- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
Canııımmmmm Buldun mu Beni !
Hep Ben mi Takip Edeceğim, Birazda Sen Değil mi?
Bitlim
hebugund eben sneı tkıp edıorum ama glde bana sor nasıl takıp edıorum sası bes sekılde tansıyon tavan yapmıs bır vazıyete yerlerde gezınıorum buyuk 7 kucuk 2 gezıorum gebermedıme dua edıorum beynımın ıcınde fıller tepısıyor su ıcnde kaldım geceye kadar ınat etım dısımı sıkıcam gıtmıcme doktora
Çok Gezdiysen Güneş Çarpmıştır
aman tuzlu bişiler ye iç
ayağa filan kalkma
ayaklarını dik
düşüverirsin filan Allah korusun
da küçük 2 nasıl oluyo yav.
12 mi yoksa
yok bebem bır yere gıtmeıdm ıkı gundur boyleyım
Kızım Çok Rahatsızlık Veriyorsa, Yarın Bir Sağlık Kuruluşuna Görün..
İhmal Etme, Allah Korusun Altından Çok Başka Şeyler Çıkabilir..:44:
yok bebe daha oncede gıtım ama bısye cıkmaıd sınrılenınce dusuyormus oyle deıd sınrısel deıd gerızekalı doktor hatun test falanda yaptık gecen sene gunde 5 lıtreye yakın ınsna su ıcermı ben cıordum su ıcıen dedı ıc ıc bıtmıordu delı gıbı paso su ıcıordum ayran ıcıyordum bakalım sımdık ınat etım ısın koturusde elım ayagım uyusuyor hareket edıcek halım kalmıorgıdıcı bıtlı galıba bıtlısız kalıcan bu gıdsle
ya of yaa internette alışverişi keşfettiğimden beri yemin ederim borçtan kurtulamadım ama durduramıyorum kendimi bak garage sale yine indirimde ooff oooffff milyarlık kartın limiti 3,87 tl kalmış şaka gibi
hepsini boykot edelim girmeyelim almayalım trendyol, daybuyday, limango ve vipdukkan başta olmak üzreee.... girmiyorum işte almıyorum artıkistesemde alamıyorum 3 liralık limitimlee
ucunu kaçırmış haldeyim ben de canım
kıyafet bakmasam çeyiz için bakıyorum, o da olmazsa erkek arkadaşıma bişeyler almak için bakıyoruum... ama bugün almıcam bişey tutmak lazım artık yoksa sokakta kalcam
ee keyifler nasıl bakalım? nasıl bir sabaha uyandın? :)
allah seni kahretmesnkız ben usenmem ben gece ıkıde dorte kalkıp hamur acıp yıyen ınsanımkıvırcım yok dıye yapmaıdm yoksa ohooo cokdan yaprdım
allah arttırsn şekerimmmMerhaba kizlarrrrrrr ben geldim siz gitmissiniz...........pek bir positifim bu gece masallah....:78:
oyy canm benim daha napıcaksn tabi biter limitin :96: avukat mı olcak ayy oleyy karısı beni baş rolde oynatcak adamıda davalarıma baksn güzelmş bizde size ev satarızcanım evet koptum biraz.. valla tatildeyken araya sıkıştırcam bişiler ama bakalım .. damattan bi kravat kol düğmesi seti aldım malum avukat olcak ablası :)) sora çok sevdiğim bi parfümünün üretimi durmuştu onu buldum getirttim etti ikii... ha bi de bizimki nargileye pek bi düşkündür kişiye özel gümüş bi sipsi yaptırdım ay çok hoş olduu :)) yeter de artar bile şekerim dahası eylülde bana inşallah
tatildeyken de bi mum üfletirim artıkkkk
pamuk helva hoşgeldinn :)
ben yokken gelmişsin ama hoşgelmişşinben de geliim mii
aldık bilebende varım kızlarselamm kandiliniz mübarek olsun öncelikle :) 2 yıllık bitirdim ama tekrar gidicem üniversiteye aranıza alırsınız beni de heralde
sen de hoşgeldinnselam kızlar ıstanbullu ve unıversıtelıyım bende :) hayırlı kandıller hepınızeeee
iyiyiz canm özellkle bugn pek iyiyimmerhaba kızlarr ben de yeniyim
nasılsınız ?
günaydın kuzuum ben geldim sen gitmişsin ama çıkıcam zaten şimdigünaydın pıtırcıklaaarrrrrr
allah seni kahretmesnbu arada benmide tansiyonum düşüyo srekli canm bikaç kez bayıldım onca test yaptılar bişey çıkmıyo genetik snırm :18:
allah arttırsn şekerimmmbnde bugün öyleyim
oyy canm benim daha napıcaksn tabi biter limitin :96: avukat mı olcak ayy oleyy karısı beni baş rolde oynatcak adamıda davalarıma baksn güzelmş bizde size ev satarızbnde uluslararası tcaretinize bakarm
ben bu sene hiç uğraşamadm ya valla tek hediye kaldı şu zamana kadar hiç tek hediye vermemiştm alışsın
ben yokken gelmişsin ama hoşgelmişşin
aldık bile
sen de hoşgeldinn
iyiyiz canm özellkle bugn pek iyiyimhoşgeldin
günaydın kuzuum ben geldim sen gitmişsin ama çıkıcam zaten şimdi