- 22 Eylül 2010
- 3.443
- 6
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
siz yaniyorsunuz orda ben donuyorum burda iki gündür
hirascım bebikim odan çatı katındamı :44: bayılcam şmdi düşüp :82:
esmermisin bide
bide güzelmisin
sen yanlış yapmıyosundur pamuk'mm erkekler biraz hödük oluyo
istanbuldan genç yakuşuklu bi delikanlı bulalm sanaa
hirascım bebikim odan çatı katındamı :44: bayılcam şmdi düşüp :82:
esmermisin bide
bide güzelmisin
sen yanlış yapmıyosundur pamuk'mm erkekler biraz hödük oluyo
istanbuldan genç yakuşuklu bi delikanlı bulalm sanaa
ay topik pek bi hızlandı takip edemedimmm siz nerdesiniz ki donuyosunuz bu mevsimde ? :44:
biblocuğum o özlemi bi de bana sor kuzumm ayda bi görüorum sevgilimi yaaa
ben almanyada yasiyorum canim ya ve burasi soguk biraz iki gündür ve durmadan yagmur yagiyor herkezde izinde iyice depresif etti beni su havalar...deniz kokusunu günesin sicagini özledimmmmmmmmmmm
ayda bi mi :18: anam :89:
ama buda demektir ki ayda bi ekşın
çok ortak yönümüz varevet çatı katındayım yawrum
esmer sayılırım ve güzelim ahahah
erkeklerin hödük olduğunaysa kesinlikle katılıyorummm..... giyotini hazırlayınnnn
hoşgeldinnnben de istanbulluyum :)))
çok ortak yönümüz var
ayda bi görüyosan şöyle güzel bi yanı var her gittiginde bikaç kilo eriyosun yoklugunda eriyorum debu hızlada hedefine düşersin bian önce
hoşgeldinnn
topigim canlandı sayenizde hepinize teşekkürlertanıştıgıma memlun oldum
ama şimdi malesef çıkmak zorundayım kızlar :82: yarım saate dönerim heralde aslında duş alıp evi toplamam lazmda
şimdi duşu alıym evi sonra toplarım
öptümmm
oyyy kıyamammm... almanyanın neresindesin?? ben de eylülde polonyaya geliyorum erasmusla 6 ay kaliciiimmm :):)))
çok ortak yönümüz var
ayda bi görüyosan şöyle güzel bi yanı var her gittiginde bikaç kilo eriyosun yoklugunda eriyorum debu hızlada hedefine düşersin bian önce
aynı şehirde olmanın tadı sadece dışarda buluşmak bizm için :)) en son ekşın nisandaydıben ne diyorm bi tanıdık çıkıcak snra ne halt yicem
hoşgeldinnn
topigim canlandı sayenizde hepinize teşekkürlertanıştıgıma memlun oldum
ama şimdi malesef çıkmak zorundayım kızlar :82: yarım saate dönerim heralde aslında duş alıp evi toplamam lazmda
şimdi duşu alıym evi sonra toplarım
öptümmm
bekleriz canm boş bırakmayınKolay gelsin sana canim o zaman ben isten firsat buldukca giriyorum
hemide yeni evlisin sanırmbende istanbulluyum hemde üniversiteliyim hemide evliyimmm
bende istanbulluyum hemde üniversiteliyim hemide evliyimmm
bekleriz canm boş bırakmayın
Her zaman ugrayacagim canim isten firsat buldukca giriyroum zaten siteye gicik patronum duymasin...gerci o bilsede pek tinlamaz ama
hemide yeni evlisin sanırmhoşgeldinnn sendende evliliğe dair bişeyler ögreniriz
ah ahhhhhhh bende diyorum ben nerede yanlis yapiyorumda hep arizalisi bana denk geliyo
ben almanyada yasiyorum canim ya ve burasi soguk biraz iki gündür ve durmadan yagmur yagiyor herkezde izinde iyice depresif etti beni su havalar...deniz kokusunu günesin sicagini özledimmmmmmmmmmm
Merhaba,
üniversiteliyim ve istanbulluyum bende malum .şuan erasmusla almanyadayım ama çok sıkıldım burdan,dönmek istiyorum artık.ALmanlardan genellemiyim ama çoğundan nefret ediyorum!!!
hoşgeldin aramıza canmMerhaba,
üniversiteliyim ve istanbulluyum bende malum .şuan erasmusla almanyadayım ama çok sıkıldım burdan,dönmek istiyorum artık.ALmanlardan genellemiyim ama çoğundan nefret ediyorum!!!
gel kaynaşalımBen de hem üniversiteliyim hem istanbulluyum hem de evliyim