Universitede boyle bir durum var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanları kırmadan üzmeden konuşup onlara örnek olman gerekmez mi? Seni sen gibi sevecekler, sende duruşunla örnek olmalısın. Diğerlerini ötekileştirirsen, sen dışlarsan örnrk olamazsın...
Kimin Allahin samimi kulu oldugunun ayirdina senin varabilecegini sanmiyorum, bilemezsin bunu

Bizim ünide sınıfta kapalı kız sayısı daha fazlaydı 10 sene önce. Hatta ben açığım ama o zamanlar absürt giyinirdim metalci gibi siyah renk mini etekler, bordo ruj, değişik kolyeler falan beni tuhaf karşılayan onlardı 😄

Bizim ünide sınıfta kapalı kız sayısı daha fazlaydı 10 sene önce. Hatta ben açığım ama o zamanlar absürt giyinirdim metalci gibi siyah renk mini etekler, bordo ruj, değişik kolyeler falan beni tuhaf karşılayan onlardı 😄
Olabilir

Kimin Allahin samimi kulu oldugunun ayirdina senin varabilecegini sanmiyorum, bilemezsin bunu
Beni alıntıladınız. Öyle Bi düşünen zihniyete cevabım o. Madem muntazam! yüce! üstün! Bi kul kimseyi küçük görmeyecek 🤣

Kapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Neden dışlasınlar bunun için üniversitede kimse kimseyi o kadar umursamıyor rahat olun

yok be kimse birbirine dönüp bakmıyor bile kızlar şıklık yarışında oluyor o yuzden umursamaz kimse

giyiminden dolayı asla dışlanmazsın merak etme
dışlanan insanlar tavırlarından dolayı dışlanıyorlar
üniversitede bir sürü türbanlı oda arkadaşım oldu yurtta kalırken
ve ben bazı insanların tesettürlü kişilere ne kadar önyargılı yaklaştığını da anladım onları tanıyınca
türbanlı kişiler için tanımadan etmeden direkt siyasal islam etiketi yapan tipleri dışlamak lazımmış aslında , onu anladım
türbanlı olmak yobazlık değil , geri kafalılık değil , herhangi bi siyasi düşünceye ait olmak / alet olmak değil
benden daha açık fikirli türbanlı arkadaşlar tanıdım , bazıları açıklardan daha moderndi
sadece tek bi arkadaşımız dışlanmıştı biraz o da tamamen kendi tavırları yüzündendi, türban için değil
çünkü çok negatif bi insandı, enerjimizi düşürürdü , saçma sapan eleştirileri olurdu, herşeyden şikayet eden bi tipti
dışlanmak tavır meselesi yani

Konu sahibi azar azar, alttan alttan konuyu başka yere çekmeye çalışıyor sanki, alıntıladığınız mesajından sonra öyle hissettim. Bir iki mesaj yukarda da kendini alıntılayıp 'geri kafalı, bağnaz değilim, ne alaka?' demiş, o kısmı hiç anlamadım, birisi öyle demiş gibi yazmış, yada öyle yazsın istediği için...
Canı polemik istiyormuş gibi geldi bana da 😏

Dışlanmazsın ama kafanın uymadığı için arkadaş olamayacağın insanlar olacak tabii. Sonuçta herkes seni sevemez. Herkesle herkesin de sohbeti sarmaz. Şimdi sen her gün club club gezen bir kızla mı daha samimi olabilirsin yoksa daha muhafazakar biriyle mi? Ancak böyle farklar olabilir.

Ama bana sen bu konuda özgüvensizsin gibi geldi. Madem yaşlı giyindiğini düşünüyorsun daha modern spor kapalı giysileri almaya çalış

Benim bu konuda savunduğum görüş madem laik bir ülkeyiz laik gibi yasayalimdi.
Kimse kimsenin kıyafetine dinine oyuna busuna laf etmesindi.
Siz nasıl anlarsınız bilemem.

git başka yerleri ateşe ver, buradan ekmek çıkmaz sana....

kimsede kimsenin kılık kıyafetine laf söylemez söyleyene de kapıyı gösteririz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back