))))))))

Sen de tuttuğunu koparan kız ol. Başından savamasınlar. kötükedihüso
Hem daha hiçbir şeye başlamadan başından savacaklarını düşünüyorsun.
Canım olacak, her şeyi kolaylıkla halledicem diye bak olaya. Valla işe yarıyor öyle düşünmek. )
En ufak bir tereddüt ve endişe olumsuzluğu getiriyor.

hayır tatlım ben tam tersi tuttuğunu koparan bir kızımm bankada 2 ay satj yaptım gidip başlarının etini yiyodum şunu öğretin bunu öğretin diyee kimisi öğretiodu günahlarını almayayımda kimisi umursamıodu hatta biri terslemişti bu kadar işimin arasında sana dersmi verimm die :1no2:

:bbo: :bbo: Hayırlısı olsun o zaman, diyecek bir şey kalmadı.
Bu kez farklı olur umarım. Yine de iyi düşünmeye çalış.

:bbo: :bbo: Hayırlısı olsun o zaman, diyecek bir şey kalmadı.
Bu kez farklı olur umarım. Yine de iyi düşünmeye çalış.

doğru sölüosun tatlım iyi düşüneyim iyi olsun belki öle kazma biri çıkmıcak karşıma değilmi hihoyyythihoyyythihoyyyt :roflol:

E yanii............................................ :icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım sağolopuyorumnanaktan

bisey deil opuyorumnanaktan

4 senedemi mezun oluyosun?
evet burdada hepsi ezber uzerine, koca kanun kitabini ezbere ogrenmemiz lazimkafamçokkarıştı

evet var oyle hic calismadan basaran, herseyi bi defa okuyup hemen ezberleyebiliyorlar :bbo: ayy ne guzel olurdu hic calismadan mezun olmak, nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1no2:

valla ben böle tiplerin gizli gizli çalıştıklarını tahmin ediyorum yani o kadar şeyi akılda tutmak öle bi bakmakla olmaz, yani kitapları gördüyseniz, o kitabın her yerinden soru çıkabiliyo, öle bi bakmakla olmicak bişey; tabi bence:))

haklısın tatlım da kimi şirketler ilgilenmiyor başından savıyorrr
bide neymiş sunumu yaptıktan sonra kankalarım bana soru sorcakmış hey allahım yaa anlaşma yapıcam hepsiyle şunu sorun diyeee:))))))))

Kızlar sunum yapmıştım bende üniversitede hiç unutuyorum.Arkadaşlar soru falan soruyordu.Dersle ilgili sorulardı ama.Tahvil nedir diye sordu arkadaşın biri bende açıkladım ha bu arada bunu sınav sorusu olarak sorcam finallerde karsınıza çıkabilir dedim kaydirigubbakcemile3 Bütün sınıf koptu hoca en çok kimin sunumunu beğendiniz diye sordugunda asilcariye dedi herkes :hooray: hoca neden dedi sınav sorusu verdi ondan dediler
:roflol: Bu arada hoca sınavda tahvilleri sordu onure oldum hihoyyyt

nasılsın rüyamsın

tskrler iyim sen nasilsin masalcim ?

yani okul 4 sene:) ama tabi 4 senede mezun olabilenlerin sayısı tüm girenler içinde %7miş...

okul 4 sene??
yani lisans, master, doktora felan yokmu? kusura bakma canim cok soru soruyorum cunku Turkiyede okul sistemi ile hic bi bilgim yok :kedi:
burda 3 sene lisans, 2 sene master, sonra 4/5 sene doktora
orda farklimi?

okul 4 sene?
yani lisans, master, doktora felan yokmu? kusura bakma canim cok soru soruyorum cunku Turkiyede okul sistemi ile hic bi bilgim yok :kedi:
burda 3 sene lisans, 2 sene master, sonra 4/5 sene doktora
orda farklimi?
şöleki 4 sene okul var sonra bi sene staj var avukat oluyosunuz o zaman, ama hakim veya savcı olmak istiyosanız sınava giriyosunuz, çok zor bi sınav bu geçerseniz hakim&savcı olmak için şansınız oluyo, stajerlik sonra bi sınav daha var sanırım...

ama tabi tüm bunların dışında akademisyen olmak istiyosanız yüksek lisans doktora vs yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz...

anladim canim cok saol cvplarin icin :1hug: a.s.

Biz de böyle düşündük ama öyle değilmiş. Kuzenim epeyce akıllıdır; vardır bir bildiği.
Gözünden kaçmaz onun. Kitapları da gördüm tabi, kapkalın... Bilemedim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…