üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

aksine hiç sorgulamamayı düşünüyorm canm inş. becerebilirm çünkü ben değişince
noluyo neden artık ilgisiz sorgulamıyo dicek

belki de haklısın çünkü onu en iyi tanıyan sensin ve senin tepkilerine nasıl karşılık verebileceğini de az çok biliyosun
erkeklerle biraz oynamaktan zarar gelmez kimseye

becerirsem oynıcm tbi
canm annem geldi bide o demesn kalk sunun başındn yardım et diye zaten cinler tepemde kalkıym ben

öptümm...akşam grüşürzz

hiras çıkmışsn öpüyorm canm sıkma canını fazla trip kaldıramıyolar olay bu bende farkettm ilk başlarda üzülüyolar sonra bakıyolarki hep yapıyorz tınlamıyolar bide üste çıkıyolar

o da eşşeklk etmiş ama gelcegini bilmiyodr

ben geldiiimmmm
hem üniversiteliyim hem istanbullu
hem gencim hem güzel
hem çalışıyorum hem evli
hem hem hem hem...
merhabalar
ben geldim ama sanırım bir konun ortasına daldım diğer sayfaları okumadım :26:
konu ne arkadaşlar :44::44::44:

dayanırsın canım merak etme
kolay gelsinn görüşürüz sonra
hiras çok kırıldı sanırım belki sürprizinden bahsetse biraz yumuşar ortalık :26:

hoşş geldin tiryakioll
maşallah sende herşey varmış bunu nasıl başarıyosun hem evli hem çalışıyo hem üniversite ayy yazarken bile insanı yoruyor:86:

kızlar ben geldim... şimdi daha iyiyim ama her an yine arayıp asabımı bozabilir...

bundan sonra yok ona sürpriz filan.. hem ben niye yapıyorum ki o yapsın işi ne uğraşsın biraz çok kolaya kaçtı son zamanlarda...

türk filmlerinde bi laf var ya hani: ne kadar ekmek o kadar köfte

biblom bundan sonra sıkmayalım canıımızı bu zibidiler için, niye hep üzülen biz oluyoruz ki... beyfendi atladı uçağa gitti ailesinin yanına.. şuan aklında mıyım beni üzdüğünü düşünüp üzülüyo mu? Hayır.. eee o zaman?

üzeni yollaaaaa isterse dönsün sonraaa sallaaaaa ardına bakma aslaaa

tiryakiol;
hoşgeldin aramıza canmmm konu çok derin şuan işteym kaçak yazıyorm anlatırz snra

hirasmm
nasılsn canm knuştunz mu gece ???
biz dün buluştk bütüngece surat yaptm bütün gece şebeklik yaptı ama ne fayda ..
biraz çıtlattm ama söyleyemedm yine içimde patladı... sadece en son eve bıraktı apartmanın önüne '2 günlük kızlar kadar değerim yokmuş! ' dedim
bu ne demek şmdi aşkm dedi
'iyi geceleer demek dedm hiç yüzümü dönmeden
ama snra patladm normalde kapıdan girene kadar bakardı elimi sallamaya döndüm o da ne gitmiş eve giderkende haber vermedi ! kavga bile etsek arardı geldm diye daha günaydnda demedi...
.ok hassas bi noktadn vurdm :18:
bi kere daha bun benzer bişey demiştm aglamıştı sana böylemi hissettirdm diye sanırm yine çok sinirlendi ama banane öyle yapmasn o zamn

nie öle dedin ki sende canım? bence de denmemeliydi o laf ki ben öle bişe sölediğimde bana da çok kızıo... cidden değer veriolar ama bunu göstermekte tam bi özürlüler işte

gece aradı sesi çok derinlerden geliodu, belli ki duygulanmış baya.. hiç o konuyu açmadan bi kaç dakika konuşup iyi geceler diyip kapattık.. saat 2 oldu hala ses seda yok.... özür dileyip duruo hep ama hala çok kırgınım ben

sende uzatma işte canm hala özür diliyosa ...

evet denmemeliydi ama öyle davranmasın o zamn çok kızdı zaten hiç msj atmadı ben attm sbah knuşmak istemiyrm saçmalıyosn dedi
bid haklıyken haksız olucam şmdi ya offfffffff
kaç saattr ses çıkmadı müşteri var galiba dedm evet dedi dahada atmıcm msj bakalm müşteri gidince ne değişcek

canım başka şeye kızıp da hedefi şaşırtma bence.. yoksa haklıyken haksız konuma düşer durduk yere gerginlik çıkaran sen olursun.. boş yere trip atıo olursun bi de adın kaprisliye çıkar

boşver kzum üzülme olan bize oluo

aradı şimdi.. soğuk soğuk konuşmalar filan.. hay allahım öldürcem bu çocuğu yaaa

bilmiodu canım daha bi hafta önce beraberdik diye tahmin bile etmemiştir..

ama eğer ayın 16sında özel bişiler yapmazsa sadece bi mesajla geçiştirirse sen şahidimsin burnundan fitil fitil getirmeyen hiras değildir

ayın 16dı 5. yılınızmı oluck cnm ??
geçiştirmez heralde ya :18::18:

bende bu haftaya sürpriz tahmin ediyodm yalan olck

evet canım 5. yıla gircez...

sen nie sürpriz hayal ediodun? sen mi yapcaktın ondan mı bekliodun?

umarm geçiştirmz yoksa bi vaka daha oluşcak
o yapıcaktı ama yok hiçte inanmıyorm artk
aman neyse ya hala aramadıı

hem de ne vaka

yemin ederim elimden çok zor kurtulur Allahımm nolur bişiler ypsın en azından bi çiçek göndersin fazla bişi istemiom yeter ki bişi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…