- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
anammm kıyamamben ekşını istanbulda yapıyorum bebişimm sevcülüm istanbulda ben ankarada oooyyyff ooyfffff 4 yıldır gurbetteyiz
en eğlenceli bölüm diorum hatun bana tıp dio
du okiyim özgeçmişini bakiimm
mesleginde ilerleyince banada bi iki rol versen hacı kaçıp kurtulsam şu hayattanbak yaklaştın işte.. sinema tv okuyorum
sinema salonlarında ders işliyoruz
senin bölüm de cidden sıkıcıymış yahuu.. istanbul ticarette misin sen?
ee senin var mı yavukluuu ?
bana da bi kadeh koyun
ama marmaradan değil yeni ranıza geldiğim için
hoşgeldinbana da bi kadeh koyun
ama marmaradan değil yeni ranıza geldiğim için
özsüt mügel gel hoşgeldin kadehin hazır buzlu buzlu ooohhh
acıbademde ev zaten ve her akşam da oralardayız zaten yürüyüşe filan çıkarız olmadı ve fix özsüt müdavimiyiz
ben de 21-22 arası bişeyim bak aynı yaştaymışız....
ay yarın doğumgünü mü neler yaptın ne aldın off benimkinin de 10 gün sonra doğumgünü :))
hoşgeldinkimsin nyin nesinin bakıyım
al içelim hacı ramaazan geliiiyi hemen bitirmemz lazm
bende ordaki sistemi anlamıyorm canm üzülmemesela bnm programıma görede çalışcak vakit yok bende kendi paramı kendim kazanmak istiyorm ama napalm bi süre daha babam saolcak bende erken bitirmeyi düşündüm ama yaz okuluna gitsemde garanti olmuyo o yüzden üstten ders alarak son dönemime çok az ders bırakıp çalışmayı istiyorum
sen almanyadamı yaşıyodun ? tatile türkiyeye mi nereye gidiyosun
özsüt müözsüt bizim yuvamız ya olmadı burger valla belkide görmüşümdr seni
yaşıtımı buldum olleyyyyy
valla bu sene pek bi uğraşamadm canm yazlıktaydm 11nde geldim ve hastaydm daha bugun kalkabildm ayaga
faBrikadan lacivert bi gömlek aldm sadece
amaaaaaaa eger babam yarın yazlıga giderse en güzel hediye o zaman ekşın ekşın
ahh bi kaderdaş dahabende istanbulda ailemin dizinin dibinde üniversite okuyan ideal bir ev kızıyım. içmem günh
şakası bir kenara bu şehirde ailleyle üniversite okumak evin karşısındaki okula yazılıp öğlen arası annenin beslenme çantanı getirmesi gibi bişi :84:
mimar sinan gsü. okuom ben.. ama bitiye inşallah ocakta behlül kaçar
benm odam çatı katında uyuyamıyorm sıcaktan vallaevet canim almanyada yasiyorum ben iki hafta sonra tatildeyim insallah ve tabikide istanbul bende cok severim Istanbulu asigim o sehre....gerci sicaktan uyulmuyor ama yazlari bu yil nasil bilemem...
hmm benim universite biraz farkli yani sadece hem mesleki hem okumak isteyenler icin öyle karisik birsey iste....
Offff kizlar ya olan var olmayan var demi ama ayip oluyor böyle haaaa :))
benm odam çatı katında uyuyamıyorm sıcaktan valla
sanada buluruz bebikbi bakmışın bi ay snra geziyon böyle :123:
ayyy topik canlandı yehuuuuuğurlu ayagını sevim hiras
yok oraya bi kere gittiminanmıyorum kızım biz de sürekli ya burgerdayız ya özsütteayarı kaçırınca da çamlıcaya çıkıyoruz yediklerimizi eritmek için o ağacın altına gidioruz :)) ordan da çıkmıom de de düşüp bayıliim şuracıkta :A
ekşın ekşın o zaman siizinkiler gitsin hemen yazlığa
lazrail sana öylesine katılıyorum ki aaahhh aahh ben de ankaraada öyleyimm anamın dizinin dibinde okula gidiorum yaaaaa
ahahaha çok uğurlu ayağım vardır
bu arada benim de odam çatı katında ve bildiğin popolinlerle yaşıorum pişikten