üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

ben ekşını istanbulda yapıyorum bebişimm sevcülüm istanbulda ben ankarada oooyyyff ooyfffff 4 yıldır gurbetteyiz

en eğlenceli bölüm diorum hatun bana tıp dio :KK53:

du okiyim özgeçmişini bakiimm :KK47:

ben ekşını istanbulda yapıyorum bebişimm sevcülüm istanbulda ben ankarada oooyyyff ooyfffff 4 yıldır gurbetteyiz

en eğlenceli bölüm diorum hatun bana tıp dio :KK53:

du okiyim özgeçmişini bakiimm :KK47:
anammm kıyamam :KK69: biz istanbuldayz noluyo sanki ana baba evinde ahh ahhh :KK37:
dalga geçiyosun sandm :KK57: reklamcılık mı oyunculuk mu ne neden zorluyosun beni :KK14: hesap kitap işleriyle kafayı yicem zaten :KK14:

bak yaklaştın işte.. sinema tv okuyorum :KK64:

sinema salonlarında ders işliyoruz :KK60:

senin bölüm de cidden sıkıcıymış yahuu.. istanbul ticarette misin sen?

ee senin var mı yavukluuu ? :KK51:

bak yaklaştın işte.. sinema tv okuyorum :KK64:

sinema salonlarında ders işliyoruz :KK60:

senin bölüm de cidden sıkıcıymış yahuu.. istanbul ticarette misin sen?
ee senin var mı yavukluuu ? :KK51:
mesleginde ilerleyince banada bi iki rol versen hacı kaçıp kurtulsam şu hayattan :KK53::KK53:
yok isim veriym deşifremi oluym buralarda :KK9:
yaklaştın ama kadıköyede bi özel okul işte kaç tane var zaten :KK9:

benm yavuklu var tabi :nazar: ama eski deiliz sizin kadar :KK17:
etiketimde yazıyo ne kadardır oldugu :KK51: resimde var :82:

o zaman şerefe bebiişşş sevgililere içioozz :nazar:

kadıköy işte benim mekanım yaa azibademmm benm mekan :KK52:

imzanda bile varmış işte bi yandan tv izleyince böle oluo dikkatsiz hiras seni :KK20:

istediğin rol olsun yawrum ayarlarız bi simitçi rolü ayıpsnv:KK53:

aaa acıbademmi okul orda zaten :KK9:
bnde çoooookk yakın oturuyorm :KK9:
dimek sevgilin buralarda :KK37:

simitçimi aplaa ben şarkıccı olmak istiyom ya :KK53:

sıksak akraba çıkcaz az kaldı :KK53:

benmki de marmarada okuo haydarpaşada...
seninki napio? bi de senin yaş kaç kuuzm?

tamam tamam meşhur etcem seni söz :KK9:

benimkide bizim okuldaydı mezun oldu gitti :KK69: çalışıyo şmdi canmm :KK6:
ben 21 yaşındaym benim yavukluda yarın 24 olcak :82:
biliyorm karşıda otururken otobüsle geliyodm hep geçiyodm marmaranın önünden :nazar:
acıbademe geliyosan hep mutlaka bi aynı yere gitmişliğimiz vardır ömrümün yarısı orda geçiyo :78:

Son düzenleme:
bana da bi kadeh koyun :KK76:
ama marmaradan değil yeni ranıza geldiğim için:p

gel gel hoşgeldin kadehin hazır buzlu buzlu ooohhh :nazar:

acıbademde ev zaten ve her akşam da oralardayız zaten yürüyüşe filan çıkarız olmadı ve fix özsüt müdavimiyiz :KK56:

ben de 21-22 arası bişeyim bak aynı yaştaymışız....

ay yarın doğumgünü mü neler yaptın ne aldın off benimkinin de 10 gün sonra doğumgünü :))

gel gel hoşgeldin kadehin hazır buzlu buzlu ooohhh :nazar:
acıbademde ev zaten ve her akşam da oralardayız zaten yürüyüşe filan çıkarız olmadı ve fix özsüt müdavimiyiz :KK56:
ben de 21-22 arası bişeyim bak aynı yaştaymışız....
ay yarın doğumgünü mü neler yaptın ne aldın off benimkinin de 10 gün sonra doğumgünü :))
özsüt mü :KK60: özsüt bizim yuvamız ya :KK60: olmadı burger :KK60: valla belkide görmüşümdr seni :KK69:
yaşıtımı buldum olleyyyyy :KK9:
valla bu sene pek bi uğraşamadm canm yazlıktaydm 11nde geldim ve hastaydm daha bugun kalkabildm ayaga
faBrikadan lacivert bi gömlek aldm sadece :KK69:
amaaaaaaa eger babam yarın yazlıga giderse en güzel hediye o zaman ekşın ekşın :KK19::KK19:

hoşgeldin :KK16: kimsin nyin nesinin bakıyım :KK57:
:nazar: al içelim hacı :nazar: ramaazan geliiiyi hemen bitirmemz lazm :KK53:

bende istanbulda ailemin dizinin dibinde üniversite okuyan ideal bir ev kızıyım. içmem günh:p:p
şakası bir kenara bu şehirde ailleyle üniversite okumak evin karşısındaki okula yazılıp öğlen arası annenin beslenme çantanı getirmesi gibi bişi :84:
mimar sinan gsü. okuom ben.. ama bitiye inşallah ocakta behlül kaçar:21:

bende ordaki sistemi anlamıyorm canm üzülme :KK9: mesela bnm programıma görede çalışcak vakit yok bende kendi paramı kendim kazanmak istiyorm ama napalm bi süre daha babam saolcak :KK9: bende erken bitirmeyi düşündüm ama yaz okuluna gitsemde garanti olmuyo o yüzden üstten ders alarak son dönemime çok az ders bırakıp çalışmayı istiyorum :KK69:
sen almanyadamı yaşıyodun ? tatile türkiyeye mi nereye gidiyosun

evet canim almanyada yasiyorum ben iki hafta sonra tatildeyim insallah ve tabikide istanbul bende cok severim Istanbulu asigim o sehre....gerci sicaktan uyulmuyor ama yazlari bu yil nasil bilemem...

hmm benim universite biraz farkli yani sadece hem mesleki hem okumak isteyenler icin öyle karisik birsey iste....

Offff kizlar ya olan var olmayan var demi ama ayip oluyor böyle haaaa :))

özsüt mü :KK60: özsüt bizim yuvamız ya :KK60: olmadı burger :KK60: valla belkide görmüşümdr seni :KK69:
yaşıtımı buldum olleyyyyy :KK9:
valla bu sene pek bi uğraşamadm canm yazlıktaydm 11nde geldim ve hastaydm daha bugun kalkabildm ayaga
faBrikadan lacivert bi gömlek aldm sadece :KK69:
amaaaaaaa eger babam yarın yazlıga giderse en güzel hediye o zaman ekşın ekşın :KK19::KK19:

inanmıyorum kızım biz de sürekli ya burgerdayız ya özsütte :KK70: ayarı kaçırınca da çamlıcaya çıkıyoruz yediklerimizi eritmek için o ağacın altına gidioruz :)) ordan da çıkmıom de de düşüp bayıliim şuracıkta :A

ekşın ekşın o zaman siizinkiler gitsin hemen yazlığa :nazar:

lazrail sana öylesine katılıyorum ki aaahhh aahh ben de ankaraada öyleyimm anamın dizinin dibinde okula gidiorum yaaaaa:KK43:

bende istanbulda ailemin dizinin dibinde üniversite okuyan ideal bir ev kızıyım. içmem günh:p:p
şakası bir kenara bu şehirde ailleyle üniversite okumak evin karşısındaki okula yazılıp öğlen arası annenin beslenme çantanı getirmesi gibi bişi :84:
mimar sinan gsü. okuom ben.. ama bitiye inşallah ocakta behlül kaçar:21:
ahh bi kaderdaş daha :KK68: napalm çekilck çilemz varmş :18:
mimar sinan mı ay çok güzel kardeşimin hayali ya :KK69: bende KKda üniversiteli pek yok diye dşünüyodum yani ayrım deil bu yanlış anlaşılmasn ama hep büyük kadınlar gördüm :KK69: dedim yaşıtlarm geziyo heralde :KK52:

evet canim almanyada yasiyorum ben iki hafta sonra tatildeyim insallah ve tabikide istanbul bende cok severim Istanbulu asigim o sehre....gerci sicaktan uyulmuyor ama yazlari bu yil nasil bilemem...

hmm benim universite biraz farkli yani sadece hem mesleki hem okumak isteyenler icin öyle karisik birsey iste....

Offff kizlar ya olan var olmayan var demi ama ayip oluyor böyle haaaa :))
benm odam çatı katında uyuyamıyorm sıcaktan valla :KK37:
sanada buluruz bebik :KK69: bi bakmışın bi ay snra geziyon böyle :123:

ayyy topik canlandı yehuuuu :KK69: uğurlu ayagını sevim hiras :KK60:

ahahaha çok uğurlu ayağım vardır :KK60:

bu arada benim de odam çatı katında ve bildiğin popolinlerle yaşıorum pişikten :KK60::KK60:

benm odam çatı katında uyuyamıyorm sıcaktan valla :KK37:
sanada buluruz bebik :KK69: bi bakmışın bi ay snra geziyon böyle :123:

ayyy topik canlandı yehuuuu :KK69: uğurlu ayagını sevim hiras :KK60:

ayyyyy ne güzel ya ben donuyorum temmuzun ortasinda :KK25:

:KK55: hehehe zaten bu gidisle ben kendim bulmasini beceremeyecem biryerlerde yanlis yapiyorum ama nerde ama bulamadim henüz :KK9:

inanmıyorum kızım biz de sürekli ya burgerdayız ya özsütte :KK70: ayarı kaçırınca da çamlıcaya çıkıyoruz yediklerimizi eritmek için o ağacın altına gidioruz :)) ordan da çıkmıom de de düşüp bayıliim şuracıkta :A
ekşın ekşın o zaman siizinkiler gitsin hemen yazlığa :nazar:
lazrail sana öylesine katılıyorum ki aaahhh aahh ben de ankaraada öyleyimm anamın dizinin dibinde okula gidiorum yaaaaa:KK43:
yok oraya bi kere gittim :KK60:
gitsin tabi babacıkım ya :KK55: bi güzel gün geçirelim hakkımız deilmi :81: özlüyorz :KK23::KK23:
allahtan tek yaşıyan arkadaşm varda arada ordan nasipleniyorm ögrencilik hayatına :KK53:

X