Ruyamsiin sen aslında onlinedın foto koyulduğunda ama abone değilsin konuya ondan görmedin herhalde yazılan mesajları.
o sirada pc basinda deildim ya
nasil abone olunuyoki?
vizeleriniz ne zaman başlıyor bakalım kızlarr
bizim başladı tatlım ya çok yoğun bir dönemdeyim pek giremiyorum buraya herkese vizelerinde başarılar diliyorum
selam kızlar
ben de geldim aranıza
üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. sınıf öğretmenliğinde okuyorum
bizim vizeler bayramdan sonraki hafta başlıyor
bayramda ders çalışıcam yaniii :96:
hepinize kocamannn bi başarı öpücüğü
hoşbulduk canım,ben biraz çalışmaya çalışıyorumMerhaba hoşgeldin sedef
Benim de bayramdan sonra vizelerim kötü denk geldi bu sene
slm kızlar benim bu sene bitti okulum suan yüksek lisans yapıorum valla zor ya her hafta sunum arastırma falan :95:
cnm ben sosyal bilgiler öğretmenliği ni bitirdim
canım trakya üniversitesindeyim, aynı zamanda edirneliyim, öğretmenlikte kpss olduğundan üniversite fark etmiyo ya, o yüzden edirneyi istedimsosyal bilgiler eğitimi cnm sen nerde okuosunn
aynen canım yaa, bayramdan sonra olması çok kötü olduyaa kızlar bayramdan sonra başlicak bizim vizeler de, off yaa medeni hukukta kitabı bitirdik bütün kitaptan sorumluyuz bu ne şimdi her sınav için ayrı kitap mı bitircek bunlar ya:S
slm kızlar benim bu sene bitti okulum suan yüksek lisans yapıorum valla zor ya her hafta sunum arastırma falan :95:
hoşbulduk canım,ben biraz çalışmaya çalışıyorumbayramda çalışmam zor olur çünkü. bayramdan önce olsaydı ne güzel rahat rahat takılcaktık
canım hangi bölümde yüksek lisans yapıyosun. ben de mezun olduktan sonra pdr üzerine yüksek lisans istiyorum
yaa kızlar bayramdan sonra başlicak bizim vizeler de, off yaa medeni hukukta kitabı bitirdik bütün kitaptan sorumluyuz bu ne şimdi her sınav için ayrı kitap mı bitircek bunlar ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?