üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

Canııımmmmm Buldun mu Beni !
Hep Ben mi Takip Edeceğim, Birazda Sen Değil mi?:63:
Bitlim:KK53:

he:KK70: bugund eben sneı tkıp edıorum ama glde bana sor nasıl takıp edıorum sası bes sekılde:KK70: tansıyon tavan yapmıs bır vazıyete yerlerde gezınıorum:KK70: buyuk 7 kucuk 2 gezıorum gebermedıme dua edıorum :KK70: beynımın ıcınde fıller tepısıyor su ıcnde kaldım geceye kadar ınat etım dısımı sıkıcam gıtmıcme doktora:KK70:

he:KK70: bugund eben sneı tkıp edıorum ama glde bana sor nasıl takıp edıorum sası bes sekılde:KK70: tansıyon tavan yapmıs bır vazıyete yerlerde gezınıorum:KK70: buyuk 7 kucuk 2 gezıorum gebermedıme dua edıorum :KK70: beynımın ıcınde fıller tepısıyor su ıcnde kaldım geceye kadar ınat etım dısımı sıkıcam gıtmıcme doktora:KK70:

Çok Gezdiysen Güneş Çarpmıştır :KK53::KK53::KK53::KK53:

aman tuzlu bişiler ye iç
ayağa filan kalkma
ayaklarını dik
düşüverirsin filan Allah korusun
da küçük 2 nasıl oluyo yav.
12 mi yoksa

aman tuzlu bişiler ye iç
ayağa filan kalkma
ayaklarını dik
düşüverirsin filan Allah korusun
da küçük 2 nasıl oluyo yav.
12 mi yoksa

bebm ben alısıgım hamılelıkden kalma hamıle ıken cıkdı tansyonum ayran bıle artık fayda etmıor havalrdanda kaynaklanıor dısarı cıkmasam bıle evıns ıcaklı yetıor bıldın buyuk 7 kucuk 2 yada 3 cıkor n fazla buyuk 8 kucuk 3 gezıorum :KK70:

Kızım Çok Rahatsızlık Veriyorsa, Yarın Bir Sağlık Kuruluşuna Görün..
İhmal Etme, Allah Korusun Altından Çok Başka Şeyler Çıkabilir..:44:

yok bebe daha oncede gıtım ama bısye cıkmaıd sınrılenınce dusuyormus oyle deıd sınrısel deıd gerızekalı doktor hatun test falanda yaptık gecen sene gunde 5 lıtreye yakın ınsna su ıcermı ben cıordum su ıcıen dedı ıc ıc bıtmıordu delı gıbı paso su ıcıordum ayran ıcıyordum bakalım sımdık ınat etım ısın koturusde elım ayagım uyusuyor hareket edıcek halım kalmıor :KK70: gıdıcı bıtlı galıba :KK70: bıtlısız kalıcan bu gıdsle

yok bebe daha oncede gıtım ama bısye cıkmaıd sınrılenınce dusuyormus oyle deıd sınrısel deıd gerızekalı doktor hatun test falanda yaptık gecen sene gunde 5 lıtreye yakın ınsna su ıcermı ben cıordum su ıcıen dedı ıc ıc bıtmıordu delı gıbı paso su ıcıordum ayran ıcıyordum bakalım sımdık ınat etım ısın koturusde elım ayagım uyusuyor hareket edıcek halım kalmıor :KK70: gıdıcı bıtlı galıba :KK70: bıtlısız kalıcan bu gıdsle

Ayyy Allah Korusunnnn :KK43:

ya of yaa internette alışverişi keşfettiğimden beri yemin ederim borçtan kurtulamadım ama durduramıyorum kendimi bak garage sale yine indirimde ooff oooffff milyarlık kartın limiti 3,87 tl kalmış şaka gibi :KK14:

hepsini boykot edelim girmeyelim almayalım trendyol, daybuyday, limango ve vipdukkan başta olmak üzreee.... girmiyorum işte almıyorum artık :63::63: istesemde alamıyorum 3 liralık limitimlee :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ya of yaa internette alışverişi keşfettiğimden beri yemin ederim borçtan kurtulamadım ama durduramıyorum kendimi bak garage sale yine indirimde ooff oooffff milyarlık kartın limiti 3,87 tl kalmış şaka gibi :KK14:

hepsini boykot edelim girmeyelim almayalım trendyol, daybuyday, limango ve vipdukkan başta olmak üzreee.... girmiyorum işte almıyorum artık :63::63: istesemde alamıyorum 3 liralık limitimlee :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Gunaydin kizlar...

Oy canim ya kiyamam benimde vardi bi ara internette alisveris merakim ama simdi önüne gectim biraz yine eskisi gibi cikipta aliyorum artik cünkü internetten alinca hep ucu kaciyodu bende...

ucunu kaçırmış haldeyim ben de canım :KK9:

kıyafet bakmasam çeyiz için bakıyorum, o da olmazsa erkek arkadaşıma bişeyler almak için bakıyoruum... ama bugün almıcam bişey tutmak lazım artık yoksa sokakta kalcam :KK50:

ee keyifler nasıl bakalım? nasıl bir sabaha uyandın? :)

ucunu kaçırmış haldeyim ben de canım :KK9:

kıyafet bakmasam çeyiz için bakıyorum, o da olmazsa erkek arkadaşıma bişeyler almak için bakıyoruum... ama bugün almıcam bişey tutmak lazım artık yoksa sokakta kalcam :KK50:

ee keyifler nasıl bakalım? nasıl bir sabaha uyandın? :)

aynen canim ya bende de öyleydi gerci ben sadece kiyafet ve kozmetik ürünleri aliyordum beya ipin ucu kaciyordu bazen sonra zaten bi uniye basladim öyle bilgisayara oturupta bakacak sececek vakti bulamadim. Simdi hic almiyorum netten cikip gezip aliyorum ama biliyorum bi girsem sayfalara yine alicam bisiler o yüzden hic bulasmiyorum

valla canim bu sabah yüzümde bi siritmayla uyandim sabaha...:KK69: icim kipir kipir

Sende keyifler nasil???

kız ben usenmem ben gece ıkıde dorte kalkıp hamur acıp yıyen ınsanım:KK70: kıvırcım yok dıye yapmaıdm yoksa ohooo cokdan yaprdım
allah seni kahretmesn :KK1:bu arada benmide tansiyonum düşüyo srekli canm bikaç kez bayıldım onca test yaptılar bişey çıkmıyo genetik snırm :18:
Merhaba kizlarrrrrrr ben geldim siz gitmissiniz...........pek bir positifim bu gece masallah....:78::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
allah arttırsn şekerimmm :KK66: bnde bugün öyleyim :KK69:
canım evet koptum biraz.. valla tatildeyken araya sıkıştırcam bişiler ama bakalım .. damattan bi kravat kol düğmesi seti aldım malum avukat olcak ablası :)) sora çok sevdiğim bi parfümünün üretimi durmuştu onu buldum getirttim etti ikii... ha bi de bizimki nargileye pek bi düşkündür kişiye özel gümüş bi sipsi yaptırdım ay çok hoş olduu :)) yeter de artar bile şekerim dahası eylülde bana inşallah :KK70::KK70:

tatildeyken de bi mum üfletirim artıkkkk
pamuk helva hoşgeldinn :)
oyy canm benim daha napıcaksn tabi biter limitin :96: avukat mı olcak ayy oleyy karısı beni baş rolde oynatcak adamıda davalarıma baksn güzelmş bizde size ev satarız :KK62: bnde uluslararası tcaretinize bakarm :KK60::KK53:
ben bu sene hiç uğraşamadm ya valla tek hediye kaldı şu zamana kadar hiç tek hediye vermemiştm alışsın :KK36:
ben de geliim mii :KK1::KK1:
ben yokken gelmişsin ama hoşgelmişşin :KK1:
bende varım kızlar :KK3: selamm kandiliniz mübarek olsun öncelikle :) 2 yıllık bitirdim ama tekrar gidicem üniversiteye aranıza alırsınız beni de heralde :KK1:
aldık bile :KK9:
selam kızlar ıstanbullu ve unıversıtelıyım bende :) hayırlı kandıller hepınızeeee
sen de hoşgeldinn :KK42:
merhaba kızlarr ben de yeniyim
nasılsınız ?
iyiyiz canm özellkle bugn pek iyiyim :KK69: hoşgeldin :KK42:
günaydın pıtırcıklaaarrrrrr:emir_bebek:
günaydın kuzuum ben geldim sen gitmişsin ama çıkıcam zaten şimdi

allah seni kahretmesn :KK1:bu arada benmide tansiyonum düşüyo srekli canm bikaç kez bayıldım onca test yaptılar bişey çıkmıyo genetik snırm :18:

allah arttırsn şekerimmm :KK66: bnde bugün öyleyim :KK69:

oyy canm benim daha napıcaksn tabi biter limitin :96: avukat mı olcak ayy oleyy karısı beni baş rolde oynatcak adamıda davalarıma baksn güzelmş bizde size ev satarız :KK62: bnde uluslararası tcaretinize bakarm :KK60::KK53:
ben bu sene hiç uğraşamadm ya valla tek hediye kaldı şu zamana kadar hiç tek hediye vermemiştm alışsın :KK36:

ben yokken gelmişsin ama hoşgelmişşin :KK1:

aldık bile :KK9:

sen de hoşgeldinn :KK42:

iyiyiz canm özellkle bugn pek iyiyim :KK69: hoşgeldin :KK42:

günaydın kuzuum ben geldim sen gitmişsin ama çıkıcam zaten şimdi

tesekür ederim canim allah bozmasin...

20. sayfamızdan hepinize günaydınnnnn :KK9::KK9:

ahh sanırım bu gece çok güzel olucak :KK69: şimdiden heyecan yapmak istemiyorum ama sonra hevesim kursagımda kalıyo hep :18:
bugün aşkın doum gnü bilen bilir :KK69: pamukcm sende günlükteki yazıyı bgenmişsin saol canmm :KK16:
neyse götürcek bi yer ayarlayamadm demiştim ..
bu akşam %90 babam yazlıga gidiyoo :KK8::KK8:
yani aşk'a özel bişeyler yapabilicm :123: yani inş :KK17:
yemek hazırlamayı fln düşünüyodm ama ertesi gün bnde yazlıga dönücem o yemekler kalırsa annem şüphelenir gelcekken nedn yemek yaptın diye ,zaten benimkide geç gelicek eve ugrar gelir orda yesin :KK37:
ben pastasını alırım bi iki blon alırım belki birazda kurutulmuş güllerim vardı masaya serperim hediyesinide bi uca :KK69::KK69::KK69:

inş.. çok güzel olur bozulmaz planlarım :KK19:

size bi sorum odam çatı katında demiştim büyük bi odam var çalışma masası yerine 4 kişilik hatta 6 kişilik bi masa almıştım acaba diyorum pastayı fln orayamı hazırlasam daha loş olur mum bulursam onlarıda yakarım :KK73: ama şöylede bi durum var hirascm tahmin ederkiii sıcaktan ölebiliriz :KK66:

şimdi ben çıkıyorum annem yok ev batmış durumda temizlik yapıcam çok işim var gün içinde yine ugrarım öptüm hepiniziiii :KK16: hiras:KK70:

bebişim üşenmeden o kadar insana alıntı yapıp cevap mı yazdın, pes diyor şapka çıkarıyorum :KK42:

ahaha sinpaşın evlerini çok beğeniorum zaten evet eşim davalara bakar ben seni meşhur ederim siz de bize ev satarsınız.... sonra belki yurtdışına ördüğüm atkıları filan satarız :KK37:

pamuk helvacım ben her türlü vakit bulup alıyodum ama artık kendime dur demenin zamanı geldi:KK45: almıcam artıkk:KK20:

X