üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaa olsun çatı katına hazırla bence de daha güzel bi atmosferi olur mumlar filan hmmm

güzel güzel hazırlan süslen sen de bak evden çok senin güzel olman önemli bu gece :))

ayy yardıma gelesim var yaa gelsem beraber temizlesek hazırlasak ne de hoş olurdu

zaman buldukça gir haberdar et bizi canım ayrıca yemek işine hiç girme bi pasta yeter de artar bile.. hatta mümkünse kendin yap pastayı daha anlamlı olur

öpüorum kolay gelsin kuzumm

bende evlerini begeniyorum ama fiyatlarını hiç begenmiyorum
dimi bncede çatı katına hazırlıym snra asagı iner yatarz napalm
bakalm bi evi düzenliym fazla uğraşmıcm bi süpürüp toz alıcam mutfagı şmdi hallettim zaten ...
kendim hiç pasta yapmadm kii hazırla idare etsin bişey daha dicem burda pastalar ya tek kişilik yada baya büyük hangisini alcam bn ya ertesi gün atmak zorunda kalıcam çünkü
neyse ben ara ara gelicem ayy keşkee burda olsaydında gelseydinnn :78:
ortalıgı süpüriym snra dogru kuaföre neyseki alt katta hemencik biter işim

tek kişilik pasta al daha şirin olur hem de çok yememiş olursun

komşulardan gören biri filan olmas dimi? ne biiyim ben cesaret edemezdim 4 yıldır daha evimin yolunu bilmio benim ki

saçlarına hafif dalga yaptır yakışır sana canım şu bihter dalgalarından

bi de güzel bi elbise giyy temizlikle filan yorulma fazla akşama enerji lazm ahahah

kapıcı izinli sanırım başka bi adam var yerine bide 2 sene önce taşındık buraya koskoca apartman kimseyle muhabbetimiz yok pek :82:
ayyy babam aradı 12 arabasıyla gidiyomuş
kuzu yorgunum ama ayların acısı bilemiyorum
salı günüde sen gidiyosun ohh yandan yandan

kuzu benim iş karışık yaaa... annem öğrendi ve tutturdu ben de gelcem diyee.... o yüzden işim zor

neyse sen hallet işlerini sonra dertleşiriz biz canım bugün sizin gününüz :119::123:

bol şans sana bu akşam için

annen ögrendimi nası ögrendi kuzum ya :2:
ama hiç gitmemekten iyidir bence yine gidin canmm
pamukkkk saol canm benimmm

evi süpürdüm toz aldım kuaföre indim işimi hallettm ...
daha ymek yemedigimi farkettm duş alıyım bi heryerm kan ter içinde kaldı
sonra yemek yiyim ugrarım yine canlar

bu arada yakın bi arkadaşm tatilde kaza ypamış kendinde bişey yok ama araba pert olmuş :26:
yazlıga gitmeden onada ugramam lazm yarn gidiyorum ama nası olcak bilmiyorum gitmesemde ayıp olur offffff :78:

dedim ki benimde bi yuvam olsun KK'da
burasıda benim sohbet yerim 'evim' olsun dimi ? :82:
gelin kaynaşalım :82:

gülelim eglenelim ekşın yapalım yiyelim içelim sevelim sevilelim

beni de alın yuvanıza kızlaarr
ünili olcam inş ve de istanbulluyumm sanırım yeterli ikisi

beni de alın yuvanıza kızlaarr
ünili olcam inş ve de istanbulluyumm sanırım yeterli ikisi

gel yavrum sen de gel

biblom evet kuzum anem öğrendi ve biletleri aldık beraber gidioruz... tanışıolar zaten...

çabucak halletmişsin işlerini ne güzell

geçmiş olsun cnım yaa iyiki kendilerine bişi olmamış giden araba olsun boşversinler

bugün bi sürü telaşın var canım çok yakın arkadaşınsa gitmemene anlayış göstercektir

ben de ara ara giriom abone olmayı başardım konuya direkt mail gelio

biblocum ben yıldönümümüzde erkek arkadaşıma süpriz yapmıştım
onun evinde
masa hazırladım
pasta, kurabiye,sarma, bi de çerez vardı
masanın üstü kurumuş gül yaprakları ve mumlarla süslüydü
iki tane de kalpli mum vardı masada
evin giriş kapısından odanın girişine kadar da mumlar koydum ve gül yaprakları serptim
odada da boş yerlere mum koydum
minik mumlardı
50lik pakette aldığım için mum arttı bile
halının üstüne filan koymadım ama yakarım filan die korktum
sana belki fikir olur bu..

chiko89;
gel annem gelll yeterlii :79:

hirasmm
sevindim canm ya annende olsa snuçta tatil ve iyi yönden bakalm foto çekcek biri var
hallettm bi çogunu canm bi saat sonra fln pastayı almaya gidicem dinleniym azcık sonrasındabişey kalmıyo masa hazırlamak dşında :78:
arkadaşımıda aradm sesi iyi geliyodu anlayş gösterdi zaten terlikle sürüyomuş arabayı terlik gaza sıkışmış :2: çekememş ayagını ağaca toslamışlar ordanda 2 kere takla atmışlar araba gitmiş sigorta parasını vecekmiş neyseki kendilerinde büyük bişey yok
her gören bunun içinden nası çıktınz demiş

junoo
ne güzel uğraşmıssın canm ya
bende o kadar mumlar yapmasamda yapıcam bişeyler resmini çeker koyarımm
bu arada unuttm ccanm sen ne okuyodun ?

Son düzenleme:
allah korumuş valla canım, o zaman neymiş? terlikle ve topukluyla araba kullanmıcakmışız var mı ehliyet sende canm?

geçen yıl istanbulda sevgilimin doğumgünü için bi pasta yaptırmıştım harika bişe olmuştu, kartalda bi yer vardı oraya sipariş vermiştim 2 kişilik nefis bişey yapmışlardı pastanın her şeyine ben karar vermiştim ve sadece 10 tl idi... daha önceden tanışıo olsaydık sölerdim ondan yaptırırdın kuzumm ama olsun git al pastanı güzel güzel :))

evet iyi yanından bakalım foto çekcek biri var artk

10 milyonmuuuu
çok iyimiş ya keşke bilseydm neyse bizde özel gün bitmez başka sefere
ehliyet varda aktif sürücülük yok
çalışp kendim alana kadarda olmıcak sanırm

aynen insan kullanmaya kullanmaya unutuo, bende 18ime bastığım aylarda aldım bi heves ama hevesim içime kaçtı seneye istanbula yerleşiim alıcam inşallah bi araba

gezdiririm seni de şekerim atlar gezeriz sen sölersin istanbulda gezcek güzel manzaralı yerleri, oralara gideriz

aslında kullanabiliyorum ama istanbul trafigine çıkıcak kadar deil
all şekeri all ora senin bura benim gezeriz
gına geldi acıbadem koşuyolundan zaten

yeni yerler keşfetmeye bayılıorum ben valla gezeriz bolbol... acıbademi de çok seviyorum ama boğaz manzarası olan yerleri bulmak lazım.. sen doğma büyüme istanbulda mısın? eğer öyleyse her bi yeri biliondur sen yihuuuuuuuuu:82:

off istanbulda olasım geldi yaaaaaaaaaaaa:78:

ben de doğumgününde kalpli pasta yaptırıcam
aslında bi kafede servis ettirmeyi düşünüyodum ama tam ramazanın başı yaa planlarım suya düştü nası yapsam diye düşünüyorum şimdi
bi de masasına koyması için şu isim yazan masanın üstüne konulan zımbırtılardan oluyo ya onlardan yaptırtmayı düşünüyorum
ben sorduğumda pastayı 20 lira dediler
yalnız aynı boyut pastalar 13 lira ben özel kalpli istedim diye 20 oldu bakacam artık sinir oldum biraz
biblo resim ekle sonra mutlaka merak ederiz bak
bu arada ben 15 gün önce mezun oldum

evet dogma büyüme istanbulluyum
ama karşıda oturuyoduk biz 3 sene oldu sanırm buraya taşınalı
tam gezip keşfetme dönemlerimde acıbadem caddebostan koşuyolu takılıp kaldm
karşıdayken en çok ortaköye taksime giderdik ama sen gel keşif turuna çıkarız bebegm
bende çok severim yeni yerlere gitmeye kanlıcaya gidip bi yogurt yemedm mesela
hemen gitmeliyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…