- Emoji Skoru
- -43
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Bir anlık galeyanO zaman neden bu konuyu açtınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anlık galeyanO zaman neden bu konuyu açtınız ?
Ama iyiki de açmışım güzel şeyler de ogrendimBir anlık galeyan
Kimin Allahin samimi kulu oldugunun ayirdina senin varabilecegini sanmiyorum, bilemezsin bunuİnsanları kırmadan üzmeden konuşup onlara örnek olman gerekmez mi? Seni sen gibi sevecekler, sende duruşunla örnek olmalısın. Diğerlerini ötekileştirirsen, sen dışlarsan örnrk olamazsın...
OlabilirBizim ünide sınıfta kapalı kız sayısı daha fazlaydı 10 sene önce. Hatta ben açığım ama o zamanlar absürt giyinirdim metalci gibi siyah renk mini etekler, bordo ruj, değişik kolyeler falan beni tuhaf karşılayan onlardı
Beni alıntıladınız. Öyle Bi düşünen zihniyete cevabım o. Madem muntazam! yüce! üstün! Bi kul kimseyi küçük görmeyecekKimin Allahin samimi kulu oldugunun ayirdina senin varabilecegini sanmiyorum, bilemezsin bunu
Pardon yanlis alintilamisim kusura bakmayinBeni alıntıladınız. Öyle Bi düşünen zihniyete cevabım o. Madem muntazam! yüce! üstün! Bi kul kimseyi küçük görmeyecek
Bana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.
Boyle olacakti dogrusuKimin Allahin samimi kulu oldugunun ayirdina senin varabilecegini sanmiyorum, bilemezsin bunu
Neden dışlasınlar bunun için üniversitede kimse kimseyi o kadar umursamıyor rahat olunKapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Üniversitede çeşit çeşit insan olur illaki kendi kafa yapınıza uygun bir arkadaş grubunuz olacaktır.Kapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Canı polemik istiyormuş gibi geldi bana daKonu sahibi azar azar, alttan alttan konuyu başka yere çekmeye çalışıyor sanki, alıntıladığınız mesajından sonra öyle hissettim. Bir iki mesaj yukarda da kendini alıntılayıp 'geri kafalı, bağnaz değilim, ne alaka?' demiş, o kısmı hiç anlamadım, birisi öyle demiş gibi yazmış, yada öyle yazsın istediği için...
Zaten gerçek dindar bir insan da karşıdaki insanı yargılamaz, yadırgamaz.
Benim bu konuda savunduğum görüş madem laik bir ülkeyiz laik gibi yasayalimdi.
Kimse kimsenin kıyafetine dinine oyuna busuna laf etmesindi.
Siz nasıl anlarsınız bilemem.