- 22 Nisan 2015
- 148
- 17
-
- Konu Sahibi 9794asirry
evet 4 yıl okudumteşekkür ederim siz 4 yllık mı okudunuz ?
Sözel dediğin için söylüyorum. sosyal hizmetler, sosyoloji, osmanlıca dersi olan bir bölümarkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknoloji bölümünde okuyorum.son senem.üniversitede sözel bölüm okumak istiyorum.bana geleceği olan bir bölüm ve üniversite önerir misiniz?:)
aa çok pardon ben sözel bölüm okumak istemiyorum olarak gördüm yazdığınızıarkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknoloji bölümünde okuyorum.son senem.üniversitede sözel bölüm okumak istiyorum.bana geleceği olan bir bölüm ve üniversite önerir misiniz?:)
Bence sınavsız geçiş hakkını kullanıp bilgisayar programcılığı okumalısın. (Tabi bölümünü seviyorsanolsun ayemuhendis bir şey olmaz :) sözel bölüm önerin arasa söyleyebilirsin canım benim :)
Anladım canım o zaman hiç gerek yok ömrün boyunca mutsuz olmaya.önü açık ama ben bölümümü sevmiyorum kodlar beni sinir ediyor :) kodları ezberlemem gerekiyor ama çok karışık olduğunu düşünüyorum :)
ah canım keşke sevsen o zaman karışık olmadığını da anlarsın, herşey öyle mantıklı ki. ama sevmiyorsan da kendini hangi alanda mutlu hissedeceksen onu seç. puanın düşükse seneye yeniden dene şansını, sevdiğin istediğin bölüme gitönü açık ama ben bölümümü sevmiyorum kodlar beni sinir ediyor :) kodları ezberlemem gerekiyor ama çok karışık olduğunu düşünüyorum :)