üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

ben geldiimmm

nasılsınız millet? bibloomm?

yurtdışından çok önemli bi belge bekliodum sonunda o elime ulaştı o yüzden bu mutluluğumu kmsenin bozmasına izin vermicemm.. gidiom len gidiomm kafama beni ihmal etmesini mi takcam peehhh

suratım şuan bu ifadede

bu mu tipin
bakma güldüğüme bende sinirden böyleyim
çiko nerde görünmüyo ya :44:

hayırlı olsun kuzu git bakalm

uzun hikaye canm boşver :97: yüzyüze knuşmadanda bi sonuca varmıcak ...
çok skıldm ben ya eeve gitsemde uzansm

girerken bi ay dedm ama sanırm p.tesi çıkıcam patronu bekliyorm..
hiç bi iş ögrenemiyorm sekreterlik yapıyorm resmen..
bi baglılııgımda yok sigorta maaş vs. skıldm çıkıcm

aynı anda yazmışız canım... sekreterlik yapıosun durma bi dakka bile çık ne işin var beleşe adam çalıştırıolar stajyer niyetine..
öptm cnm :80:

kızlarrr ben geldimmm
bikaç gündür konuşamadık önceki gün sevgiliyleydikk iş görüşmesine gelmişti bizim bu tarafa gel dedi görüşürüz falan öyle görüştük ama ne görüşme
metrobüsşe gelcekti ben inceği yeri yanlış tarif etmişim haliyle baya bi indi bindi yapmak zorunda kalmış bi de sıcak oruçluymuş garibim o kadar da tutma dedim bak yorulcan bu sıcakta ama dinleyen kimm neyse sonra ben de çıktım gidiorm o da beni metrobüs durağında bekliyo ben de indim durakta diyorum indim nerdesin bana duraktayım ben seni göremiyorum diyo ben de allah allah dedim yok kimse burda aa sonra bi baktım benim ona yanlış tarif ettiğim yerde ben inmişim ayyy tam rezalet sonra bindm metrobüse bi durak daha gittim orda benimki ağaç olmuş bi şekilde bekliyo şapşal etti beni de ya deli bu arada önceden ne hediye alsam diye sormuştum onları da hazırlıyorum bi tek sevdiği yiyecekler kaldı pazara inş verebilirim hepsini

son bikaç sayfayı okudum da nolmuş öyle ben yokken kızlar sıcaklardan herkeste bi gerginlik var dolunay geçsin herşey düzelcek
ama bi hafta sonra ben mızmızlanmaya başlarım ekşirim başınızaa

yazık olmuş çocuk hasretinden açbiaç kalmış yollarda

ama olsun ne kadar zor o kadar değerli

biz hayatı onlara kolaylaştırdık da noldu, tepemize çıktı lüzumsuzlar

bari siz güzel güzel geçinin... dolunay ayın 19unda daha var bu kadınların hassaslığı değil erkeklerin hödüklüğüyle ilgili bi durum yani

sen nie hediye alıodun doğumgünü müydü?

ya bu haftasonu gidicek ama doğumgünü eylülün ilk haftasında ben de bu hafta toptan vermek istedim hem gidiyo diye benden bişeyler de istedi yapsan yerim falan diye bari gitmeden son bikaç isteğini yapim son haftamız yani böyle beraber geçirebilceğimiz sonrasını düşünmek bile istemiyorum
onun da hödüklükleri var diyorum zaten gitmeden biraz yonttum odunumu ama gidince sen yine eski haline gelirsin geldiğinde tekrar gerekicek bu işlemler diyorum nasıl sinir oluyo

eskiye dönmez inşallah... bizimkiler sonradan hödükleşio başlarda çiçekler romantik sürprizler vs.. ama sonra tık yok.... senin ki sonradan yapıo en azından öle alıştırmamış.....

aşk'a hala çok sinir oluyorum yaa nası geçcek bu?

dün akşamdan beri de aramadı zaten.. çok sinirimi bozuosun kapat şu telefonu dedim bi daha aramadı dingil

ayrıca benm de doğumgünüm eylülün ilk haftasında ve tanışma yıl dönümümüz de bi kaç gün sonra..... bi mesajla geçiştirmezse ben de neyim !!!

çok kötü şeyler olcak bunu yaparsa.. hem de çok...

canım biz öyle başladık öyle gidiyoruz ama hiçbişey ilk günlerdeki gibi olmuyo o ayrı bugüne kadar bi çiçek almışlığı var mıdır yok tabi..ben mühendisim benden romantiklik bekleme diye de kendini kurtarmasını bilir yani

şimdi terslemişsin ya kapa telefonu demişsin belki de zoruna gitti:44: iki tarafın alınması da en uyuz olduğum şey zaten kızan bi kişi var sen niye daha üstüne geliyosun ki illa kendilerini haklı çıkarcaklar ya canım bekle sen yıldönümünüz de yaklaşıyo madem inş bişeyler düşünüyodur

hiç zannetmiyorum canım.. onun doğumgnü geçeli iki-üç hafta oldu ve ona öyle güzel bi hediye yaptırdım ki hayatımda aldığım en güzel hediye dedi cidden çok hoşuna gitti.. annem desen kıydı paraya süper bi set aldı ona... ama benm doğumgünüm gelio yıldönümümüz gelio hiçbişi düşünmediğine neredeyse eminim.. insan karşılık bekleyerek yapmıo tabiki ama bişeyler görmeyi de istiyosun sonuçta...

çok canım sıkkın chiko çokkkk....

neyse senin mutlu giden bi ilişkin var en azından buna şükür... birazdan biblo da gelir barıştık die.. bi ben böle garip yaban ellerde..... dokunsan ağlıcam o derece...

canım ben geçen yıldönümü ve sevgililer günü faciamı anlatsam sen barışma derdin heralde.biz de yıllanınca böyle olurmuyuz acaba şubatta iki yıl olcak bak işte burda bile olamcak zaten dersleri de ağır bi gömüldü mü kafasını kaldıramaz yani ben arıza çıkarmadan durmam biliyorum
ayy ne güzel hem annen bile bişeyler aldığına göre o artık bu iş tamam diyip rahata geçmiştir
yüz verince oo ben ağayım paşayım vazgeçilmezim diye kabarıyolar işte erkek milleti canım.ben de anlamıyorum biz mi fazla ilgi gösteriyoruz çok mu ilgi istiyoruz.ilgi göstermesen düşünmesen de ilgisiz diye adımız çıkıyo yani erkekleri anlamak imkansız.bak şimdi ben de onca şey yapıcam gidicek düşünüyorum şimdiden acaba yıldönümüde o da bu şekilde düşüncek mi ya da doğumgünümde insan en azndan gittiği yerden bi çöp getirir ona da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…