Evet 4 haftalık oluyor sanırım benim de 1 Mayıs sat 5 haftalık tam ben doktorumla konuşarak hareket ettim daha önce bir dış gebeliğim oldu ameliyat oldum aynı doktorumla görüşüyorum 2 günde bir kan verdim beta 1500 küsür çıktı dün pazartesi gelebilirsin dedi zaten 1500 olunca vajinal 3000 üzeri karından görebiliyor. Benim doktorum beni kendisi çağırdı sizin hakkınızda birşey diyemiyorum ama gitseniz de sadece kanda görebileceği bir değerTeşekkür ediyorum Sat 6 Mayıstı dört haftalık mı hamileyim ben şimdi kadın doğum doktoruna bir hafta sonra falan gitsem bişey olur mu acelesi var mı yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beya HCG değerime bakar mısın lütfen :(
- Konu Sahibi Arasdefne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay aynıymış nerdeyse bizim bebeklerimiz sağlıkla gelsin amin bakayım o zaman dururumaEvet 4 haftalık oluyor sanırım benim de 1 Mayıs sat 5 haftalık tam ben doktorumla konuşarak hareket ettim daha önce bir dış gebeliğim oldu ameliyat oldum aynı doktorumla görüşüyorum 2 günde bir kan verdim beta 1500 küsür çıktı dün pazartesi gelebilirsin dedi zaten 1500 olunca vajinal 3000 üzeri karından görebiliyor. Benim doktorum beni kendisi çağırdı sizin hakkınızda birşey diyemiyorum ama gitseniz de sadece kanda görebileceği bir değer
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk olarak adetin kaçıncı gününde baktırdınız ve kac çıktı değeriniz ? Benim sat 5 mayis, bu gece test yaptım 39 çıktı beta. Biraz düşük geldi. Benim de dış gebelik hikayem var o yüzden korkuyorum birazEvet 4 haftalık oluyor sanırım benim de 1 Mayıs sat 5 haftalık tam ben doktorumla konuşarak hareket ettim daha önce bir dış gebeliğim oldu ameliyat oldum aynı doktorumla görüşüyorum 2 günde bir kan verdim beta 1500 küsür çıktı dün pazartesi gelebilirsin dedi zaten 1500 olunca vajinal 3000 üzeri karından görebiliyor. Benim doktorum beni kendisi çağırdı sizin hakkınızda birşey diyemiyorum ama gitseniz de sadece kanda görebileceği bir değer
- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 63
- 33
Bu testi dün yaptıysanız yarın tekrar yapın. 2 katı artış olmuşsa artık test yapmanıza gerek yok. Haziranın 13 üne randevu alırsanız değeriniz 5000 leri geçmiş olur muhtemelen, yani kese karından görünür
Çarşamba günü aile hekimine gidip orda yaptıracağım artık inşallah sonraki hafta da doktora giymeyi düşünüyorumBu testi dün yaptıysanız yarın tekrar yapın. 2 katı artış olmuşsa artık test yapmanıza gerek yok. Haziranın 13 üne randevu alırsanız değeriniz 5000 leri geçmiş olur muhtemelen, yani kese karından görünür
Amin hepimize nasip olsun inşallah. İlk olarak adetten 3 gün önce baktırdım 51 çıktı adetten 1 gün önce 169 çıktı. Geç döllenmeyle alakalı da olabilir negatif düşünmeyin. 2 günde bir kan testinizi tekrarlayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk olarak adetin kaçıncı gününde baktırdınız ve kac çıktı değeriniz ? Benim sat 5 mayis, bu gece test yaptım 39 çıktı beta. Biraz düşük geldi. Benim de dış gebelik hikayem var o yüzden korkuyorum biraz
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Çok erken yapmışsınız, adetinizi bekleyin derim inşallah vardırMerhaba hanımlar adetime 5 gün var dayanamayıp test yaptım sonuç pozitif çıktı gene yaptım çıktı kan verdim değerim 6.4 çok mı düşğk artar mı acaba yaEki Görüntüle 3078659
- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 28
- 29
İnşallah vardır teşekkür ediyorumÇok erken yapmışsınız, adetinizi bekleyin derim inşallah vardır
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Doktora erken gitmekte fayda var aslinda progestan ve folik asit baslatabilir bilginiz olsun ins artisiniz guzel devam ederÇarşamba günü aile hekimine gidip orda yaptıracağım artık inşallah sonraki hafta da doktora giymeyi düşünüyorum
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
canı
canım senım korkutmak ıstemem bede reglımden bır gun önce 13 ile öğrenmiştim ama kımyasal gecırdm. Umraım bu sekılde bırsey yaşamazsınArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Yaşadım malesef adet oldum bu kimyasal niye oluyor onu anlamıyorum iştecanı
canım senım korkutmak ıstemem bede reglımden bır gun önce 13 ile öğrenmiştim ama kımyasal gecırdm. Umraım bu sekılde bırsey yaşamazsın
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
cok uzuldum . Benım catlatma ıgnesınden dolayı oldu dıyedunuyoruYaşadım malesef adet oldum bu kimyasal niye oluyor onu anlamıyorum işte
Teşekkür ediyorum folik asit kullanıyorum zaten aminDoktora erken gitmekte fayda var aslinda progestan ve folik asit baslatabilir bilginiz olsun ins artisiniz guzel devam eder
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız ki, ben 16 gün sonra yapmıştım etkisi kalır mı ki o zamana kadarcok uzuldum . Benım catlatma ıgnesınden dolayı oldu dıyedunuyoru
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
13. Gün yaptımÇatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız ki, ben 16 gün sonra yapmıştım etkisi kalır mı ki o zamana kadar
- 7 Haziran 2022
- 9
- 8
- 1
- 30
canim bauagi olmus konuyu acali ama bence hamile olma ihtimalin var gittin mi doktoraArkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
- 7 Haziran 2022
- 9
- 8
- 1
- 30
Böyle olup yükselende var, 2 gunde %60 gibi bir oranda artması lazımmış pazar pazartesi tekrar yapin, bize de haber verin güzel sonuçlar alırsınız inşal ,merhaba arkadaslae bakin bu benim beta test sonucum,ilk kan vermeden once evde test yapmistim silik cizgi cikti doktora gittim.1.20 cikti 2 gun sonra ise sonuc ortada olabiliyor yani hayirlisini isteyelim oncelikle
Eklentiler
Cumartesi adet oldum malesef (canim bauagi olmus konuyu acali ama bence hamile olma ihtimalin var gittin mi doktora
- 7 Haziran 2022
- 9
- 8
- 1
- 30
anladiim canim hayirlisi olsun,bi sonraki aylara insallah,uzme kendiniCumartesi adet oldum malesef (
- 7 Haziran 2022
- 9
- 8
- 1
- 30
ben hamileymisimYaşadım malesef adet oldum bu kimyasal niye oluyor onu anlamıyorum işte