üniversitelerin kapanmasıyla mahvolan hayatım :( okuduğum şehirde kalan ilişkim , evden ayrılma düşüncelerim

Aa benim eşimde netten tanıştığım benden 14 yaş büyük boşanmış bir adamdı. 4 aydır tanıyordum şimdi okudum şok oldum. Bi de oğlu vardı. Hele evlen daha neler yaşayacaksın çocukla adamla adamın ailesi ile esinin ailesi ile. Ailen yanında olmayacak emin ol belki bir sene seni kabul etmeyecekler sonra kabul edip boşanmanı onaylamayacaklar. Ah ah bugünleri arayacaksin. Sonra da bosanip bu sefer boşandı diye daha beter şeyler. Ben 22 yaşındaydım sen 20. Benim 13 senem gitti. 13 ay bile nedir 13 senede. Mantıklı düşün. Aklını kullan. Aynı baskıyı gören arkadaşım dişini sıktı 25 yaşında eline ekmeğine aldı hayatını yaşadı.

Çok küçüksün ne isin var 38 yaşındaki adamla canım benim ya.

Güzelim benim babam ben kücükken beni tüm kız arkadaslarıyla tanıştırırdı “yegenim” diye. Karının kızın yanında bana “baba” deme derdi. bi kere bu kim baba diye sormuştum “cici annen” demisti. Hatta bi kere yolda tanıstırdıgı bi kızla karsılasmıstık 7 yasındaydım kız babama dedi ki “bu senin kızınmıs neden yalan söylüyosun” demisti.
Kesin kızınada arkadasım bilmem ne diye tanıttı.

Bu devirde anne baba olmak ne zor ya. Gerçekten ailen adına çok üzüldüm. Senden 18 yaş büyük, boşanmış, çocuklu ve nerdeyse senin dahi baban olabilecek yaşta bir adamla ilişki yaşıyorsun ve ailen baskıcı olduğu için suçlu oluyor. Allahım kınamıyorum sen evlatlarımızı koru ya Rabbim

Mümkün mertebe konulara yazmamak için kendimi tutuyorum ama şu yoruma da dayanamadım siz bu okullara bomboş gidip geliyor musunuz ne yapıyorsunuz hiç mi çevrenizden haberiniz yok bir şeyler de mi görmüyorsunuz bu kadar akılsız fikirsiz olunmaz ya tabii tanıştırır 38 yaşında adam bulmuş gözü açılmamış toy 20 yaşında çocuğu tabii ki elinde tutmak için her şaklabanlığı yapacak senin karşındaki adam çok bal lokum olsa yaşıtı insanlarla takılır senin gibi çoluk çocukla napsın ? Bu söylediklerim sana ağır geliyor ama emin ol böyle senin yaşlarında kız kardeşim var gezer tozar içer giyinir asla karışmam kaçta gelir gider bak bu kadar rahat insanım ama bırak 38 i 28 yaşında birini karşıma getirse bütün özgürlüğü o gün biter aynı bu yazıdaki konuşmayı bizzat kendisine de yapmışımdır az gençliğinize güzelliğinize acıyın ya bu kadar basite indirmeyin kendinizi + ben 30 yaşındayım evlendim boşandım 38 yaşında olup 11 yaşında çocuğu olan adama üzgünüm ama ben bile bakmam abi der geçerim adam az azmetse çocuğu sana yakın olacak az değer ver kendine

yengemin kızıda baskıdan kaçmak için evlendi çocuğu oldu evlendikten sonra sınava girdi zaten 18 yaşındaydı evlendiğinde
Paramedik kazandı okudu bitirdi eşiylede anlaşamıyolardı eşi alkolik ve şiddete eğilimliydi boşanmak istediğini dile getirdi baba evinden gelinlikle çıkarsan anca kefenle girebilirsin dediler ve kızın peşini asla bırakmadılar eşinden boşandı kendi ayaklarının üstünde durmayı planlıyordu mesleğide vardı kızı işe dahi sokmak istemediler çalıltırmadılar 22 yaşında kızı odaya kilitlediler aylarca evden dışarı sadece bahçeye çıkabildi kız en son evden kaçtı şuan nerede olduğunu hiçkimse bilmiyor Amcam eve ölüsü gelsin diye her gün beddua ediyor sonum bu olur diye korkuyorum nereden tutsam olmuyor malesef benimde mesleğimi elime alsamda kendi ayaklarımın üzerinde durup ayrılma gibi bir lüksüm yok ve ben bu durumu naısl ortadan kaldıracağımı bilmiyorum

Hareketlerimiz kullandığımız sözcükler vb sevgili oldugumuzu gayet ortaya koyuyodu kızı benim kim olduğumu çok iyi biliyor o konuda bi şüphem yok

Ben dört aydır ilişki yaşıyorum ama ailem kendimi bildim bileli baskıcı ben lise dönemimde bir kere kafede oturmuş insan değilim bir kere bile kız arkadaşımın evinde kalmadım arkadaş dahi edinemedim her arkadasıma *****spu diyip benden uzaklaştırdılar bende çok klasik bi cimle olucak ama hiç görmediğim anlayışı ve değeri kendimden 18 yaş büyük boşanmış çocuk sahibi bi adamda buldum malesefki ve evet babamla aynı yaşta sayılırlar babam 40 yaşında ama babam yaşında olması beni hiç rahatsız etmiyor

Simdi rahatsiz etmez tabi. Yasadikca goreceksin yaptigin hatayi. Allah akıl versin ne diyim

Okulu bitirip çalışmaya başlayınca merak etme farklı olacak. Kpss girersin başka bir iş olur. En kötü resti cekip bir kız arkadaş bulup eve cikarsin. Meslek olunca iş olur iş olunca para. Merak etme her şey yoluna girecek. Bekar ve üniversite mezunu olacaksin bunun avantajı başka boşanmış başka hele mesleksiz okumamış çok başka

Zaten sebebi bu. Neden baba yaşındaki adamlar? Babayla kapatılmamis meseleleri onlarla kapatıyoruz şefkat deger görme. Sen bunu da araştır bak. Ne zaman babamın değerlisi oldum şimdi beş yaş büyük adam yaşlı geliyor

Allah akıl fikir versin sana. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın umarım.

Neden işin gücün olduktan sonra kendi ayakların üstünde duramayacakmışsın ya? Amcanın kızını nasıl zorla odaya kapatabildiler orayı aklım almadı. Kimse kimseyi zorla kapatamaz bir yere ya. Elbet bir yolu vardır iletişimi koparmanın.

Sizi dışarıya okumaya göndermişler demek ki çokta baskıcı bı ailen yok. Ama ortam gerçekten kötü hele ki şu zmanda kız çocukları daha çok dikkat istiyor. Aileniz bu yüzden üstünüze düşüyordur. Şimdi yorumları okudukça ailene daha çok hak verdim. Demek ki güvenilmez bı tipsin ve ailen seni sıkıyor. Sevgilin de Allah bilir kaç yaşında yada evli iyi yapıyorlar sikmakla.

Aileniz ciddi manada baskıcı bir aile olsaydı farklı bir şehirde üniversite okuyor olmazdınız. Bismillah daha 6 ay olmuş evden gideli kapandan kurtulan fare sevinci ile peynir bulduğunuzu zannedip zehire yapışmışsınız. Kuyrugunuzun ucu kapanda kalmış sizi geri çekiştiriyor. Kuyrugunuzun ucu kopsa ölmezsiniz de o zehir tüm hayatınızı ziyan eder dikkat edin.

Esim bugun 39 yasinda filinta gibi adam
Saclarida beyaz degil gobegide yok ama mantiga gelirsek adam 20 yasindaki kizla gezecek kadar dusmus olamaz.

Kusura bakmayin siz ailenizi okadar karalamis etmissiniz ama sizde universitenin ilk yilinda onlari hakli cikaracak yola girmisiniz.

38 yasindaki adamdan senin beklentin ne ? Hele o adamin 20 yasindaki yeni yetme ergenlikden yeni cikmis biriyle ne isi var

Allah askina ya
Aklinizi basiniza alin
Universite okuma amacli okumuyo kimse herkes gezip gorum yasayim istiyo
Biraz gercekci bi hayat bakis aciniz olsun
Ayrica benim gozumde o adam sapik.
18 yas fark nedir ya
Nerdeyse cocugu yasindasiniz

Herseyi normallestirmeyin ya bu ne boyle
Hindistan loading bizim ulkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…