How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Üniversite sınavı için... Lütfen bakar mısınız :43:

sayısallara da sözellere de tek tavsiyem, bilgisayarınızı bir yıllığına kaldırın, sonuçta hayatını etkileyecek önemli bir sene, geri gelmeyecek.. Çok bağımlılık yapıyor ,özellikle kadınlar kulübü

ewt artık calışmaya baslayınca sadece dersler ilgilenmem gerekiyo yoksa zamanımı cok harcıyorum boş yere :69:

canım bence sebep temelinin olmaması olabilir. ya da dersleri yeterince dikkatli dinlemiyorsundur belki?
eleştirmek amacıyla söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama ama gerçekten emek gösterip çaba harcasan en azından ts de ilk 10binde olabilirsin bence.

Canım ben de geç kazananlardandım,temelim yoktu,resmen bir bina yapar gibi emek emek ilmek ilmek 4.senemde istediğim bölüme girdim,öyle şurasıda gelse yeter burasıda gelse yeter demedim,yılmadan 4 sene boyunca dersaneye gittim konulara hakim oldukca pekiştirdim ve son senemde konu çalışmayı bırakmıştım deli gibi soru çözdüm sorular o kadar tanıdık geliyorduki başını okuyunca sonunu tahmin edebiliyordum,yılma eğitim fakultesi istiyorsan onun için bir seneni daha ver bol soru çöz rehber öğretmeninle görüş sürekli yol gösteriyorlar rahatlatıyorlar,istemediğin sırf gitmiş olmak için gidecegin bir bölüme gitme ben bir sene daha dene bilinçli ol bilinçli çalış derim..Ben yaptım oluyor eminim sende yaparsın..:34:

canım bence sebep temelinin olmaması olabilir. ya da dersleri yeterince dikkatli dinlemiyorsundur belki?
eleştirmek amacıyla söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama ama gerçekten emek gösterip çaba harcasan en azından ts de ilk 10binde olabilirsin bence.

yok cnm tabiki düşüncelerini paylaşabilirsin neden yanlış anlayayım önemli olan dogru yolu bulabilmem yazdıklarınız benim için cok önemli :103: cnm konuları bitiriorum ama işte yanlış ve eksik calıştıgımı anladım şimdiye kadar calışmadım desem yalan olur

Canım ben de geç kazananlardandım,temelim yoktu,resmen bir bina yapar gibi emek emek ilmek ilmek 4.senemde istediğim bölüme girdim,öyle şurasıda gelse yeter burasıda gelse yeter demedim,yılmadan 4 sene boyunca dersaneye gittim konulara hakim oldukca pekiştirdim ve son senemde konu çalışmayı bırakmıştım deli gibi soru çözdüm sorular o kadar tanıdık geliyorduki başını okuyunca sonunu tahmin edebiliyordum,yılma eğitim fakultesi istiyorsan onun için bir seneni daha ver bol soru çöz rehber öğretmeninle görüş sürekli yol gösteriyorlar rahatlatıyorlar,istemediğin sırf gitmiş olmak için gidecegin bir bölüme gitme ben bir sene daha dene bilinçli ol bilinçli çalış derim..Ben yaptım oluyor eminim sende yaparsın..:34:

hmm aynı ben gibi :31: cnm cok haklısın gerçekten ben istiyorum iyi bi yer okuyayım onun içinde konusmak istedim cok güzel seyler sölediniz bana :34: tek eksiğim hiç soru çözmemem ve konuları biliorum die geçmek oldu sanırım birde ezber yapamadım hiç calışma yöntemi olarak neler tavsiye edersin cnm kendi yaptıklarından anlatır mısın :)

yani canım sana şöyle anlatayım. bazen insan kendini kandırıyor çalışıyorum diye. benim de öyle arkadaşlarım oldu baksan bi sürü kitap bitirmişler ama faydasız yani. ya da bütün sene konu çalışıp hiç test çözmeyenler vardı. sen tam olarak nasıl çalıştığını anlat ki yardımcı olayım. bilgisayarı kaldırmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum bu konunun.

Konuyu ne kadar bilirsen bil pratik yapmadıkca yani soru çözmedikce konuya hakim olamıyorsun,bol bol pratik diyorum canım halledecegine istediğin yere gelecegine eminim:34:

bende geç kazandım sınavı ilk başladığımda matematiğim iyi diye sürekli matematik çözerdim baktım olmadı
hepsine aynı yogunlugu verdim sonradan sorular tanıdık gelmeye başladı
çalışırken netteki videolardan yararlandım
örneğin matematik yapamıyorum demiyeceksin gerekirse onun videoları izlenecek yapan nasıl yapıyor değil mi
benim tarihten sıkıntım vardı arkadaşlarım yapamazsın sende tarih yok derlerdi asıldım öğrendim şu an onlardan iyi tarihim
kısacası sen dersleri sev onlarda seni sevsin
bide cıkmıs sorulara bakmanı öneririm çok yardımcı oluyor
kendini sıkıntıya sokma kazanamadım diye
senden önemli değil önce sağlığın
inşallah istediğin gibi olur her şey..

yani canım sana şöyle anlatayım. bazen insan kendini kandırıyor çalışıyorum diye. benim de öyle arkadaşlarım oldu baksan bi sürü kitap bitirmişler ama faydasız yani. ya da bütün sene konu çalışıp hiç test çözmeyenler vardı. sen tam olarak nasıl çalıştığını anlat ki yardımcı olayım. bilgisayarı kaldırmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum bu konunun.

canım anlatayım tabi..ben okul senesi hiç çalışmamıştım ama ondan sonraki 1yıl dersaneye gittim olmadı geçen yıl evde calıştım yinde aynı cıta seviyesinden hiç yukarı cıkamadım dedigin gibi soru çözmeden bi yıılımı geçirdim ama aynı konuyu 4 farklı kaynaktan calışıodum ve cok zamanımı alıyordu ben konu konu calışıp soruları en sona bıraktım toplu çözeyim die sonra ölece kaldı cünkü zman doldu sınav geldi... evdede belli programım yoktu canım ne azman istese calıştım birde konuyu okuyup tamam anladım diorum ya unutuyorum yada gerçekten anlamadan geçiorum sınavda yabancı gibi gelio sorular ezber desen son 2 aya bıraktım hiç bişey ezberlemeden kaldım ölee

Konuyu ne kadar bilirsen bil pratik yapmadıkca yani soru çözmedikce konuya hakim olamıyorsun,bol bol pratik diyorum canım halledecegine istediğin yere gelecegine eminim:34:

haklısın cnm cok tskler :)aynen öle ben nasıl olsa biliorum diorum ama konuyu calışırken sanki hiç bilmiomus gibi oluorum yeni görmüş gibi..inş tavsiyeleriniz bnm için cok önemli yazdıklarını nasıl beklioryum bilseniz :)) inş cnmmm

bende geç kazandım sınavı ilk başladığımda matematiğim iyi diye sürekli matematik çözerdim baktım olmadı
hepsine aynı yogunlugu verdim sonradan sorular tanıdık gelmeye başladı
çalışırken netteki videolardan yararlandım
örneğin matematik yapamıyorum demiyeceksin gerekirse onun videoları izlenecek yapan nasıl yapıyor değil mi
benim tarihten sıkıntım vardı arkadaşlarım yapamazsın sende tarih yok derlerdi asıldım öğrendim şu an onlardan iyi tarihim
kısacası sen dersleri sev onlarda seni sevsin
bide cıkmıs sorulara bakmanı öneririm çok yardımcı oluyor
kendini sıkıntıya sokma kazanamadım diye
senden önemli değil önce sağlığın
inşallah istediğin gibi olur her şey..

haklısınnnn cnmm gerçekten öle ama nden yapamadıgımı anlamaya calışıyorum.. okulda derslerim falan cok iyiyidi ama sınav senesi sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi oldum

Soru çözmeden sınav kazanılmaz.
Bak ben hayatım boyunca dershane yüzü görmedim.
Össyi kendim kazandım. Kpss de bu sene evde çalıştım.
Bir konuya sadece soru çözerek hakim olabilirsin ancak konu çalışarak asla.
Konuyu senin zihnine kazıyan testtir.
Bir konu çalıştıysan en az 300 soru çözmeden geçmemen gerek.
Eğer okuyarak unutuyorsan yaz, yazarak unutuyorsan videolardan yararlan.
Ekol hoca, körfez video vs çok güzel siteler var ben bunlardan yararlandım. Özellikle ihtiyaç ama o sana göre değil.
Plan porgram önemli. Haftalık neler yapman gerektiğini bir kağıda yaz ve onu günlere böl.
Mesela bu hafta Tarih dersinden 5 ünite bitirmem lazım de.
Her güne 1 ünite ayır. Konu sonlarında bol bol soru çöz.
Haftanın 5 günü konu çalıştın soru çözdün ya, son 2 günü tekrar et soru çöz.
Bir ünite çalışıp diğerine geçince öncekini sallama mesela yeni konuya çalışmadan geçen konuyu tekrarla.
Canın sıkıldıkça al bir konu kitabını uzan yatağına oku. Hem beynen, hem bedenen dinlen.
Yazsam o kadar çok taktik var ki aslında.
İstediğin her konuda yardımcı olurum sana.
Ders ders çalışma taktikleri, yayınlar, soru çözüm teknikleri...
Burada ygs/lys bölümüne gel. Aç kendine bir ders çalışma günlüğü gün gün neler işlediğini yaz.
Ben o bölümün editörüyüm bana ulaşabilirsin, yardımcı olurum dediğim gibi.
Benimde kpss bölümünde günlüğüm var.
Bir sürü arkadaşım oldu. Birbirimizi motive ettik her yönden. Yeri geldi benim olmadı onlar beni motive etti, yeri geldi ben onları.
İstersen okuyabilirsin.
Şimdilik gidiyorum şeker sahur vakti.
Dediklerimi bir düşün :34:

Soru çözmeden sınav kazanılmaz.
Bak ben hayatım boyunca dershane yüzü görmedim.
Össyi kendim kazandım. Kpss de bu sene evde çalıştım.
Bir konuya sadece soru çözerek hakim olabilirsin ancak konu çalışarak asla.
Konuyu senin zihnine kazıyan testtir.
Bir konu çalıştıysan en az 300 soru çözmeden geçmemen gerek.
Eğer okuyarak unutuyorsan yaz, yazarak unutuyorsan videolardan yararlan.
Ekol hoca, körfez video vs çok güzel siteler var ben bunlardan yararlandım. Özellikle ihtiyaç ama o sana göre değil.
Plan porgram önemli. Haftalık neler yapman gerektiğini bir kağıda yaz ve onu günlere böl.
Mesela bu hafta Tarih dersinden 5 ünite bitirmem lazım de.
Her güne 1 ünite ayır. Konu sonlarında bol bol soru çöz.
Haftanın 5 günü konu çalıştın soru çözdün ya, son 2 günü tekrar et soru çöz.
Bir ünite çalışıp diğerine geçince öncekini sallama mesela yeni konuya çalışmadan geçen konuyu tekrarla.
Canın sıkıldıkça al bir konu kitabını uzan yatağına oku. Hem beynen, hem bedenen dinlen.
Yazsam o kadar çok taktik var ki aslında.
İstediğin her konuda yardımcı olurum sana.
Ders ders çalışma taktikleri, yayınlar, soru çözüm teknikleri...
Burada ygs/lys bölümüne gel. Aç kendine bir ders çalışma günlüğü gün gün neler işlediğini yaz.
Ben o bölümün editörüyüm bana ulaşabilirsin, yardımcı olurum dediğim gibi.
Benimde kpss bölümünde günlüğüm var.
Bir sürü arkadaşım oldu. Birbirimizi motive ettik her yönden. Yeri geldi benim olmadı onlar beni motive etti, yeri geldi ben onları.
İstersen okuyabilirsin.
Şimdilik gidiyorum şeker sahur vakti.
Dediklerimi bir düşün :34:

ay cok tskr ederm sölediklerinde cok haklısın :42: :) peki bi bakıyım oralara dediklerini yapıcam :16:

siz hngi bölüm bitirdiniz.

hangi bölümü okuyacağına karar verdin mi?

ara sayfaları okuyamadım kusura bakma canım eğer yazdıysan görmedim

canım ben ilk yılımdan matematik bölümüne gittim
puanım başka bölümlere de yetiyordu mühendisliklere
ne bilim bazı hemşireliklere
tabi yüksek yerlerdeki bölümlere değil:):)
matematiği seçtim gittim ve olmayacağını düşündüm
zor dersler e sonuç ne hiçbir şey öğretmenlik çok zordu
formasyon olayı a yok ortalaman yüksek olacak yok 1-2
yıl ona uğraş zaten atamalar az
bankacılık desen herkese açtılar önünü neden böyle zor
bir bölümü bitirip banka için uğrraşayım ki daha kolay
bölümde benimle aynı fırsatlara sahipti
ve ben bırakma kararı aldım bu bölümü
hem 2. sınıf derslerimle uğraştım hemde össye çalıştım
kasmadım öyle çok soru da çözmedim valla
internetten ders dinledim dersaneye gitmedim öyle hani denir ya günde
3-4 saat ama inandım dua ettim matematikten kurtulmak
için günlük tekrarlarımı ihmal etmedim
yapamadığım soruları çözdürebileceğim biri olmadığından çözümlü
kaynaklar elde edindim ezberlerimi sabah kalkıp tekrarladım
ve tekrar söylüyorum olacağına inandım ....
önce kendine güven sonra çık yola
senin düşük dediğin belki bana yüksek yada senin yüksek dediğin
bana düşük bilemem ama
ben bu yıl ilk girdiğimden daha iyi puan çıkardım ve değğiştiriyorum
matematiği tercihlerimin sonucunu bekliyorum inşallah:):)

ewt cnm öle tabi.ama n kendi bölümümde bile zorlanıorum aslında konuları bitiriorum ama sınavda yapamıorum
sözelci demek çoooooooooookkkkkkkkkk soru çözmek demek.. cnm

canım bilmiyorumki neden öyle oluyo. az test çözüyorum dedin. olmazki..! ben önce kolaylardan başladım zirve vs sonra baba kitaplara geçtim zafer gibi. sende öyle yapmalısın kolaydan başla çözmeye sonra zora geç. test çözmeden olmaz maalesef

şahsen bnde öyle yaptım kazandım mı bilmiyorum işte sonuçları bekliyorum. :)

..
galiba mat sız olamayacak baslasam iyi olcak. yok gidemiorum cnm dersaneye evde halletmem lazım onun için size sorup ögreniorum... cnm programı nasıl yapayım ????

lys son 2 ay kala oluo ve ezber yetişmio önce baslasam karısır gibime gelio..ewt cnmm dahada zor oluo gerçekten korkuorumm :(( inş sölediklerinizi dikkate alcam

bn program yapmazdım şu saatte bu.. şu saatte bu bni çokk sıkardı kaçırdığımda stres yapardım o yüzden günlük konularımı yazardım gece 12'e kadar zaman tanırdım bunlar bitecek bugün bunlar bitecek derdim..

başarılar dilerm inşş. bndekazanmışımdır kazanırsam yazarım buraya kib. ;)belki merak edersin MF'ciyim cnm..

Son düzenleme:
Back