• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beya HCG değerime bakar mısın lütfen :(

Teşekkür ediyorum Sat 6 Mayıstı dört haftalık mı hamileyim ben şimdi kadın doğum doktoruna bir hafta sonra falan gitsem bişey olur mu acelesi var mı yani
Evet 4 haftalık oluyor sanırım benim de 1 Mayıs sat 5 haftalık tam 🥰 ben doktorumla konuşarak hareket ettim daha önce bir dış gebeliğim oldu ameliyat oldum aynı doktorumla görüşüyorum 2 günde bir kan verdim beta 1500 küsür çıktı dün pazartesi gelebilirsin dedi zaten 1500 olunca vajinal 3000 üzeri karından görebiliyor. Benim doktorum beni kendisi çağırdı sizin hakkınızda birşey diyemiyorum ama gitseniz de sadece kanda görebileceği bir değer

Evet 4 haftalık oluyor sanırım benim de 1 Mayıs sat 5 haftalık tam 🥰 ben doktorumla konuşarak hareket ettim daha önce bir dış gebeliğim oldu ameliyat oldum aynı doktorumla görüşüyorum 2 günde bir kan verdim beta 1500 küsür çıktı dün pazartesi gelebilirsin dedi zaten 1500 olunca vajinal 3000 üzeri karından görebiliyor. Benim doktorum beni kendisi çağırdı sizin hakkınızda birşey diyemiyorum ama gitseniz de sadece kanda görebileceği bir değer
Ay aynıymış nerdeyse bizim bebeklerimiz sağlıkla gelsin amin 🙏 bakayım o zaman dururuma

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk olarak adetin kaçıncı gününde baktırdınız ve kac çıktı değeriniz ? Benim sat 5 mayis, bu gece test yaptım 39 çıktı beta. Biraz düşük geldi. Benim de dış gebelik hikayem var o yüzden korkuyorum biraz

Bu testi dün yaptıysanız yarın tekrar yapın. 2 katı artış olmuşsa artık test yapmanıza gerek yok. Haziranın 13 üne randevu alırsanız değeriniz 5000 leri geçmiş olur muhtemelen, yani kese karından görünür
Çarşamba günü aile hekimine gidip orda yaptıracağım artık inşallah sonraki hafta da doktora giymeyi düşünüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk olarak adetin kaçıncı gününde baktırdınız ve kac çıktı değeriniz ? Benim sat 5 mayis, bu gece test yaptım 39 çıktı beta. Biraz düşük geldi. Benim de dış gebelik hikayem var o yüzden korkuyorum biraz
Amin hepimize nasip olsun inşallah. İlk olarak adetten 3 gün önce baktırdım 51 çıktı adetten 1 gün önce 169 çıktı. Geç döllenmeyle alakalı da olabilir negatif düşünmeyin. 2 günde bir kan testinizi tekrarlayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

canı
Arkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük :KK43: dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
canım senım korkutmak ıstemem bede reglımden bır gun önce 13 ile öğrenmiştim ama kımyasal gecırdm. Umraım bu sekılde bırsey yaşamazsın

Böyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşal ,merhaba arkadaslae bakin bu benim beta test sonucum,ilk kan vermeden once evde test yapmistim silik cizgi cikti doktora gittim.1.20 cikti 2 gun sonra ise sonuc ortada olabiliyor yani hayirlisini isteyelim oncelikle

Eklentiler

• Screenshot_20220607-020912.jpg
    Screenshot_20220607-020912.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_20220607-020927.jpg
    Screenshot_20220607-020927.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 110
Back