üniversitelerin kapanmasıyla mahvolan hayatım :( okuduğum şehirde kalan ilişkim , evden ayrılma düşüncelerim

İnstagramdan tanıştık buluştuk ve ilişkiye başladık okulda oldugum zamanlarda her akşam beraber gezdik eğlendik ama benim üzüntümün sebebi o değil aslında yani o daha ikinci planda
yaş farkına absürt değil zaten ben 20 yaşındayım o 38 yaşında ama 38 denince akla gelen kırlaşma başlangıcı saç + şiş göbek olanlardan değil

O detaya inanın unuttum o kadar umutsuzumki açılmayacağından
Nisan ayında açılma durumunu covid dönemindeki gibi ekstra uzatma verilecek bi tarih olur diye düşündüm o şekilde kodladım beynime malesef inanmıyorum açılacağına şahsi olarak
Hatta güz döneminde dahi açılacağını düşünmüyorum çünkğ malesefki çok zor günler içerisindeyiz insanların barınma ihtiyacının büyük bir kısmınıda kyk yurtları karşılıyor bir kaç ay içinde açılacağını asla sanmıyorum o yüzden

Kac yas buyuk? Evli mi?
Hayır evli değil ilk etapta bende kendime bu soruları sorarak kendimi yedim bitirdim konusunu açtım evli olmadığını bana kanıtladı
11 yaşında bir kızı var onunla dahi tanıştırdı 4 aydır tanışıyor olmamıza rağmen 38 yaşında buarada

Hayır evli değil evet okullarım açılmasındaki en büyük etken eğitim olmalı bende bunu düşünüyorum ama malesef herkesin ailesi bir değil ve koşullar bazen eğitimi kişinin zihninde ikinci plana atabiliyor tek kaçış yolum bu hayatıma devam edebilmem için

Hic sekmez. Baskıcı ve otoriter aileden fırlamıs cocuklar daha cok egimli oluyor bu tarz problemlere üzgünüm.

Keşke iki ay içinde açılacağına inanabilsem ama pek olurlu gelmiyor bana iki ayda binlerce kişiye ev olan kyk ların yerine başka barınma yerlerinin inşa edilmesi

ailenden maddi destek alıp okuyorsan maalesef onların kurallarına uyman gerek, kendi paranı kazanınca kendi hayatını kurarsın

demiştim ama yine diyorum. bu amca Instagramda genç kız avına çıktı ve şansına sen çıktın. yani seni sevmiyor gençliğine cahilliğine ilgi gösteriyor. benzer bir ilişki benim de başımdan geçti burdan biliyorum. ama ben o adamla ilişkimin aşk değil ilişki değil fiziksel olduğunun farkındaydım ve zamanı gelince (4 kere görüştük 1-2 ay mesajlaştık ve internette değil normal hayatta tanıştık) hadi bay bay dedim. Amaçları aşk ilişki değil genç birini bulup ondan faydalanmak. 11 yaşındaki kızını 2 günlük 20 yaşında çocukla tanıştırıyor. kendi kızını düşünmüyor seni mi düşünecek?

Suanda aileniz olmadan, kendi basiniza bir hicsiniz. Aileniz gercekten cok katiymis. Ama baska careniz de yok. Siz basinizi alip gitseniz, sizi yerler. Inanin bana disarsi, arkasinda ailesi olmayan birileri icin ve ozellikle kadinlar icin sizin ailenizden cok daha zalim. Katlanip, okulunuzu bitircek sonrada is bulacaksiniz. Duygusal dusunmeyin. Pisman olursunuz

Güzelce okulunu bitir. Meslek sahibi ol anca öyle kendi hayatini kurunca istedigini yaparsin. Aile evinde yasiyorsan onlarin kurallari geçerli. Daha 20 yasindasin ve isteklerin cok normal lafim yok genclik yaşanacak ama ailen de iyiligini düşünüyor.

Ne diye tanıştırdı sizi kızıyla mesela?
flört dönemindeyken eşinden boşandığını ve çocuğunun olduğunu söyledi İlişkimizin ikinci ayında tanıştırdı ben tanıştığım ilk günden beri yaş farkı sebebiyle acaba hala evli olabilirmi diye düşünüyordum bigün direkt sordum ve hala evli olmadığına inanmaya ihtiyacım olduğunu dile getirdim sonra bianda kızının okul servisini arayıp bugün ben alıcam dedi ilk anlamadım benide götüreceğini sonra kızının okuluna götürdü ben arabada bekledim geldiğimizde direkt söylediği kızım sana bahsettiğim ablayla tanıştırıcam bugün seni dedi direkt yemeğe götürdü kızıda bana çok iyi davrandı yani kendimi ona sevdirdiğimi düşünüyorum hala evli olsaydı kızının konuşma ve tavırlarından bir şekilde anlardım hepsini geçtim beni tanıştırmazdı

Anı biriktiremediğim 20 li yaşlarım olacak diye çok korkuyorum

Anı biriktiremediğim 20 li yaşlarım olacak diye çok korkuyorum
Yirmili yaşlarının üç beş ayı mi yoksa 35 yaşına kadar yaşayıp otuzluı yaşları da heba etmek mi? Ah senin kafamdaydim kuzum aynı yerdeydeyim. O odada yatakta uzanmış olan bendim emin ol. Beni dinle sabret.

umarım açılır

Kafaya bak ne içiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…