Üniversite okurken memur olarak çalışmak ?

Bence yapılabilir. Dersleriniz ne derece ağır bilmiyorum ama hafta sonu iki gün güzelce çalışır ve dersleri dikkatle dinlerseniz başarabilirsiniz.

Devam zorunluluğu yoksa tüm derslere de gitmezsiniz zaten.
devam zorunluluğu var ama mesela bir dersten bir dönem boyunca 3 ders gitmeyebiliyorum.

umarım hayırlısı olur diyelim o zaman :)

Adliye sınavlarına torpilin yoksa bel bağlama. 4 bin kişide 45. oldum yüzüme bakmadılar :) çok iyimsersin ama ülkenin memur alım durumları ortada. kendine başka iş bakarsan da iyi olur.
eğer dgs ile uzatamazsam zaten adalet bölümü okuduğum için adliye için uğraşacağım :) benim başvuracağım yer küçük bir il belki o kadar bekleyen olmaz

Canım önce atan sonra da okuluna devam et. İşyerinde hem çalışıp hem ikinci üniyi (hukuk) okuyan arkadaşlarım var. İlk yıl yıllık iznin olmaz ama üstlerinle konuşup mazeret izni/rapor alabilirsin sınav dönemlerinde.

Atanınca rehavete kapılıp okulu boşlama yeter. Allah yardımcın olsun.

Başarılar dilerim :)

Umarim hersey dilediğin gibi olur
Ama sunu demeden gecemeyecegim
Yıllık izin hakkini bir yıllık memuriyetini tamamlayinca elde edersin o da amirin inisiyatifine bagli
Ben rutin dr randevum icin bile mazeret iznini kullanamadim birkac arkadasimiz asaletini almadan izin kullanamamis

Sen hele sınavdan yüksek al

Sonra kadro açılsın

Uygulamayı ve mülakatı geç

Bu süreçte okul bitmezse o zaman düşünürsün

Bir de neden il yani madem ilçedeki ne adliyeye girme hayalin neden yok

Adliye'ler yeterince karıştı zaten sen kpss puanını yüksek tutmaya ve atamalara kadar da okul derslerine iyi çalışmaya bak

Sonra zamanı gelince iş ve okul yürür mü kısmına bakarsın

Ama resmen kimse seni öğrenci ve memur olduğun için idare etmek zorunda değil memur derse gitmek zorunda mı demişsin ya diğerleri ne yapmak zorunda ise memur da zorunda

adliyede memur olabileceksen hiç durma memur ol derim. nasılsa okulunu bir şekilde bitirirsin

Zaten zabıt katipliğine başvurmayacak mısın? Adalet mezunu olunca yapacağın iş de o.
Valla güzel düşünmüşssün.
Kpssden korkma. 70i havada karada alırsın.
Torpil işi sıkıntılı ama. Cidden torpil bulmasın yoksa umutlanma bile. Mülakat zaten bunun için var.
Okul dediğin her türlü biter.

ilçede yok o yüzden :) ben derslere girmek için izin veya idare demiyorum sadece sınav haftası için demiştim :)

torpil yok ama her girenin de torpili yoktur ya. 150 yazıp da torpili ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum da açıkçası

Lise degilde önlisans olarak gir derim mezun olunca tercih verirsin hem atanman liseye göre daha kolay olur part time olarak çalışabilirsin hem 2. ögretimin harcları yüksek olur.

torpil yok ama her girenin de torpili yoktur ya. 150 yazıp da torpili ihtiyaç duyulacağını sanmıyorum da açıkçası

Sene 2013 sanırım. 2012de olabilir.
130 yazmıştım. Zaten kaç yazdığın değil sınırı geçmen önemli.
240 kişi alınacaktı.
Torpilim falan da var. Kpss puanım da 80küsür. Mülakat vs geçti.
226.yım sıralamada.
Giremedim.
Torpilim yeterli gelmedi. Hayırlısı buymuş.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Torpil yoksa heveslenme. Cidden zabıt katipliğine torpilsiz giren ya yalancıdır ya kadir gecesi doğmuştur.

İkinci öğretimle ders almaya izin vermiyor bi çok okul. Yönetmelik böyle deyip yolluyorlar .. Umarım olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…