- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.552
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Çok küçüksün ne isin var 38 yaşındaki adamla canım benim ya.İnstagramdan tanıştık buluştuk ve ilişkiye başladık okulda oldugum zamanlarda her akşam beraber gezdik eğlendik ama benim üzüntümün sebebi o değil aslında yani o daha ikinci planda
yaş farkına absürt değil zaten ben 20 yaşındayım o 38 yaşında ama 38 denince akla gelen kırlaşma başlangıcı saç + şiş göbek olanlardan değil
Güzelim benim babam ben kücükken beni tüm kız arkadaslarıyla tanıştırırdı “yegenim” diye. Karının kızın yanında bana “baba” deme derdi.flört dönemindeyken eşinden boşandığını ve çocuğunun olduğunu söyledi İlişkimizin ikinci ayında tanıştırdı ben tanıştığım ilk günden beri yaş farkı sebebiyle acaba hala evli olabilirmi diye düşünüyordum bigün direkt sordum ve hala evli olmadığına inanmaya ihtiyacım olduğunu dile getirdim sonra bianda kızının okul servisini arayıp bugün ben alıcam dedi ilk anlamadım benide götüreceğini sonra kızının okuluna götürdü ben arabada bekledim geldiğimizde direkt söylediği kızım sana bahsettiğim ablayla tanıştırıcam bugün seni dedi direkt yemeğe götürdü kızıda bana çok iyi davrandı yani kendimi ona sevdirdiğimi düşünüyorum hala evli olsaydı kızının konuşma ve tavırlarından bir şekilde anlardım hepsini geçtim beni tanıştırmazdı
Mümkün mertebe konulara yazmamak için kendimi tutuyorum ama şu yoruma da dayanamadım siz bu okullara bomboş gidip geliyor musunuz ne yapıyorsunuz hiç mi çevrenizden haberiniz yok bir şeyler de mi görmüyorsunuz bu kadar akılsız fikirsiz olunmaz ya tabii tanıştırır 38 yaşında adam bulmuş gözü açılmamış toy 20 yaşında çocuğu tabii ki elinde tutmak için her şaklabanlığı yapacak senin karşındaki adam çok bal lokum olsa yaşıtı insanlarla takılır senin gibi çoluk çocukla napsın ? Bu söylediklerim sana ağır geliyor ama emin ol böyle senin yaşlarında kız kardeşim var gezer tozar içer giyinir asla karışmam kaçta gelir gider bak bu kadar rahat insanım ama bırak 38 i 28 yaşında birini karşıma getirse bütün özgürlüğü o gün biter aynı bu yazıdaki konuşmayı bizzat kendisine de yapmışımdır az gençliğinize güzelliğinize acıyın ya bu kadar basite indirmeyin kendinizi + ben 30 yaşındayım evlendim boşandım 38 yaşında olup 11 yaşında çocuğu olan adama üzgünüm ama ben bile bakmam abi der geçerim adam az azmetse çocuğu sana yakın olacak az değer ver kendineHayır evli değil ilk etapta bende kendime bu soruları sorarak kendimi yedim bitirdim konusunu açtım evli olmadığını bana kanıtladı
11 yaşında bir kızı var onunla dahi tanıştırdı 4 aydır tanışıyor olmamıza rağmen 38 yaşında buarada
yengemin kızıda baskıdan kaçmak için evlendi çocuğu oldu evlendikten sonra sınava girdi zaten 18 yaşındaydı evlendiğindeAa benim eşimde netten tanıştığım benden 14 yaş büyük boşanmış bir adamdı. 4 aydır tanıyordum şimdi okudum şok oldum. Bi de oğlu vardı. Hele evlen daha neler yaşayacaksın çocukla adamla adamın ailesi ile esinin ailesi ile. Ailen yanında olmayacak emin ol belki bir sene seni kabul etmeyecekler sonra kabul edip boşanmanı onaylamayacaklar. Ah ah bugünleri arayacaksin. Sonra da bosanip bu sefer boşandı diye daha beter şeyler. Ben 22 yaşındaydım sen 20. Benim 13 senem gitti. 13 ay bile nedir 13 senede. Mantıklı düşün. Aklını kullan. Aynı baskıyı gören arkadaşım dişini sıktı 25 yaşında eline ekmeğine aldı hayatını yaşadı.
Hareketlerimiz kullandığımız sözcükler vb sevgili oldugumuzu gayet ortaya koyuyodu kızı benim kim olduğumu çok iyi biliyor o konuda bi şüphem yokGüzelim benim babam ben kücükken beni tüm kız arkadaslarıyla tanıştırırdı “yegenim” diye. Karının kızın yanında bana “baba” deme derdi.bi kere bu kim baba diye sormuştum “cici annen” demisti. Hatta bi kere yolda tanıstırdıgı bi kızla karsılasmıstık 7 yasındaydım kız babama dedi ki “bu senin kızınmıs neden yalan söylüyosun” demisti.
Kesin kızınada arkadasım bilmem ne diye tanıttı.
Ben dört aydır ilişki yaşıyorum ama ailem kendimi bildim bileli baskıcı ben lise dönemimde bir kere kafede oturmuş insan değilim bir kere bile kız arkadaşımın evinde kalmadım arkadaş dahi edinemedim her arkadasıma *****spu diyip benden uzaklaştırdılar bende çok klasik bi cimle olucak ama hiç görmediğim anlayışı ve değeri kendimden 18 yaş büyük boşanmış çocuk sahibi bi adamda buldum malesefki ve evet babamla aynı yaşta sayılırlar babam 40 yaşında ama babam yaşında olması beni hiç rahatsız etmiyorBu devirde anne baba olmak ne zor ya. Gerçekten ailen adına çok üzüldüm. Senden 18 yaş büyük, boşanmış, çocuklu ve nerdeyse senin dahi baban olabilecek yaşta bir adamla ilişki yaşıyorsun ve ailen baskıcı olduğu için suçlu oluyor. Allahım kınamıyorum sen evlatlarımızı koru ya Rabbim
Ay allahım ya.Hareketlerimiz kullandığımız sözcükler vb sevgili oldugumuzu gayet ortaya koyuyodu kızı benim kim olduğumu çok iyi biliyor o konuda bi şüphem yok
Simdi rahatsiz etmez tabi. Yasadikca goreceksin yaptigin hatayi. Allah akıl versin ne diyimBen dört aydır ilişki yaşıyorum ama ailem kendimi bildim bileli baskıcı ben lise dönemimde bir kere kafede oturmuş insan değilim bir kere bile kız arkadaşımın evinde kalmadım arkadaş dahi edinemedim her arkadasıma *****spu diyip benden uzaklaştırdılar bende çok klasik bi cimle olucak ama hiç görmediğim anlayışı ve değeri kendimden 18 yaş büyük boşanmış çocuk sahibi bi adamda buldum malesefki ve evet babamla aynı yaşta sayılırlar babam 40 yaşında ama babam yaşında olması beni hiç rahatsız etmiyor
Okulu bitirip çalışmaya başlayınca merak etme farklı olacak. Kpss girersin başka bir iş olur. En kötü resti cekip bir kız arkadaş bulup eve cikarsin. Meslek olunca iş olur iş olunca para. Merak etme her şey yoluna girecek. Bekar ve üniversite mezunu olacaksin bunun avantajı başka boşanmış başka hele mesleksiz okumamış çok başkayengemin kızıda baskıdan kaçmak için evlendi çocuğu oldu evlendikten sonra sınava girdi zaten 18 yaşındaydı evlendiğinde
Paramedik kazandı okudu bitirdi eşiylede anlaşamıyolardı eşi alkolik ve şiddete eğilimliydi boşanmak istediğini dile getirdi baba evinden gelinlikle çıkarsan anca kefenle girebilirsin dediler ve kızın peşini asla bırakmadılar eşinden boşandı kendi ayaklarının üstünde durmayı planlıyordu mesleğide vardı kızı işe dahi sokmak istemediler çalıltırmadılar 22 yaşında kızı odaya kilitlediler aylarca evden dışarı sadece bahçeye çıkabildi kız en son evden kaçtı şuan nerede olduğunu hiçkimse bilmiyor Amcam eve ölüsü gelsin diye her gün beddua ediyor sonum bu olur diye korkuyorum nereden tutsam olmuyor malesef benimde mesleğimi elime alsamda kendi ayaklarımın üzerinde durup ayrılma gibi bir lüksüm yok ve ben bu durumu naısl ortadan kaldıracağımı bilmiyorum
Zaten sebebi bu. Neden baba yaşındaki adamlar? Babayla kapatılmamis meseleleri onlarla kapatıyoruz şefkat deger görme. Sen bunu da araştır bak. Ne zaman babamın değerlisi oldum şimdi beş yaş büyük adam yaşlı geliyorBen dört aydır ilişki yaşıyorum ama ailem kendimi bildim bileli baskıcı ben lise dönemimde bir kere kafede oturmuş insan değilim bir kere bile kız arkadaşımın evinde kalmadım arkadaş dahi edinemedim her arkadasıma *****spu diyip benden uzaklaştırdılar bende çok klasik bi cimle olucak ama hiç görmediğim anlayışı ve değeri kendimden 18 yaş büyük boşanmış çocuk sahibi bi adamda buldum malesefki ve evet babamla aynı yaşta sayılırlar babam 40 yaşında ama babam yaşında olması beni hiç rahatsız etmiyor
Allah akıl fikir versin sana. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın umarım.Ben dört aydır ilişki yaşıyorum ama ailem kendimi bildim bileli baskıcı ben lise dönemimde bir kere kafede oturmuş insan değilim bir kere bile kız arkadaşımın evinde kalmadım arkadaş dahi edinemedim her arkadasıma *****spu diyip benden uzaklaştırdılar bende çok klasik bi cimle olucak ama hiç görmediğim anlayışı ve değeri kendimden 18 yaş büyük boşanmış çocuk sahibi bi adamda buldum malesefki ve evet babamla aynı yaşta sayılırlar babam 40 yaşında ama babam yaşında olması beni hiç rahatsız etmiyor
Anı defterine elin essek kadar evlenip barklanmıs coluk cocuklu herifini mi yazacaksın. Yapma etme eyleme.Anı biriktiremediğim 20 li yaşlarım olacak diye çok korkuyorum
Sizi dışarıya okumaya göndermişler demek ki çokta baskıcı bı ailen yok. Ama ortam gerçekten kötü hele ki şu zmanda kız çocukları daha çok dikkat istiyor. Aileniz bu yüzden üstünüze düşüyordur. Şimdi yorumları okudukça ailene daha çok hak verdim. Demek ki güvenilmez bı tipsin ve ailen seni sıkıyor. Sevgilin de Allah bilir kaç yaşında yada evli iyi yapıyorlar sikmakla.depremi yaşayanlara Allahtan sabır ve sağlık diliyorum umarım bir an önce her şey yoluna girer diyerek başlamak istiyorum
ki platformdaki günlük hayatta kadınlara karşı yaşanan olaylarda ultra duyarlı bir şekilde davranıp ahkam kesip akşam forum sayfasına girince anlayış göstermek , empati yapmak ya da tepkisini uygun bir dille ifade etmek yerine kadının düşmanı kadındır algısını tekrar tekrar düşündürten linç yağmuruna tutarak yorumunu okuyan konu sahibi tarafından çok kale alınacağını , konu sahibinin üzülüp sinirlenip bozaracağını zanneden hemcinslerimiz yanlış kişiler gereksiz cümleler yazmasınlar
bu zorlu süreçte bazı dert ve durumlardan bahsediyor olmamız deprem yaşanan illerdeki insanları umursamadığımızı , unuttuğumuz anlamına gelmediğini de dile getirmek istiyorum ve başlıyorum
biliyosunuzki online eğitime geçildi bende okuduğum şehre geri dönemiycem bu süreçte
ama aşırı baskıcı bi ailem var beni 20 yaşında olmama rağmen 6 da evde olmamı istiyolar , hayatıma çok müdahale ediyolar beni evden dışarı çıkarmamak için ellerinden geleni yapıyolar ve artık bunaldıgımı söylediğimdede ilk okul cocukları gibi annem kendisiyle beraber dalga geçer gibi çarşıya gidebileceğini söylüyor bende bunları duydukça kendimi yiyip bitiriyorum okulların ne zaman açılacağı belli değil tahminimce bu dönem açılacağını sanmıyorum hatta belki güz döneminde bile açmazlar diye düşünüyorum ve bunları düşündükçe cidden çok kötü hissediyorum
ilişkim var sevgilimi ailemle tanıştıramam , tanıştırsam zaten bırakın evi odamdan dışarı çıkamam onaylanmaycak bi ilişki ama ben hem onu hem rahat hayatımı cok özlüyorum
sevgilimi de geçtim o rahat kimsenin karışmadığı tek başına oldugun arkadaşlarınla doya dpya vakit geçirebildiğin hayatı gerçekten iple çekiyorum
ve artık evden mi kaçsam artık diye saçma sapan ergence düşünmeye başladım ama asla sevgilim için değil asla hemde onu seviyorum evet ama bağlı değilim bağlı kalmamak için öyle bi ilişki seçti zaten onu hemen şuan siler atarım ama ben aile evinde kalmaya devam ettikçe deliricem
evden ben gidiyorum artık diyip çıksam neler olur tahmin bile edemiyorum babam afedersiniz hakaret etmek değil amacım ama karakter olarak manyağın önde gideni zaten ömrüm baba korkusuyla büyümekle geçti
çocugun babasından korkmasının çocuk yetiştirmenin en önemli kuralı oldugunu söyleyen bir ailem var
ve anne tarafımdan tutun baba tarafıma benim yanlıs bir hareketim olursa yok baban seni öldürür baban seni vurur döver kırar gebertir cart curt sürekli baba korkusuyla aşılanıyrum bu yaşıma rağmen
bekaretin her şeyden önemli olup bekaretini evlenmeden kaybeden bir kızı olacaksa bir gün daha fazla yaşamasın ölsün diyen bi anne
arkadaşlarımın olmasını istemeyen omlarca arkadaşımla aramı bozan bi anne
ve beni daha ilk senemde ( bu sene ilk senemdi üniversitede ) zırt pırt arayıp konum soran 6 dan sonra sokakta olan kızın çok afedersiniz kötü kadınlık peşinde oldugunu dile getiren bi ailem var korkunç boyutta
ama onları her şeye rağmen seviyormuyum sevmiyormuyum çözemiyorum
hepsini hayatımdan tek kalemde silemiyorum hepsini arkamda bırakıp gidemiyorum gidersem kaçarsam sonrasında ne olur beni bulurlarmı bulmazlarmı bulursa ne yaparlar diye düşünüyorum hep ama evdede bir saniye bile bana dar geliyor artık
sizce ne yapmalıyım
Esim bugun 39 yasinda filinta gibi adamİnstagramdan tanıştık buluştuk ve ilişkiye başladık okulda oldugum zamanlarda her akşam beraber gezdik eğlendik ama benim üzüntümün sebebi o değil aslında yani o daha ikinci planda
yaş farkına absürt değil zaten ben 20 yaşındayım o 38 yaşında ama 38 denince akla gelen kırlaşma başlangıcı saç + şiş göbek olanlardan değil