• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten psikojim bozuldu aranızda aynı durumu yaşayan var mı ?

Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Size ne yaa

Sesli seks yapan komşu konusunda haklısınız ama milletin ne giydiği sizi ilgilendirmez ! Giyen kadınları eleştirmek en kolayı ;Bakan erkekleri eleştirmek yemez dimi ! Sizin gibi kadın düşmanı kadınlardan acayip iğreniyorum Eskişehir size nasıl katlanacak asıl ! Siz acil köyünüze dönün bidaha da çıkmayın
Bence onda da haksız,cinsel ilişki esnasında zaten ses gelmez mi ? Doğal olan bu değil mi zaten ses çıkmadan yapan varsa baya şok geçirrim doğrusu.Cinsellik sesi bile alt komşuya gidiyorsa bence komşuda değil mütahitte sorun var.Nasıl ev yapmış öyle insanların özeli bile duyuluyor.Pes.

Yorumları okuyan konu sahibi

Eklentiler

• IMG_0632.jpeg
    IMG_0632.jpeg
    12,9 KB · Görüntüleme: 12
Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Ne kadar açik mesela ?
Hot pants mi?
Iplik askili memeler dişari firlayan toplarmi?

Cok guzel, temiz, duzenli bir sehir. Gecenin köründe sokaga ciksaniz basiniza hicbir is gelmeden evinize dönebilirsiniz. Sehrin ozellikle ici (odunpazari özellikle) biraz sıkışık ve eski yapilarla dolu ama heryerine yuruyerek ya da bisikletle gidebileceğiniz, hic yokusu olmayan tatli bir yer, Avrupa'da herhangi bir kucuk kentte geziyormussunuz rahatligi veriyor insana.

Ornegin trafikte herkes birbirine cok saygili, ışık rengi ne olursa olsun yaya caddeye adim attigi an butun trafik duruyor, yaya önceliği bilinci cok iyi yerlesmis yerli halkta.

Tek sıkıntısı kışın soguk yazın aşırı sicak, yani oyle boyle degil, ezelden beri Ankarali olan ben, orada buz kesiyorum :)
Ne güzel anlatmışsınız hele trafiği 19 yıldır istanbuldayım benim gözümde memleketim Eskişehir kadar Ankara da candır üniversite yıllarından
geçen tek yola çıkıp gittim Eskişehir’e herkes yol senin diye beni bekliyor 😅 taksici abla geçsene seyir mi yapıyorsun dedi o kadar istanbulda oradan buradan alıştık ki giren çıkana trafikte survivor gibi yaşıyoruz İstanbulda yani şehirler karşılaştırınca oraya gidip de oooo bura ne böyle ne biçim buralar olmuyorum ben 🤷‍♀️saygı konusunda da her tipi barındıran bir akraba portföyüm de var kapalı kuzenimle de açık kuzenimle de çarşıya çıktığımız da ne bakan ne laf söyleyen yok kılık kıyafetlerine uç noktalarda ki kuzenlerimi diyorum
sadece kırsalları mülteci çeken mahallelerde bozulma var her yer gibi Emek, Erenköy vs

Cok guzel, temiz, duzenli bir sehir. Gecenin köründe sokaga ciksaniz basiniza hicbir is gelmeden evinize dönebilirsiniz. Sehrin ozellikle ici (odunpazari özellikle) biraz sıkışık ve eski yapilarla dolu ama heryerine yuruyerek ya da bisikletle gidebileceğiniz, hic yokusu olmayan tatli bir yer, Avrupa'da herhangi bir kucuk kentte geziyormussunuz rahatligi veriyor insana.

Ornegin trafikte herkes birbirine cok saygili, ışık rengi ne olursa olsun yaya caddeye adim attigi an butun trafik duruyor, yaya önceliği bilinci cok iyi yerlesmis yerli halkta.

Tek sıkıntısı kışın soguk yazın aşırı sicak, yani oyle boyle degil, ezelden beri Ankarali olan ben, orada buz kesiyorum :)
A-a tövbe bismillah yaya caddeye adım atar atmaz trafik mi duruyor 😵‍💫 İstanbul’da yayaya yeşil ışık yansa da adımınızı atamazsınız çarpıp kaçarlar, biz hızla akan trafikte makas atmayı biliriz, sola döneceksek arkadakiler düşünce gücünü kullanıyorlardır diye sinyal vermeyiz, trafik kurallarının K’sini, tabelalarının hiçbirini bilmeyiz.

Sesli seks yapan komşu konusunda haklısınız ama milletin ne giydiği sizi ilgilendirmez ! Giyen kadınları eleştirmek en kolayı ;Bakan erkekleri eleştirmek yemez dimi ! Sizin gibi kadın düşmanı kadınlardan acayip iğreniyorum Eskişehir size nasıl katlanacak asıl ! Siz acil köyünüze dönün bidaha da çıkmayın
benim fikrimce orda da olay birlerinin seks yapması gibi görünüyor sesinden soluğundan bağımsız olarak.
‘ insanlar nasıl seks yapar’ gibi bir söylem okumladım konuda. Özellikle “hiç tek kalmıyor mübarek” vurgusu mühimdi.
Kimi yapıyor kimi yapamıyor dünya böyle bir yer

yazmadan geçemeyeceğim başlığı görünce sandım ki ben gibi biri gündem psikolojisini bozmuş anksiyetesini başlatmış bambaşka bişi çıktı çok da yazmam bdv de Es es olunca konu yazdım ama
Allah başka dert vermesin daha ciddi şeyler var kafamızı takacağımız psikolojimizi alt üst eden

A-a tövbe bismillah yaya caddeye adım atar atmaz trafik mi duruyor 😵‍💫 İstanbul’da yayaya yeşil ışık yansa da adımınızı atamazsınız çarpıp kaçarlar, biz hızla akan trafikte makas atmayı biliriz, sola döneceksek arkadakiler düşünce gücünü kullanıyorlardır diye sinyal vermeyiz, trafik kurallarının K’sini, tabelalarının hiçbirini bilmeyiz.

Ay siz yine de dikkat edin eskişwhirli olan var eskişehirli olmayan var bakın görüyorsunuz

Aaa tabiki bir Ankarali olarak her zaman cok temkinliyim ama oz Eskisehirliler bu trafik&yaya bilinci konusunda fazlasiyla emin olduklari icin zorluyor yola kendimizi atmamiz icin 🤣 her seferinde de araclar duruyor, cok ilginc efendim. 😅

Yalnız üst komşuya nasıl dikkatle bakmışsınız bir gün tek kalmıyor filan. O sevişme sesleri de apartmanj inletmiyordur da sizin kafa hep o işte olduğu için algıda seçicilikten sizin kafanızda çınlıyordur

Milletin ne giyindikleri ne sekilde yasadiklari bundan sizi ilgilendirdigini düsünmüyorum. Dön köyüne sana tersse. Milleti dikizlemekten birak röntgen gibi dikizliyorsun masallah 😅😅 Senin yasayamadiklarini diğer insanlarda serbest yasasin istemiyorsunuz bundan öyle anladim.

Geceleri gürültü yapiyorsa sikayet edebilirsiniz ki yalitim yoksa yapacak bir sey yok ne çözümü var orasini bilemem.

Sanki sizin akıl biraz üst komşuda kalmış gibi sizin de o eve gidip çığlık atasınız var gibi geliyor bana ama bilemedim

Dayanamiyorsanız yaşadığınız yere dönebilirsiniz, orda kalmaniza sebep olan şey her neyse psikolojinizden sağlığınizdan daha önemli değil sonuçta.

üstelik çok rahat gezdiğim kimsenin bi şeyini bırakıp peşime takılmadığı sokakta bir tane mülteci görmediğim şehir
pasaportsuz avrupa maşallah

Doğudaki herkes için demiyorum ama orada insanlar açık giymiyorlar diye daha mı ahlaklı namuslu oluyorlar daha dün Narin cinayetinde sanıklar kim canım aile içi ensest ilişkiler sonucu annesi amcası abisi fazla söze gerek yok türkiyedeki ensest ilişkilerin aile içi tecavüzleri çocuğa tacizlerin yüzde 90 i doğudan çıkıyor daha ne diyecek söz var

Konu sahibi aslında siz de bi crop giyip sevişseniz rahatlayacaksınız gibi geldi bana. Bu hararetin, öfkenin mantıklı bir izahı olmalı.

Back