Bir derdim var ki günlerdir başımı ağrıtıyor.
Ben adalet bölümü 2.sınıfa geçtim . Zaten biliyorsunuz iki yıllık bir bölüm. Ben ve kardeşim şehir dışında üniversite okuyoruz ve ailem ikimizi okutmakta çok zorlanıyor. Okuduğum yerde çalışabileceğim alan yok gibi . Memurluğu bir sene sonrasında düşünüyordum ama aileme yardımcı olmak zorunda hissediyorum kendimi çünkü üzerimizde ki gözüken ev yüzünden burs da çıkmıyor ve babamın işleri kötüye gidiyor.
Lise düzeyinden sınava girip adliyede memur olmak istiyorum okuduğum şehirde. Ama ben örgün yani 1.öğretimim ve okulla konuşup 2.öğretimlerle girsem de aynen programım şu olacak ; sabah 7 de okuduğum ilçeden merkeze gidip akşam 5.buçukta tekrar ilçede ki okula gideceğim . akşam 10 gibi okuldan çıkıp kaldığım yurda geri dönüp hemen duş alıp yatarım muhtemelen. derslerimi h.sonu çalışabilirim. sınav zamanı ya adliyeden idare etmeleri isterim yada yıllık iznimden kullanırım. Sizce bu yapılabilir bir şey mi ? Ne denli zorlanırım ? Annem pek desteklemiyor derslerimin kötüye gitme ihtimali yüzünden ama benim çıkar yolum yok gibi geliyor.