- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Kapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi öyleSen beğeniyorsan kimseye söz düşmez.
Universiteye hiç gitmedim kiTurkiyede yaşamiyor musunuz?
Geri kafalı degilim,bağnaz degilim ne alaka??Kapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Bana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.Seni dışta bırakmaya çalışacak tiplerle arkadaşlık kurmazsan dışlanmamış olursun
Çok kapalı kız geliyor artık.kimse yadırgamaz.Kapalıyım elhamdülillah ve yaşıma göre yaşlı giyindigimi söylüyorlar.Universitede dışlanma durumu olabilir mi sirf bu yuzden?
Benim lafım değil ki zaten.Bir başkası söyledi ban böyle bir şey.Üniversite böyle girişinde dışlanılacak kişileri seçen heyetin olduğu bir kurum değil yani merak etmeyin. Kime göre neye göre dışlanacaksınız. Çok açık giyinen birini de çok kapalı giyinen kişiler dışlamış mı olacak o zaman mesela bir alaka kuramadım ben?
Üniversiteye insanlar size değer versin dışlamasın kabul görün diye gitmeyeceksiniz yalnız bence önce bu algıyı bir değiştirin. Bu kadar drama fazlaBana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.
Kiminle konuşuyorsunuz?Geri kafalı degilim,bağnaz degilim ne alaka??
Mutlu olmadığım bir ortamda başarılı olamam ben o yüzden böyle söylüyorum.Üniversiteye insanlar size değer versin dışlamasın kabul görün diye gitmeyeceksiniz yalnız bence önce bu algıyı bir değiştirin. Bu kadar drama fazla
Buraya yazmadan önce bana bana bunu kastettiğini düşünmüştüm bu soruyu yazma sebebim olan kişilerin.Kiminle konuşuyorsunuz?
Kimse size geri kafalı bağnaz dememişki.