üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

yollar ya bi çiçek onda o potansiyeli gördüm ben
uf bide yollamazsa kızsa nbi dert kızmasn bi dert aslında kızmak istemiceksn ama kızıcaksn zor işler bunlar

eşşek değil ya yapar bişiler heralde... yapmazsa cidden benden çekeceği var

neyse şimdiden düşünmek istemiom bunu zamanı gelince düşünürüm ki düşünmek zorunda kalmam inşallah

yok almıcam hediye filan...

ya bu arada sinir oluorum ben sayfayı yeniliyorum sürekli ama yorumlar görünmüo.. 5-6 dk sonra görebiliorum yazdığın şeyi :44:

şmdi bizde bi huy var durumun cddiyetini azaltmak için döverim bak seni falan deriz...
en son müşteri vardı ya
sonra mesaj attı
'aklından saçma sapan düşünceleri bi kenara at bak döverim seni ' dediii
öyle knuşmaya başladk biraz ama soguk yanii
en son eve gittiginde mesaj attı bi buçuk saat önce daha knuşmadk :78:

canım bak mesafeyi azaltmak istemiş demek ki

benmki bugün bi kere aradı ben ona ne yap et kendini affettir dememe rağmen....

bizim ki daha soğuk rüzgarlarda yani

şuan öldürebilirm onu
off ya eşşekkafalı pislik maymun :84:
mesaja bakınız yaaaaaaaaaa :95:
ben yatıyorm hadi sana iyi gecelerr :95::95: dur ben bi arıym şunu kafasını kırıp geliyrm

şuan ne kadar sinirli olduğumu anlatamam bitmiş yada azalmış biçok şey eminim artık...
aradım knuşma denilirse knuştuk sessizlik sürekli

saçma sapan bişey söyleyip gitmişim tavırı o degil ben yapıyomuşum ne dedigimin farkındamıymışım ...

konuşmadk bi süre ne susuyosn dedm ne söyliym dedii yine sustuk snra knuşmuyomusun dedm knuşmak istemiyorm dedii

bende bu benim attıgım son adımdı iyi geceler sana diyip kapattım..

yok bu böyle olmaz

ama canım o senin neye tavır aldığını bilmio ki... doğal böle davranması çünkü bilmio

bence konuş açık açık

bakalm o zaman ne dicek

bilmiyo merak ediyomu hayır !
ona göre yaptıgım sadece saçmalık...
ne dicem hadi söyledim diyelim benim söylememle yapılcak şeylerin ne kıymeti olucak olmıcak ...

aklım almıyo bu değişimini biz sorunu halletmeden uyumazdık
şmdi gayet rahat tmam dedi ve kapattıı
içimden biçok şeyi alıp götürüyo

kendimi tutabilen bi insan değilim snucu kötü de olsa ararm msj atarm ama durmam bunuda biliyo

çünkü artık değiştigine %100 eminim
sevgimi sinirimi hepsini uç noktada yaşarım böyle bişeyde susmıcagımı çok iyi biliyo
neye güveniyo yada kaybetme korkusu kalmadı bilmiyorm artık
ama bu şekilde hiçbişey olmaz bunu çok iyi bilicek.

farklı bi dönemden geçiodur belki canım.. sonuçta iki günlük bi iilişki deil sizinki

sen sakin olmaya çalış ve mantıklı düşünmeye gayret et

zamanla anlaşılır niye böyle davrandığı

yok tüm gün sadece bi kere aradı.. bi de gece arar canı isterse o kadar.. şaka gibi... hem suçlu hem güçlü işte

sen de ağlama canım valla değmiyolar.... damara bağlayıp eller kadir kıymet bilmiyor anneyi söleyesim var şu iki gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…