üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hirassss benimki eylülde yeni proje için ankaraya gidebilirmşşş :KK43: direk sen geldin aklıma bizde mi ayrı kalıcaz ayy bayılazaımmm :KK50:

hirassss benimki eylülde yeni proje için ankaraya gidebilirmşşş :KK43: direk sen geldin aklıma bizde mi ayrı kalıcaz ayy bayılazaımmm :KK50:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK43:

kıyamam yawrum ne kadar sürcekmiş o projee?? biz senle şehirleri değişelim sen buraya gel ben oraya geliim yaa nedir bu hasrett :KK59:

ne projesiymiş ne kadar sürcekmiş anlat yawrumm

sinpaş gyo da canm emlak danışmanı satış bölümünde çalışıyo yani ..
:KK69:şimdi ankarada bi projeleri varmış şimdiki müdürleri gidiyo yanınada bizimkini istiyomuş:KK53: başka pek bekar yok ofiste :KK14:
daha kesin bişey yok ama :97: olursa eger ne zaman döncegi belli deil bi kadına 6 ay demişler 4 yıl kalmış kadın...
ama olursa 2 yıl olcak sanırm 2 yıl uzun ya :KK5:

uzunmuş canım yaaa... üzüldüm sizin adınıza ama bak biz 4 yıldır uzaktayız ve 1 yıl daha uzakta olcazz.... bizim gbi örnekler de var yanii üzme sen o güzel canını olur mu? sevene isteyene 2 yıl çabucak biterr:87:

uzunmuş canım yaaa... üzüldüm sizin adınıza ama bak biz 4 yıldır uzaktayız ve 1 yıl daha uzakta olcazz.... bizim gbi örnekler de var yanii üzme sen o güzel canını olur mu? sevene isteyene 2 yıl çabucak biterr:87:
öyle tabi canm ya ama daha 8. ayımızda askere gitti ocakta geldi şimdi bide bumu :18: neyse olcagı varsa olur iyi para kazanır yeni proje baya satar ama işte :KK69:
neyse sen her ay nası izin alıp istanbula geliyosun canm ya bn gidemem heralde :KK50:

valla yalan dolan bi şekilde gidiyorum canım ama genelde o ankaraya gelio zaten.. ama ankarada da rahat vakit geçiremioruz die genelde ben gitmeye çalışıyorum yanına..

seninki bak yeni projeyle güzelce para kazansın sonra da evlenin şöle anlı şanlı bi düğün yapalım sizee :KK64:

dikey geçiş yatay geçiş bişeyle istanbula geçsen ya :KK9: onun gelmesiyle seninki bir olurmu ya :KK17:
senin gitmen tabiki daha iyi :KK69: istanbulda akraban fln yokmu onlara diye kaç :KK17:
bibloya gidiyorum de :KK9::KK9:

anlı şanlı düğünn :KK69: ay ne zaman görcez acaba o günleri :123: en az 3 senesi var :82:

istanbul üniversitesine yatay geçişe başvurdum, kazandım ama gitmedim. .hiç açma o konuyu kuzum benim salaklığım tamamen.........

mezun olunca direkt istanbulda işe başlıcam artık buna şükrediyorum...

tamam anne ben bibloya kaçıom der gelirim artık ist.a :KK33:

bizim de en az 3-4 senemiz var evliliğe.. aahh aahh görebilcekmiyiz cidden o günleri hiç bilmiorumm

gelmedin mi :KK53: neyse tıp! :KK31:
gel istanbula gel acıbademde oturun yakın olalım anacım kanım kaynadı sana :KK69:
senin erkek arkadaşının kaç senesi var mezunluga :76:

geçen gün acıbademde daire bakıoduk işte bizimkinin evden çıkması gerekio, natiulius'un orda denizi haydarpaşayı gören süpppeeerr bi ev bulduk ama ev sahibi öğrenciye vermedi :KK43:( ama aklım o evde kaldı ve mezun olup gelip tutcam hatta alcam o eviii.... yani inşallah geldiğimde de acıbademde oturmayı düşünüorum ywrucumm... benim de kanım kaynadı valla ilginç ama öle :79:

mezuniyeti hiç sorma yaaa uzattı o... 2 yılı var kafadan :KK50:

2 yıl mı :KK31: olsun sen mezun ol gelde zaman su gibi akar geçer o zaman :79:
geçerli bi bölümde okuyosa hemen iş bulur zaten sorun olmaz :KK34: gerçe bu devirde iş tanıdıga ve şansa bakıyosda neyse :KK70:

iş bulması sıkıntı olmaz da işte bir yıllık zorunlu stajları filan var.... bizim daha çookkkkk var yani....

sen daha 1 deydin dimi? 2ye mi geçtin şimdi?

X