yok canım yaaa zatn ben kolay kolay alışamam kimseye
iyi kötü arkadaşım olsa bir tane bile belki zaman geçer
ama hiç yok
5 saat sadece ingilizce
çığlık atasım geliyo yni
pazar akşamından baslıyorum sızlanmaya
,napıcam böyle hiç bilmiyorum yanii :gitme:
hoşgeldin canımm nasıl gidiyo bakalım staj bende bu yaz yaptım bankada hem eğlenceliydi hemde sıkıcı
selammm görlsssa.s.
ayy bu topik guzell olmuşşş.arkdşlarr yaa size bir şey danışacagımmmm:kedi:
gecn sene hzrlktaydım bu sne 1 ncı snfım da bu imza işi var ya yoklama ..bı tne arkdşm war gezıo gelmıo okula bana söyleyip duruo imza atarsın dio bide reca da etmıo hee:mymeka:
iyi niyetımın kullanıldgını hissediorum sertte cıkamıyorum yalnzca hocaların rahat olmadgını atamadıgımı söledım sizce napmalıyım nasıl sölesem :uhm:
selammm görlsssa.s.
gecn sene hzrlktaydım bu sne 1 ncı snfım da bu imza işi var ya yoklama ..bı tne arkdşm war gezıo gelmıo okula bana söyleyip duruo imza atarsın dio bide reca da etmıo hee:mymeka:
iyi niyetımın kullanıldgını hissediorum sertte cıkamıyorum yalnzca hocaların rahat olmadgını atamadıgımı söledım sizce napmalıyım nasıl sölesem :uhm:
meraba kızlar güzel topik olmuş, ben de katılayım...
istanbul üniversitesi hukuk öğrencisiyim ben de, bizde sistem tekler-çiftler ve iöler şeklinde, 400er kişilik gruplar halinde... sınıflar 400 kişi ama tabi samimi olduğunuz bikaç kişi dışında çoğunun bırakın adını yüzünü bile bilmiyosunuz. dersler tamamiyle sözel, sayılara dair hiç bişey yok, şöleki kocaman amfilerde hocalar sesini duyurmak için mikrofon kullanıyo, eğer arkalara kaldıysanız sesin yankısını anca duyabiliyosunuz, bi müddet sonra masal gibi geliyo,yavaş yavaş gözkapakları kapanıyo sonra iyi uykular:) tabi şöle de bi güzellik var devam zorunluluğumuz yok, canımız sıkılınca dersten çıkıyoruz, kimse de nereye gidiyosun filan diye bişey sormuyo, okula 4 sene sınavdan sınava uğrayan tipler var:)
ama üni ortamı gerçekten çok iyi, mesela bilenler bilir bu forumda çok anlatmıştım, 1,5 yıllık bi ilişkime son verdim, gerçekten zor günler geçiriyodum ama tekrar okulun başlamasıyla kafam dağıldı, sevgili kankitom uğur bey saolsun bu zor günlerimde hep destekçim oldu, ne zaman ağlasam zorla güldürdü, burayı okuyamayacak ama olsun burdan ona büyük teşekkür ediyorum:))
selam arkadaşlar nasılsınız bugün
ben iyim canim sen nasilsin?
benimki de eğlenceli ama yorucu.
eh bir yerde mesleğe alışıyorum artık.
ama akşamları ayaklarımı hissedemiyorum :)
oncelikle hg canim, bende hukuk okuyorum kaydirigubbakcemile5
ama Turkiyede butun universitelerde sistem boyle degilmi? yani 400 kisilik (yada daha fazla kisilik) amfilerde ders olmuyomu? Bizimde devam zorunlulugumuz yok majistral derslerde (yani amfide olan derslerde) ama bazi derslere mecbur gelmemiz lazim yoksa sinavlara katilamiyoruz. O derslerde amfide isledigimiz konulari geri isliyoruz ama bu sefer 20 kisilik siniflardayiz.
Aslinda amfide olan derslerde devam zorunlulugu olmadigi icin cok zor, derse katilmak istemiosun, katilmazsanda senenden olursun, zaten gelenlerin cogu hep facebook a takiliyo.
Okul baslayali bir ay oldu, cogu kisinin yuzunu hatirlamiyorum=)
ha bide burda ilk sene ogrencilerin sadece %20si ikinci seneye gecebiliyo hukuk bolumunde, ordada oylemi?
bizde bütün dersler amfide, türkiye genelini bilemem ama istanbul, marmara bu şekilde belki ankara da böledir orasıda 800 kişi alıyo çünkü... tüm dersler 400 kişiye oluyo ayrı ayrı sınıf olayı yok, devam zorunluluğu hiç bi ders için yok ama katılmak da fayda var... ben de çoğu kişinin yüzünü bilmem bikaç iyi arkadaşım var onları tanıyorum...
türkiyede hukuk fakültesini 4 senede bitirenlerin oranı tüm girenler içinde %7 gibi bi oran ve cidden mezun olmak çok çok zor, bi dönemde vizelerde kitabın yarısı finallerde tamamından sorumlu oluyoruz ve tamamiyle ezber üzerine... ve kelimeler kanunda yazılı biçimiyle genelde eski türkçe, hukuk sözlüğüyle gezmek zorunda kalıyoruz anlamak için
selammm görlsssa.s.
meraba kızlar güzel topik olmuş, ben de katılayım...
istanbul üniversitesi hukuk öğrencisiyim ben de, bizde sistem tekler-çiftler ve iöler şeklinde, 400er kişilik gruplar halinde... sınıflar 400 kişi ama tabi samimi olduğunuz bikaç kişi dışında çoğunun bırakın adını yüzünü bile bilmiyosunuz. dersler tamamiyle sözel, sayılara dair hiç bişey yok, şöleki kocaman amfilerde hocalar sesini duyurmak için mikrofon kullanıyo, eğer arkalara kaldıysanız sesin yankısını anca duyabiliyosunuz, bi müddet sonra masal gibi geliyo,yavaş yavaş gözkapakları kapanıyo sonra iyi uykular:) tabi şöle de bi güzellik var devam zorunluluğumuz yok, canımız sıkılınca dersten çıkıyoruz, kimse de nereye gidiyosun filan diye bişey sormuyo, okula 4 sene sınavdan sınava uğrayan tipler var:)
ama üni ortamı gerçekten çok iyi, mesela bilenler bilir bu forumda çok anlatmıştım, 1,5 yıllık bi ilişkime son verdim, gerçekten zor günler geçiriyodum ama tekrar okulun başlamasıyla kafam dağıldı, sevgili kankitom uğur bey saolsun bu zor günlerimde hep destekçim oldu, ne zaman ağlasam zorla güldürdü, burayı okuyamayacak ama olsun burdan ona büyük teşekkür ediyorum:))
Selam canım. :)
Bugün güzeldi. Dersler hoştu, ortam hoştu.
Ekstra bir şey yok. Her zamanki gibi diyelim.
Yarın epeyce yğunum ama...
Senin nasıldı tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?