- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
O kadar da değildir yaBak kendi kendine daha kimse sana bir şey dememişken dışlamamış ya da mutsuz etmemişken hemen dışlanmışsın tribine girme. İşte ben olduğumdan yaşlı görünüyormuşum üniversitede dışlanırmışım algısına kendini inandırıp bir ön yargı ile oraya gidersen insanlarla ilişkin olumsuz etkilenir. Biri gelip günaydın dediğinde sensin bağnaz diyecekmişsin gibi bir elektrik alıyorum senden
Bende tesetrürlüydüm hep etek giyerdim. En yakın arkadaşlarımla zıt görüşlere sahiptik. Ama hiç dışlanma hissetmedim. Aksine daha medeni bir ortam oluyorKapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Bana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.
İnsanları kafaya takmamak mümkün mü?Ee bize ne soruyorsun o zaman dışlanır mıyım diye? Git Allahın rızasını kazanmaya çalış.
İnan senden öyle bir his geçti bana yani. Ve bu düşünceyle gidersen oraya insanlardan evvel kendin kendine zarar vermiş set koymuş olacaksın. Endişeni belli ettiğin zaman karşındakine bu hakkı da tanımış oluyorsun ister istemez. Yani karşıdakinin seni kıyafetinden yargılayacağı yoksa da senin tutum ve davranışından dolayı o raddeye gelir karşıdaki. O yüzden bu düşünceyi kafandan atO kadar da değildir ya
Psikiyatristimle paylaşacağım bu konuyuİnan senden öyle bir his geçti bana yani. Ve bu düşünceyle gidersen oraya insanlardan evvel kendin kendine zarar vermiş set koymuş olacaksın. Endişeni belli ettiğin zaman karşındakine bu hakkı da tanımış oluyorsun ister istemez. Yani karşıdakinin seni kıyafetinden yargılayacağı yoksa da senin tutum ve davranışından dolayı o raddeye gelir karşıdaki. O yüzden bu düşünceyi kafandan at
Kendine bu denli tabular koyma sal biraz kendini. İnsanları çok ciddiye almaman gerektiğini üniversitede tecrübe edersin belki bak iyi gelir üniversite sanaPsikiyatristimle paylaşacağım bu konuyu
Şimdi laiklik ne alaka onu anlamadım. Üniversiteye gittiniz ve bir grup insan sizi yaşlı giyinmekle suçlayıp aşağılayıcı hareketlerde bulunup sizi dışım dışım dışladı iş okulu bırakmaya kadar geldi sonra layıhhlıhh eldennn gidiyyeehhh gibi bir durum mu yaşandı ne geçiyor sizin kafanızdan bi tam açın da ona göre cevap verelim kaçamak kaçamak birbiriyle alakasız şeyler yazıyorsunuz ?
Aslinda çok rahat ayrımına varilabilecek bir konu ikisi de değil.Diğer konusunda bipolar olduğunu yazmış. Ya onunla ilgili. Ya da eski Türkiye'deki saçma sapan insan ayrımlarını hatırlatmak için ortalığı alevlendiren birisi. İki hikmetten biri ama hangisi bilemeyiz :)
Her şeyden mağduriyet yaratacak potansiyeli var konu sahibinin bence.Bu konuyla dediğinin alakası yok işte. İnsanlarin söylediğini farklı yönlere çekersen çok sorun yaşarsın. Sadece kıyafet seçimini demode bulmuşlar daha ötesi değil.
Sen sorun yaşarsın büyük ihtimal ama bu dediğin konulardan değil iletişim kuramamak, insanları yanlış anlamaktan yaşarsın. Üstüne bir de beni dışlıyorlar diye damgalarsın gibi geldi.
Alinganim sadece ve bu kişisel bir seyHer şeyden mağduriyet yaratacak potansiyeli var konu sahibinin bence.
Çözemedim müneccim olmadığım içinAsl
Aslinda çok rahat ayrımına varilabilecek bir konu ikisi de değil.
Çözemedim müneccim olmadığım için
Müneccim olmanıza gerek yoktu ki
Alinganim sadece ve bu kişisel bir sey
Bugün bana denilen şey yüzünden ben buraya soru yazdım.İyi de bu alınganlık değil ki. Yaşanmamış olaylar üzerinden ihtimal değerlendiriyorsunuz.
Alınganlığınız yüzünden dışlanabilirsiniz ama bunu inancınıza ya da kıyafetinize bağlayacak potansiyel var sizde inkar etmeyin.Alinganim sadece ve bu kişisel bir sey
Bugün bana denilen şey yüzünden ben buraya soru yazdım.
Yaşlı gibi giyiniyorsun dendi
Benim tarzım böyle deyip gecistirebilirsin. Ya da yeni fikirlere açıksan fikir sorabilirsin senin tercihin.Bugün bana denilen şey yüzünden ben buraya soru yazdım.
Yaşlı gibi giyiniyorsun dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?