• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten psikojim bozuldu aranızda aynı durumu yaşayan var mı ?

Kış günü Eskişehir'de ne görmüş olabilirsiniz de çıplak diyorsunuz acaba? Soğuğun içinde ne kadar açık giyinebilir ki insanlar zaten?
Benim yaş geçti kanım daha yavaş akıyor ihtiyarlıktan ama gençler karda kışta bile üşümüyor, muhtemelen crop kazak/mont, kaşe mini şort/etek kombinleridir gördüğü, yakışana da yakışıyor he o kombinler fıstık gibi oluyorlar☺️

Dilerim en kısa sürede bir sevgili/ eş sahibi olunuz. Gerçi bu defa da kocanızın radarı size dönmezse yine diğer kadınlar suçlu olur di mi. Keşke herkes kendi önüne baksa.
Kadınların ne giydiğiyle diğer kadınların ilgileniyor olması beni rahatsız ediyor.

Eskişeşehirliyim de çok şaşırdım şuan ayazı buz tutturur kılık kıyafet kimseyi ilgilendirmez erkekler bakacaksa çarşaf altındakine de bakıyor o onların pislikliği eğer konu fake değilse komşuya uyarılabilir her evde kavga sevişme olmuyor mu bu diğerine gidiyorsa uyarır geçersiniz bu kadar dert edecek anlamadım herkes siz gibi olmak zorunda değil kendi yolundan sorumlu

Benim yaş geçti kanım daha yavaş akıyor ihtiyarlıktan ama gençler karda kışta bile üşümüyor, muhtemelen crop kazak/mont, kaşe mini şort/etek kombinleridir gördüğü, yakışana da yakışıyor he o kombinler fıstık gibi oluyorlar☺️
Üni. yıllarımda, bir kış günü arkadaşımın yanına gitmiştim Eskişehir'deki, 19 yaşındaydım da anlatamam sana nasıl üşüdüğümü miniyle ve ikinci güne giyememiştim, çekmiştim pantolonları. Her yiğidin harcı değil öyle crop giymek Eskişehir'de bu havalarda 🥶 Özel aracın olacak, ne bileyim bi mekana giderken taksi-mekan-taksi yapacaksın, ancak o zaman olur.

Kış günü Eskişehir'de ne görmüş olabilirsiniz de çıplak diyorsunuz acaba? Soğuğun içinde ne kadar açık giyinebilir ki insanlar zaten? Hoş, giyinseler de size noluyor yani, size ne? Bizim memlekete gelseniz havale filan geçirirsiniz herhalde. Şortlu, bikinili, pareolu geziyoruz. Asim asim asimileyiz(!) ama sizin aksinize haddimizi biliriz, başkalarının giyimine karışmayız. Keşke siz de biraz haddinizi bilseniz de ahlak bekçiliğini sadece kendinize kadar yapsanız.
Eskisehir'imin kizlari 4 mevsim göbeğini acabilir, minilerini cekip caka satarak yuruyebilir, hicte usumezler. Candir onlar.

Ben bir Ankarali olarak orada cok üşüyorum mesela, benim usuyup lahana gibi sarindigim havada yegenlerim crop tshirt sortla gezebiliyor.

Eskisehir'imin kizlari 4 mevsim göbeğini acabilir, minilerini cekip caka satarak yuruyebilir, hicte usumezler. Candir onlar.

Ben bir Ankarali olarak orada cok üşüyorum mesela, benim usuyup lahana gibi sarindigim havada yegenlerim crop tshirt sortla gezebiliyor.

Antalyalılar olarak bizim de özel gücümüz cehennem sıcaklarına tahammül 😂

Eskişehir'de üşümeyen cinlidir 😂 O ne soğuktur ya. Seneleer önce kış gezmesi yaptımdı da nasıl üşüdüğüm kalmış aklımda hala.

Üni. yıllarımda, bir kış günü arkadaşımın yanına gitmiştim Eskişehir'deki, 19 yaşındaydım da anlatamam sana nasıl üşüdüğümü miniyle ve ikinci güne giyememiştim, çekmiştim pantolonları. Her yiğidin harcı değil öyle crop giymek Eskişehir'de bu havalarda 🥶 Özel aracın olacak, ne bileyim bi mekana giderken taksi-mekan-taksi yapacaksın, ancak o zaman olur.
Eskişehir’in soğuğunu bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama İstanbulluyum, eskiden yani ben çıtırıken😂 İstanbul’a bir kar yağardı offff, atletsiz montsuz fırlardım sokağa annem kıyametleri koparırdı, Uludağ’da bile kışın gözünde herkes montla ben her şeyi fora etmişim :KK70: Oraların doğal sıcak su kaynakları meşhurdur, annem soğuktan üşürken biz açık mekan sıcak su göletlerine girerdik babamla, hala bile o kadar üşümem kış aylarında ama artık atlet giyiyorum 😂

Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Sizi ilgilendirmez yani, millet nasıl giyiniyor neler yapıyor, ne yapacaksın? Ablan da istediği gibi giyinir. Ama kimse kimseyi gürültü yaparak rahatsız etme hakkına sahip değil. Size mi kaldı okula giden öğrencilerin, itlik kopukluk ! Yapanların hesabını sormak ? Herkesin hayatı kendine

Zaten mesele şehir ve o şehirdekilerin ne giydiği olmamalı.
Doğma büyüme İstanbulluyum, herkes biliyor İstanbul çok karma bir şehir, her şehirden insan var hatta artık her ülkeden insan var, İstanbul’un meşhur yerlerine giderseniz şort croplu birini de görürsünüz, burkalı birini de görürsünüz, kimi eşarbını çeneden bağlar kimi türban yapar, olması gereken de bu’dur, dileyen dilediği gibi giyinmeli ve gözler giyimlerine dikilmemelidir, hele de kadınlar bunu birbirine asla yapmamalı.

Şu an egedeyim mesela, Afrikalı da var, Ruslar, Ukraynalılar da var, doğulu da var, Ankaralı İstanbullu da var, İngilizi de var Arap ülkelerinden geleni de var, herkes çeşit çeşit giyiniyor kimse kimsenin yaşam tarzına karışmıyor, kendilerine uygun bir yer olmadığını bile bile kısa süreliğine tatile gelip gün görmemiş gibi bakanlar da oluyor ama onlar da 1 elin parmaklarını geçmez.

Antalyalılar olarak bizim de özel gücümüz cehennem sıcaklarına tahammül 😂

Eskişehir'de üşümeyen cinlidir 😂 O ne soğuktur ya. Seneleer önce kış gezmesi yaptımdı da nasıl üşüdüğüm kalmış aklımda hala.
Hahahsh, asla da kabul etmiyorlar havanin soguk oldugunu, cok inatlardir bu konuda.
Zaten mesele şehir ve o şehirdekilerin ne giydiği olmamalı.
Doğma büyüme İstanbulluyum, herkes biliyor İstanbul çok karma bir şehir, her şehirden insan var hatta artık her ülkeden insan var, İstanbul’un meşhur yerlerine giderseniz şort croplu birini de görürsünüz, burkalı birini de görürsünüz, kimi eşarbını çeneden bağlar kimi türban yapar, olması gereken de bu’dur, dileyen dilediği gibi giyinmeli ve gözler giyimlerine dikilmemelidir, hele de kadınlar bunu birbirine asla yapmamalı.

Şu an egedeyim mesela, Afrikalı da var, Ruslar, Ukraynalılar da var, doğulu da var, Ankaralı İstanbullu da var, İngilizi de var Arap ülkelerinden geleni de var, herkes çeşit çeşit giyiniyor kimse kimsenin yaşam tarzına karışmıyor, kendilerine uygun bir yer olmadığını bile bile kısa süreliğine tatile gelip gün görmemiş gibi bakanlar da oluyor ama onlar da 1 elin parmaklarını geçmez.
Tabiki de Mune, sehir ya da kasaba ne farkeder, önemli olan baskasinin ne giydigine karisamayacagini buradan tu kaka elestiriler yapamayacağını bilmesi gerekir insanin.

Benim Eskisehir'de cok sayida akrabam oldugu icin konu sahibi biraz kuyruguma basmis oldu, ondan azicik dellenmis olabilirim ☺️

Benim Eskisehir'de cok sayida akrabam oldugu icin konu sahibi biraz kuyruguma basmis oldu, ondan azicik dellenmis olabilirim
Hiç gitmedim ama Eskişehirli tanıdıklar var çok methediyorlar, çok eski bir komşum Eskişehir’den İstanbul’a gelin gelmiş, sevemedi İstanbul’u Eskişehir daha güzel diyordu, yıllar sonra eşini de ikna edip çoluk çocuk Eskişehir’e taşındılar.

Hiç gitmedim ama Eskişehirli tanıdıklar var çok methediyorlar, çok eski bir komşum Eskişehir’den İstanbul’a gelin gelmiş, sevemedi İstanbul’u Eskişehir daha güzel diyordu, yıllar sonra eşini de ikna edip çoluk çocuk Eskişehir’e taşındılar.
Cok guzel, temiz, duzenli bir sehir. Gecenin köründe sokaga ciksaniz basiniza hicbir is gelmeden evinize dönebilirsiniz. Sehrin ozellikle ici (odunpazari özellikle) biraz sıkışık ve eski yapilarla dolu ama heryerine yuruyerek ya da bisikletle gidebileceğiniz, hic yokusu olmayan tatli bir yer, Avrupa'da herhangi bir kucuk kentte geziyormussunuz rahatligi veriyor insana.

Ornegin trafikte herkes birbirine cok saygili, ışık rengi ne olursa olsun yaya caddeye adim attigi an butun trafik duruyor, yaya önceliği bilinci cok iyi yerlesmis yerli halkta.

Tek sıkıntısı kışın soguk yazın aşırı sicak, yani oyle boyle degil, ezelden beri Ankarali olan ben, orada buz kesiyorum :)

Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Ben doguluyum agzimi actirma istersen. Agizz burun kalca gogus hepiniz estetik yaptirmissiniz doguda ucuz diye. 4 sene kaldim. Agzim acik gezdim. Yeter artik carsaf giyene de kimsenin agzini acmaya hakki yok gotu acik dolasana da kimsenin agzini acmaya hakki yok. Sanane be.herkes kendinden sorumludur

Sesli seks yapan komşu konusunda haklısınız ama milletin ne giydiği sizi ilgilendirmez ! Giyen kadınları eleştirmek en kolayı ;Bakan erkekleri eleştirmek yemez dimi ! Sizin gibi kadın düşmanı kadınlardan acayip iğreniyorum Eskişehir size nasıl katlanacak asıl ! Siz acil köyünüze dönün bidaha da çıkmayın

Yatak sesinin bile gelmesi komşunuzun değil müteahitin sorunu bence,demek ki yalıtım yok.
Ayrıca kimsenin giyimi,hayat tarzı sizi ilgilendirmez.Üniversite hayatında klüpler sabahlamalar gezmeler tozmalar olmalı,normali bu.Üni hayatımda öyle bir hayat yaşamadığım içinde çok pişmanım açıkçası.Doğudan geldiğiniz için size anormal gelmiştir,bana da doğulu yaşamlar anormal geliyor mesela.

Back