• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük yaşta yapılmış bir hata

Fake se de kendi bilir millet yapay zekaya geçti binlerce kadın bakire değil diyemi boşanıyor Yada bakire diye şahane evlilikler yapılıyor da benmi görmüyorum Gidin doktora madem

Sigrid benim yorum sayılmaz ben doktora git dedim psikolojik da gidebilir 🤣Ben sayılmam benim tüm suçum insanlik sevgisi yoksa ben libido uzmanı değilim bu konuyu demode buluyorum bu hafifletici sebep sayılır çıktım oltadan😂

Şimdi nasıl anlatacam bilmiyorum ama ben daha küçük yaşlardan itibaren mastürbasyon yapıyorum bunu arkadaşlarımdan öğrendiğim için çok tecrübesiz dim bu yüzden yine mastürbasyon yaptığım bir gün parmağımı vajinama soktum ama çok küçüğüm yani 12 yaşlarında olmam lazım herhangi bir acı falan hissetmedim ve küçük olduğum için sanırım hiçbir şekilde o gün ile ilgili bir şey hatırlamıyorum kan geldi mi kızlık zarım bozuldu mu gibisinden bu konuda çok tedirgin hissediyorum evde kendim bakmaya çalıştım ama hiçbir şey anlamadım ve bu bilinmezlik hayatımı ele geçirmiş durumda 😭
Hoşgeldin Feyzullah abi

Şimdi nasıl anlatacam bilmiyorum ama ben daha küçük yaşlardan itibaren mastürbasyon yapıyorum bunu arkadaşlarımdan öğrendiğim için çok tecrübesiz dim bu yüzden yine mastürbasyon yaptığım bir gün parmağımı vajinama soktum ama çok küçüğüm yani 12 yaşlarında olmam lazım herhangi bir acı falan hissetmedim ve küçük olduğum için sanırım hiçbir şekilde o gün ile ilgili bir şey hatırlamıyorum kan geldi mi kızlık zarım bozuldu mu gibisinden bu konuda çok tedirgin hissediyorum evde kendim bakmaya çalıştım ama hiçbir şey anlamadım ve bu bilinmezlik hayatımı ele geçirmiş durumda 😭
Bu konu gerçekten hayatını mı ele geçirdi ? Allah başka dert vermesin.

Şimdi nasıl anlatacam bilmiyorum ama ben daha küçük yaşlardan itibaren mastürbasyon yapıyorum bunu arkadaşlarımdan öğrendiğim için çok tecrübesiz dim bu yüzden yine mastürbasyon yaptığım bir gün parmağımı vajinama soktum ama çok küçüğüm yani 12 yaşlarında olmam lazım herhangi bir acı falan hissetmedim ve küçük olduğum için sanırım hiçbir şekilde o gün ile ilgili bir şey hatırlamıyorum kan geldi mi kızlık
Vallah ben 12 dayken oynamaktan başka bisey bilmiyordum mastürbasyon zaten aklımın ucundan geçmezdi.Doktora gitmekden başka care yok

İnternetten himen olan ve olmayan vajina görsellerine bakın, aynadan kendinizle karşılaştırın

12 yaşta mastürbasyon gayet normal, benim oğlum şu an 6 yaşında ve bir yıldır mastürbasyon yapıyor çünkü fallik dönemde kendisi.10 yaşta da ön ergenlik dönemi başlıyor.

Ben sizin tedirginliğinizi gayet iyi anlıyorum.Oyle bunda ne var yeaa demeyecegim.Nihayetinde Türkiye'de yaşıyorum ve sıradan bir korku değil bu.Aynadan inceleyip anlayabilirsiniz.İcinize sinmezse Dr a da gidebilirsiniz

O kadar kolay bir şey olmaz merak etme. Bir şey olacak kadar zarar versen de unutmazdın zaten. Muhtemelen şu an da yaşın genç hala. Sıkıntı yapma bu durumu

Back