- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
sağol kuzummm benimm opuyorumnanaktan hoşgeldinnn a.s.a.s.
hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kuzummm benimm opuyorumnanaktan hoşgeldinnn a.s.a.s.
anladım canım hiç kafa dengi kimse yok mu arkadaş olmak için belki arkadaşların olsa sıkılmazsın
yok canım yaaa zatn ben kolay kolay alışamam kimseye
iyi kötü arkadaşım olsa bir tane bile belki zaman geçer
ama hiç yok
5 saat sadece ingilizce
çığlık atasım geliyo yni
pazar akşamından baslıyorum sızlanmaya
,napıcam böyle hiç bilmiyorum yanii :gitme:
kızlar üni.de kalemlik kullanıyomusunuz?:hulya:
merve yaklaşş kulağına bişii sölicem :kedi:
bende aldım kalemlik ama benimkinin tüyleri kısa ve ayıcıklıkaydirigubbakcemile3
fosforluların kapağı çıkıyor çantamı kirletiyor temizle işin yoksa
baaaak benim kalemliğim var der gibi sırama koysam komik olur da çantanın içinde çıkarınca kimse görmez çaktırma:jeyyar:
ben de geldim kızlar :)
aibü fizik tedavi ve rehabilitasyon 4. sınıf öğrencisiyim.
şu an hastanede staj yapıyorum.
Ooowww ben de gelmek isterim. Hihi... Üniversite güzeldir bazen sıkar tabi ama iyidir.Benim 3. yılım.
hoşgeldin a.s. aynen dediğin gibi çoook güzel üniversiteli olmak ama aynı zamandada çok sıkıcıı yani mesela vize haftası çok sıkılırım ben strese girerim sempatiksalakcinni
bende geldimm kızlar:içelim:valla öle sıkıldım ki şu okuldan bitse diye gün sayıyom yaa,herkes diyo mezun olunca çok ararsın amaa hiç sanmıyorm:1closedeyes:
ün,vers,tey, özleyebileceğimi hiiiiç ama hiiiç sanmıyorum
ben eve gidiş saatimi sayarken özlemek şu yana dursun
ahhhh ahhh liseeeee :gitme:
Şu anda öyle düşünebilirsin ama mutlaka arayacaksın üni yıllarını. En rahat zaman gibi kalacak gelecekte arkamıza dönüp baktığımızda. Çalışmak, para kazanmak vs. çok daha zor. boshayallersmile
Canım ben senin durumunu anlamadım. Daha doğrusu şaşırdım biraz.
Nasıl arkadaş bulamadın ki...Yani ilk günde hemen oluyor genelde bu işler.
Peki diğer öğrenciler ne alemde?
Sorun ortamdan mı kaynaklanıyor acaba...
Benim özel ünide okuyan bir arkadaşım vardı, o da hiç arkadaşı olmadığını söylüyordu.
Diğer kızlar farklı sevmiyorum muhabbetlerini, çok salaklar falan diyordu.
Yani kendisi bilerek uzak duruyordu. Hiç sevmemişti insanları da çevreyi de.
Seninki de bu tarz bir şey mi?
oyk tstlım üninin özel olmsıyla bir alakası yok geçrekten
öyle zengin çocukları değiller gayet normaller şımarık falan değiller yani
ama kimsenin arkadaşı ortamı yok
olanların da yapıları bana uygun değil malesef tatlım
anlaşamıyorum kimseyle yani
bir kız vardı çok şeker aynı bölüm o da tam bursluydu ama o sabahçı şimdi
ondan da ayrıldım ((
5 ders ingilizce camnım ve çok sıkılıyorum ben liseden daha da sıkıyolar
kafayı sıraya koymak yok devamsızlık bilmem ne
sinirlerim bozuuluyo çok
Tüh yaa... Üzüldüm ben de. (
Yani bizde de kimsenin etrafı öyle arkadaş dolu değil, herkes birbirinin arkasından konuşuyor vs. ama en azından diyalog kuruluyor. Ayy bi de şöyle bir durum var. Bir gün konuşuyorsun biriyle, 2 saat sonra yüzüne bakmıyorsun falan... Değişik ilişkiler. Kimseye inanmamak ve güvenmemek lazım. Neyse saptım mevzudan. :bbo:
Tatlım sen biraz daha sabret. Bu şekilde devam etmemesi lazım.
Kimsenin arkadaş ortamı olmadığına göre vardır bi şey. Sadece sen öyle olsan sorun sende dicem de o da değil... Umarım düzelir bu durum. Hem etkinliklere, kulüplere, gezilere katılabilirsin yeni insanlarla tanışmak için. :/ Bir de önyargıların varsa atmaya çalış onları. Bulursun yine birilerini bence. Dur bakalım, çok üzme kendini, dönem sonuna kadar kimbilir kaç insan çıkcak karşına.. :/ O kadar insanla diyaloğa giriliyor ki hayret ediyorsun yaşadıklarına. Biraz zaman geçsin bakalım...