• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten psikojim bozuldu aranızda aynı durumu yaşayan var mı ?

Eskişehir'de size bayilmamistir yada davetiye göndermemistir gelinde orada ahkam kesin diye sizin oraya gelenler yazsa sacmasapan sizin orası için mesela bu derdi gunlugunuze mi yazsaniz ne dert ama polemik için açılmış dedikodu konusu bekcimisiniz ve sizene diye düşünüyorum hemen fikrim bu

Hayır çarşafın altindada çıplak geziliyormus doğrumu hicbisey giyilmiyormus bunu da diyenler var siz millet çıplak bilmemne derseniz biride kalkar size bunu der Esra Erol'da kaçanlara bakın kocaya bu işi açık kapalı işine döndürmek tahrik etmek için yazmışsınız Bu ne ya internet devrinde elinde yorgan ilk kez insan görür gibi kimsenin giysisi kimseyi ne namuslu ne namussuz yapmaz kitap okuyun çalışın dünya sizin dört duvar köyünüzden ibaret değil sizde bilirkişi değilsiniz size sormayacak kimse ne giyeceginide ne yapacağını da saygı karşılıklı olur

Kadın kadına şiddeti kadın orada gece üstünde ne varmış da haketmis kafası bu sizinki kadın kadına namus dayatması yaparsa erkekler böyle ezer işte onlar birbirinin sırtını sıvazlıyor kadına etiket yapıştırıyor bazı erkek yancilarida aynı onların ezikleme yöntemlerini uyguluyor hemcinsine ne kadar çirkin görünüyor dışardan heleki adı kadınlar kulübü olan bir yerde gidin erkekler kulübüne yazın onlar hak verir size

Herkese merhaba ben normalde doğuda yaşıyorum birkaç aylığına ablamın yanına geldim Eskişehir'e.Üst kattaki komşu aşırı gürültü yapıyor geçen akşam bayağı ses yaptılar, üstelik gece 3 4 e kadar uyuyamadık seslerinden.Ablam en son duvara vurdu uyarmak için.Neyse dün öğlen de adam kızla ilişkiye giriyordu, ses olduğu gibi geliyordu ,kız aşırı çığlık atıyordu.Valla ben kendimden utandım .Acaba bilerek mi yapıyor? Normalde tek başına bir erkek yaşıyormuş ama hiç tek kalmıyor mübarek. Şu Eskişehirden nefret ettim .Tepki verenler olacak belki ama gerçekten bana ters gelen şeyler ,alışık olmadığım şeyler. Kızlar bildiğin çıplak geziyor.Kimin eli kimin cebinde belli değil .Aileleri para gönderiyor, çocuklarını okuyor sanıyor ama bilmiyorlar ki itlik kopukluk peşindeler. Bu durumu aşamıyorum ,sinirlerim çok bozuldu. Çıplağa doymuş olmaları gerek değil mi ? Buradakiler doymamış sapık gibi bakıyorlar, açık giyinen kızlara.Geçen pazardaki bir adam tezgahı bırakıp gidecekti, bir kız yüzünden. Babaları ,dedeleri yaşındaki adamların bile gözü toprağı görmüyor. Birkaç ay nasıl dayanacam? İçinizde aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ? Bir de benim ablam da asimile olmuş açık giyiniyor, üzülüyorum.Umursamaz davranmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum.
Ablam sen yaşamaya alıştığın yerine acil geri dön. Mümkünse de İstanbul gibi büyük şehirlere hiç uğrama. Yolun düşerse yolunu değiştir. Daha da batıya gitmeyi falan zaten hiç düşünme.

Back