üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hirascım bebikim odan çatı katındamı :44: bayılcam şmdi düşüp :82:
esmermisin bide
bide güzelmisin
sen yanlış yapmıyosundur pamuk'mm erkekler biraz hödük oluyo
istanbuldan genç yakuşuklu bi delikanlı bulalm sanaa

evet çatı katındayım yawrum

esmer sayılırım ve güzelim ahahah

erkeklerin hödük olduğunaysa kesinlikle katılıyorummm..... giyotini hazırlayınnnn

ah ahhhhhhh bende diyorum ben nerede yanlis yapiyorumda hep arizalisi bana denk geliyo

ay topik pek bi hızlandı takip edemedimmm siz nerdesiniz ki donuyosunuz bu mevsimde ? :44:

biblocuğum o özlemi bi de bana sor kuzumm ayda bi görüorum sevgilimi yaaa

ben almanyada yasiyorum canim ya ve burasi soguk biraz iki gündür ve durmadan yagmur yagiyor herkezde izinde iyice depresif etti beni su havalar...deniz kokusunu günesin sicagini özledimmmmmmmmmmm

ben almanyada yasiyorum canim ya ve burasi soguk biraz iki gündür ve durmadan yagmur yagiyor herkezde izinde iyice depresif etti beni su havalar...deniz kokusunu günesin sicagini özledimmmmmmmmmmm

oyyy kıyamammm... almanyanın neresindesin?? ben de eylülde polonyaya geliyorum erasmusla 6 ay kaliciiimmm :):)))

evet çatı katındayım yawrum

esmer sayılırım ve güzelim ahahah

erkeklerin hödük olduğunaysa kesinlikle katılıyorummm..... giyotini hazırlayınnnn
çok ortak yönümüz var
ayda bi görüyosan şöyle güzel bi yanı var her gittiginde bikaç kilo eriyosun yoklugunda eriyorum de bu hızlada hedefine düşersin bian önce

aynı şehirde olmanın tadı sadece dışarda buluşmak bizm için :)) en son ekşın nisandaydı ben ne diyorm bi tanıdık çıkıcak snra ne halt yicem

ben de istanbulluyum :)))
hoşgeldinnn

topigim canlandı sayenizde hepinize teşekkürler tanıştıgıma memlun oldum
ama şimdi malesef çıkmak zorundayım kızlar :82: yarım saate dönerim heralde aslında duş alıp evi toplamam lazmda
şimdi duşu alıym evi sonra toplarım
öptümmm

Son düzenleme:

evet ortak nokta çok

kolay gelsin sana canm ben de çıkıorum muckk sizee.. görüşürüz sonra

oyyy kıyamammm... almanyanın neresindesin?? ben de eylülde polonyaya geliyorum erasmusla 6 ay kaliciiimmm :):)))

offf canim hic sorma acayip depresif ediyor bu havalar insani....
Köln tarafindayim ben canim..Aslinda bende bi 6 ay Türkiye´ye gitmek isterdim erasmus üzerinden ama ben parttime ögrenciyim yani calisiyorum hafta ici cuma aksamlari ve cumartesilier derslerim var o yüzden mumkün degil malesef...

Kolay gelsin sana canim o zaman ben isten firsat buldukca giriyorum

bende istanbulluyum hemde üniversiteliyim hemide evliyimmm

merhaba canim zor olmuyormu??

Merhaba,
üniversiteliyim ve istanbulluyum bende malum .şuan erasmusla almanyadayım ama çok sıkıldım burdan,dönmek istiyorum artık.ALmanlardan genellemiyim ama çoğundan nefret ediyorum!!!

Merhaba,
üniversiteliyim ve istanbulluyum bende malum .şuan erasmusla almanyadayım ama çok sıkıldım burdan,dönmek istiyorum artık.ALmanlardan genellemiyim ama çoğundan nefret ediyorum!!!

hmm canim almanyanin neresinde kaliyorsun sen?? Ben köln tarafindayim...

Evet ne yalan söyleyim alman insanin bende pek sevmem görüstügüm öyle aman aman cok alman arkadasimda yok bi is arkadaslarim ve birde bi kac uniden arkadas..
Ben en cok havasindan nefret ediyorum.........

Tükiyeye ayak bastim mi bile icimde kipir kipir oluyor ya türk tabelasi görmek bile hosuma gidiyor valla

Merhaba,
hoşgeldin aramıza canm bi dönemlik gitmedin mi zaten yaz tatili oldu ne zaman dönüceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…