• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beya HCG değerime bakar mısın lütfen :(

Merhaba ben geçen hafta salı test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan verdim 173,2 çıktı düşük dedi sonuç bı kaç gün sonra bı daha gel dedi gittim kan verdim pazartesi sonuç cikicak doktor varda demedi şimdi varmı yokmu soylermisiniz

Merhaba ben geçen hafta salı test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan verdim 173,2 çıktı düşük dedi sonuç bı kaç gün sonra bı daha gel dedi gittim kan verdim pazartesi sonuç cikicak doktor varda demedi şimdi varmı yokmu soylermisiniz
Ben gebeligimi ogrendigimde degerim 26 cikmisti. Onemli olan duzenli sekilde artmasi. 173 dusuk degil ayrica niye oyle dedgini anlayamadim kac gun gecikti adetin?

Bugün adetimin gecikmesinin 6. Günü tekrar kan vermiştim cuma günü 726. Çıktı 28 Mayıs'ta adetim bitmişti kaç haftalık sizce

Arkadaşlar merhaba, beta HCG değerime bakar mısınız çok mu düşük :KK43: dün yaptım testi ve dün beklenen adet günümdü yardımcı olur musunuz
Canim tebrikler hamilesin. 2 gün sonra daha çok yükselir Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 5 ten yukarısı her zaman pozitif olarak kabul edilir senin ki bariz belli. Çok yeni belliki 1 veya 2 haftalik hamile olabilirsin 2 gün sonra sonra tekrar yenile yükselmiş olacaktır

Back