• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversiteliler kulübü

:1no2::1no2:

aynenn aman tanrımm yaa bide sıkıcı yani tamam kadını seviyorumda bayıyo ders anlatışı aktif bir şekilde anlatsa neyse bugün uyudum resmen yawww

Haklısın. Bizde de öyle hocalar var. Çok kötü oluyorum. Yorgan, yastık, yatak hayali kuruyorum o derece. Normalde çok uyuyan bir insan da değilim üstelik ama öyleleri bayıyor işte adamı... Hadi 2 saat oluyor bizde en fazla ama 6 saat çekilir gibi değil. :delphin:

bak bu coook zor iste!
ogretmeni sevsen bile, butun gun ayni ses, ayni yuz u gormekkk cok zorr
gunun sonunda kafan kazan gibi oluyo kafamçokkarıştı

oofff evettt yarın başka hocalar gircek ohh rahatım bi bugünlük öle yani pazartesi günleri kabus gün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Haklısın. Bizde de öyle hocalar var. Çok kötü oluyorum. Yorgan, yastık, yatak hayali kuruyorum o derece. Normalde çok uyuyan bir insan da değilim üstelik ama öyleleri bayıyor işte adamı... Hadi 2 saat oluyor bizde en fazla ama 6 saat çekilir gibi değil. :delphin:

6 saat şöle ilk 4 saat onundu sonra öğle arası vardı sonra 2 saat başkasının dersi vardı son 2 saat gene o hoca sempatiksalakcinni

cok sanslisinn hergun gorebilirsin onu :asigim:
neden uyuz ettikiii kaydirigubbakcemile

hee ewett beyfendi uyku için ilk saate gelmedi sinirlendim bende :kızgın::kızgın: bölümlerimiz farklı ama

Aaa aynı okulda mısınız... aklinialirimsmile
Arada bir uyuz ederler, sonra düzelir. :delphin:

bakalım düzeltebilecekmi hala sinirliyimmmm :kızgın:

oofff evettt yarın başka hocalar gircek ohh rahatım bi bugünlük öle yani pazartesi günleri kabus gün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benim kabus gunumde Cuma gunleriii
o gunki ogretmenim cok kotu yaa
konusuyoda konusuyo, hic zaman yok not almaya. Gene ben pc ile not aliyorum, amfi de 3 kisiden 2siinin pc si var ztn. biz bile zorlanirken kagit kalemle cok daha zor olmasi lazim yaa
yani dersin yarisi yok, kadin cook hizli konusuyooo :kızgın:

senin kabus gunun hangi gun Tryamour?

Son düzenleme:
6 saat şöle ilk 4 saat onundu sonra öğle arası vardı sonra 2 saat başkasının dersi vardı son 2 saat gene o hoca sempatiksalakcinni

hee ewett beyfendi uyku için ilk saate gelmedi sinirlendim bende :kızgın::kızgın: bölümlerimiz farklı ama

bakalım düzeltebilecekmi hala sinirliyimmmm :kızgın:

kaydirigubbakcemile3

Buna mı sinirlendin? akannehir
Uuuuwww kızlar ne fenalıklarla uğraşıyor benim bildiğim, anladığım kadarıyla seninki melek gibi.İlişkiniz bozulmasın şekerim. Bu küçücük şey yüzünden sinirlenmek niye? Rahat ol, keyfine bak...

benim kabus gunumde Cuma gunleriii
o gunki ogretmenim cok kotu yaa
konusuyoda konusuyo, hic zaman yok not almaya. Gene ben pc ile not aliyorum, amfi de 3 kisiden 2siinin pc si var ztn. biz bile zorlanirken kagit kalemle cok daha zor olmasi lazim yaa
yani dersin yarisi yok, kadin cook hizli konusuyooo :kızgın:

senin kabus gunun hangi gun Tryamour?

Canım şu anda kabus gün diyebileceğim bir günüm yok ama perşembe ve cuma çok yoğunum o biraz bezdiriyor beni sadece. İlerleyen haftalarda ne olur bilemiyorum. :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Uuuuwww kızlar ne fenalıklarla uğraşıyor benim bildiğim, anladığım kadarıyla seninki melek gibi.İlişkiniz bozulmasın şekerim. Bu küçücük şey yüzünden sinirlenmek niye? Rahat ol, keyfine bak...

valla çok sinirlendimmm süslendim püslendimmm cici oldum yeni aldığım kıyafetlerimi giydim bekle bekle yook ortada uyuzzz uyku önemlimi bendenn :oklava:

valla çok sinirlendimmm süslendim püslendimmm cici oldum yeni aldığım kıyafetlerimi giydim bekle bekle yook ortada uyuzzz uyku önemlimi bendenn :oklava:

:roflol: :roflol: :roflol:
Benim de yıllar önce hoşlandığım bir çocuk vardı. Bir gün süslenip gittim bekledim, etrafa bakındım çocuk ortalarda yok. epeyce sinirlenmiştim. Kendimi gösterecektim çünkü. :roflol:

Ee siz zaten berabersiniz daha çookk süslenip karşısına çıkacaksın. Hem ilk yılıysa uykuyu tercih edeceği gün sayısı artabilir bence. Alışmaya çalış. bilmiyorumkismile

Benim de yıllar önce hoşlandığım bir çocuk vardı. Bir gün süslenip gittim bekledim, etrafa bakındım çocuk ortalarda yok. epeyce sinirlenmiştim. Kendimi gösterecektim çünkü. :roflol:

Ee siz zaten berabersiniz daha çookk süslenip karşısına çıkacaksın. Hem ilk yılıysa uykuyu tercih edeceği gün sayısı artabilir bence. Alışmaya çalış. bilmiyorumkismile

ayy canımm benimm kıyamam :gitme: yok tatlım ilk yılı değil benim gibi 2009 girişlii yerimsenibenyerimseniben

Hiiii iyi o zaman. :1:
Halledersiniz artık aranızda. :))

inşallah bakalımmm kaydirigubbakcemile3
bugün böleyim aynen keremden nefret ediorum diyip diyip duruyorum en sonunda arkadaşım patladı ya kes bi kızımm yaa sanki napmış çocukk abartma uyumuşş alt tarafı ne yanii :roflol:

Son düzenleme:

buna bende sinirlenirdimm kaydirigubbakcemile3 ne guzel heveslen, suslen puslen, sonra gel gorki beyefendi ortalikta yok kaydirigubbakcemile3

Arkadaşın doğru demiş. Dikkatli ol canım. Valla ne ilişkiler var bir bilsen... Kızlar en ufacık ilgiye hasret olarak sürdüyorlar ilişkilerini. Tabi ki o da yanlış bir durum, ilgilenmeyen adamın üstüne ne diye düşesin ama sen de kıymetini çok iyi bil. Herkesin eline geçmez böyle güzel ilişki fırsatı. boshayallersmile

buna bende sinirlenirdimm kaydirigubbakcemile3 ne guzel heveslen, suslen puslen, sonra gel gorki beyefendi ortalikta yok kaydirigubbakcemile3

Evet yaa mal gibi kalıyorsun ortalıkta. sempatiksalakcinni

:roflol: halime gülüyorum yaaaa kaydirigubbakcemile3

Arkadaşın doğru demiş. Dikkatli ol canım. Valla ne ilişkiler var bir bilsen... Kızlar en ufacık ilgiye hasret olarak sürdüyorlar ilişkilerini. Tabi ki o da yanlış bir durum, ilgilenmeyen adamın üstüne ne diye düşesin ama sen de kıymetini çok iyi bil. Herkesin eline geçmez böyle güzel ilişki fırsatı. boshayallersmile

doğru diyosunn tatlımmm ama ne bilim gelmemesi ilgilenmedi gibi algılamama sebep oldu :gitme:

Back