How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Üniversite sınavı için... Lütfen bakar mısınız :43:

canım ben ilk yılımdan matematik bölümüne gittim
puanım başka bölümlere de yetiyordu mühendisliklere
ne bilim bazı hemşireliklere
tabi yüksek yerlerdeki bölümlere değil:):)
matematiği seçtim gittim ve olmayacağını düşündüm
zor dersler e sonuç ne hiçbir şey öğretmenlik çok zordu
formasyon olayı a yok ortalaman yüksek olacak yok 1-2
yıl ona uğraş zaten atamalar az
bankacılık desen herkese açtılar önünü neden böyle zor
bir bölümü bitirip banka için uğrraşayım ki daha kolay
bölümde benimle aynı fırsatlara sahipti
ve ben bırakma kararı aldım bu bölümü
hem 2. sınıf derslerimle uğraştım hemde össye çalıştım
kasmadım öyle çok soru da çözmedim valla
internetten ders dinledim dersaneye gitmedim öyle hani denir ya günde
3-4 saat ama inandım dua ettim matematikten kurtulmak
için günlük tekrarlarımı ihmal etmedim
yapamadığım soruları çözdürebileceğim biri olmadığından çözümlü
kaynaklar elde edindim ezberlerimi sabah kalkıp tekrarladım
ve tekrar söylüyorum olacağına inandım ....
önce kendine güven sonra çık yola
senin düşük dediğin belki bana yüksek yada senin yüksek dediğin
bana düşük bilemem ama
ben bu yıl ilk girdiğimden daha iyi puan çıkardım ve değğiştiriyorum
matematiği tercihlerimin sonucunu bekliyorum inşallah:):)

ne güzel analatmıssın cnm tabiki inanc duada cok önemli haklısın :) inş istediğin yer gelir cnmmmm matematikten kurtulursun :)

sözelci demek çoooooooooookkkkkkkkkk soru çözmek demek.. cnm

şahsen bnde öyle yaptım kazandım mı bilmiyorum işte sonuçları bekliyorum. :)

bn program yapmazdım şu saatte bu.. şu saatte bu bni çokk sıkardı kaçırdığımda stres yapardım o yüzden günlük konularımı yazardım gece 12'e kadar zaman tanırdım bunlar bitecek bugün bunlar bitecek derdim..

başarılar dilerm inşş. bndekazanmışımdır kazanırsam yazarım buraya kib. ;)belki merak edersin MF'ciyim cnm..

ewt cnmm sorusuz olmamış bu iş onu anladım :))) programsız olsada o gün içinde muhakkak calışmışşın ne güzel :) tskr ederm cnmm inş seninde gönlüne göre olur :) hmm peki..tamam inş kazanıp buraya yazarsın beklerimm :)

canım senenin başında mutlaka uygulayabileceğin bir ders çalışma programı yapmalısın ve de her ne olursa olsun taviz vermemelisin.

ne eve gelen misafir seni etkilemeli ne de sen fazla sohbet muhabbet ortamlarına dalmalısın.

konu eksikliklerini sık sık gözden geçir ve tamamla

seni motive edecek gerçekçi bir amacın olsun

seninle aynı görüşlere sahip amacı hedefi olan ve bundan taviz vermeyen arkadaşlarla irtibatını kesme birbirinize motive etmeniz açısından
yeri geldiğinde konuları birbirinize anlatırsınız.

günde en az 3 saat düzenli çalışmaya özen göster
bir gün 5 saat diğer gün 1 saat bu şekilde çalışma kesinlikle yapmamalısın

konu tekrarlarını düzenli yap ve mutlaka deneme sınavı çöz
çok soru çöz konu bitimlerinde :34:
stres yapma
ama yaptığın işi de ciddiye al :34:

canım senenin başında mutlaka uygulayabileceğin bir ders çalışma programı yapmalısın ve de her ne olursa olsun taviz vermemelisin.

ne eve gelen misafir seni etkilemeli ne de sen fazla sohbet muhabbet ortamlarına dalmalısın.

konu eksikliklerini sık sık gözden geçir ve tamamla

seni motive edecek gerçekçi bir amacın olsun

seninle aynı görüşlere sahip amacı hedefi olan ve bundan taviz vermeyen arkadaşlarla irtibatını kesme birbirinize motive etmeniz açısından
yeri geldiğinde konuları birbirinize anlatırsınız.

günde en az 3 saat düzenli çalışmaya özen göster
bir gün 5 saat diğer gün 1 saat bu şekilde çalışma kesinlikle yapmamalısın

konu tekrarlarını düzenli yap ve mutlaka deneme sınavı çöz
çok soru çöz konu bitimlerinde :34:
stres yapma
ama yaptığın işi de ciddiye al :34:

tamam ablacımm tavsiyerine uyacagım peki ders calışma ile ilgili tavsiyerin neler olur her konunun ayrı bi çalışma yöntemi oluo ama ben calışıorum sanıorum yanlış düşünüomusum .)

tamam ablacımm tavsiyerine uyacagım peki ders calışma ile ilgili tavsiyerin neler olur her konunun ayrı bi çalışma yöntemi oluo ama ben calışıorum sanıorum yanlış düşünüomusum .)

sözelciymişsin
bir defa sözel sadece ezbere dayanır mantığı kesinlikle yanlış

beynini de kandırmayı öğrenmelisin ders çalışma kitaplarını adeta ilgi duyduğun bir kitap dergi gibiymiş gibi yaklaşmalısın.
bazı yerleri yazarak not alıp çalışmalısın ...
çalıştığın yerleri kendine sesli olarak anlatmalısın
sık tekrar yapmalısın
tekrarlarını testlerle yapmalısın :34:

Benimde bu sene istediğim bölüm gelmediği için seneye tekrar hazırlanıcam sınava ve 2. senem olucak.
Şimdiden başladım çalışmaya sende mutlaka başla yavaş yavaş o zamana kadar biter konular.
Ben ilk önce zorlanmadığım derslerden başladım onları bitirip matematiğe falan geçicem kesinlikle bu yıl istediğim bölüme girmem lazım.

ewt cnmm sorusuz olmamış bu iş onu anladım :))) programsız olsada o gün içinde muhakkak calışmışşın ne güzel :) tskr ederm cnmm inş seninde gönlüne göre olur :) hmm peki..tamam inş kazanıp buraya yazarsın beklerimm :)
inş... yazarım tabi cnm asıl bn tşk ederim.

sözelciymişsin

beynini de kandırmayı öğrenmelisin ders çalışma kitaplarını adeta ilgi duyduğun bir kitap dergi gibiymiş gibi yaklaşmalısın.
sık tekrar yapmalısın

seslii anlatmakta çok öenmli ve soru cevap şeklinde kndinle konuşmak.. bnde öyle yapardım aaa bu soruyu mu çözememişim.. ayıp walla demek neymiş buymuş derdim. :)

sözelciymişsin

sık tekrar yapmalısın

peki ablacım anladımmm cok tskr edermm tavsiyerin için :)

Benimde bu sene istediğim bölüm gelmediği için seneye tekrar hazırlanıcam sınava ve 2. senem olucak.
Şimdiden başladım çalışmaya sende mutlaka başla yavaş yavaş o zamana kadar biter konular.
Ben ilk önce zorlanmadığım derslerden başladım onları bitirip matematiğe falan geçicem kesinlikle bu yıl istediğim bölüme girmem lazım.

ewt bende artk erken calışmaya baslayacagım cnm :) inş istediğin yer olur :)

bizim sana önerebileceğimiz yöntemleri herkesten duymuşsundur zaten o yüzden biz senin nasıl çalıştığını öğrenelim ve yanlışı nerede yaptığını tesbit edebiliriz böylece. bende üniversiteye geç girdim 3 yıl dersaneye gittim en sonunda gitmediğim sene kazandım temel oluşmuş bi şekilde :)

bizim sana önerebileceğimiz yöntemleri herkesten duymuşsundur zaten o yüzden biz senin nasıl çalıştığını öğrenelim ve yanlışı nerede yaptığını tesbit edebiliriz böylece. bende üniversiteye geç girdim 3 yıl dersaneye gittim en sonunda gitmediğim sene kazandım temel oluşmuş bi şekilde :)

ewt cnm çözüm yolun harika :) cnm ben 3 yıl boyunca hep konu calıştım ezberleri son 2 aya bıraktım ve zman yetişmedi ezberleyemedim :( aynı konuyu 4 faarklı kaynaktan calıştım soru çözmedim biriktirdim sonra çözerim ddm olmadı sıav geldi çattı bu sekilde birde biliorum deyip okuyupo geçiorum kouyu ama bilmiormusum gibi oluo soru çözerken yapamıorum

ewt cnm çözüm yolun harika :) cnm ben 3 yıl boyunca hep konu calıştım ezberleri son 2 aya bıraktım ve zman yetişmedi ezberleyemedim :( aynı konuyu 4 faarklı kaynaktan calıştım soru çözmedim biriktirdim sonra çözerim ddm olmadı sıav geldi çattı bu sekilde birde biliorum deyip okuyupo geçiorum kouyu ama bilmiormusum gibi oluo soru çözerken yapamıorum

o zaman konuyu bilsen bile çalış hatta soru çözümlü örnekleri ar onları yaparak konuyu bilip bilmediğini anlayabilirsin. soru çözümü çok önemliii. benm sınavda vaktm yetmediği için matematk sorularm kalmştı ve en sona bırakmştm. vakit konusuda soru çözümüyle alakalı yani bildiğin konuyu bile çöz hatta süre tutarak çöz. ilerleme kaydedip etmediğini anlamalısın. soru çözmeden sadece konu çalşmakla bile olmaz. soru hem bilgini ölçer hemde pratkleştirir ve zamanı kullanmanı sağlar. düşünsene bildiğin halde sınavda vaktn kalmıyo ve çözemiyosn yine düşük puan gelir. ayrıca bunları bi düzene sokmalısın. dersaneye gitmekte çözüm olmuyor eve geliyosun yorgun argın dinlenme yemek yeme derken akşam oluyor biliyorm ama disiplin gerekli. başta çok sıkmaki so n aylarda bunalmayasın ama düzenli bir program yap şu saatte şu derse 1 saat konu çalışacağım de ve konu testlerini bitir. sonra diğer derse geç. ve bu diğer derse geçiş aralarında asla sonu gelmeyen molalar vermemeye çalış. yani tv başına oturup kalma. ben hep bilgisayar açık çalışır arkadaşlarımla yazışırdm bunun gibi şeyler olmamalı.kaytarmaya kalktığın her zaman üniversitenin hayalini kur hedefini aklına getir. kazanamadığında yşadıklarını düşün ve bir şansın daha olduğu için ne kadar şanslı bir konumda olduğunu düşün. canım uzun oldu ama bende 4 sene sonra kazandım =)istediğini sorabilrsn bu arada yaşın kaç

ezber konusunda vakit yetmiyorsa 3 -4 ay öncesine al ve konuları böl. yani 20 konu mu var bunu 4 aya böl günde kaç dakika bakabileceğini ayarla. yavaş yavaş ilerle ve en son zamanlarda genel tekrar yap karışık test çöz yani. mesela kitabın içindekiler kısmını yırt ve ordan konuları gün gün böl. yoksa önünü göremezsin. böylece yetişip yetişmediğini anlarsın

Back