• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Okurken Evlenmek?

yesilgunes

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.

Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.

Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.

Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?

önermem. üniversite 3.sınıfta evlenicem diye ortalığı ayağa kaldırdım. simdi diyorum ki Allah’ım sen beni nasıl bir beladan kurtardın 🥲😂 ki o zaman ben 21, sevgilim 29 yasındaydı. isi gücü vardı yani gecim derdimiz olamayacaktı. ama o zaman verilen kararlar çok sağlam olmayabiliyor. kaldı ki henüz yeni tanıstınız, evliliğe karar vermek için erken bence

Merhaba.
Ben çok yakında (Eylül ayı) birisiyle tanıştım. Aylardır konuşuyoruz, şimdilik iyi gidiyor ilişkimiz. Gayet olgun, akıllı bir insan. Ben 23 o 25 yaşında.

Fakat olursa bu yıl nişan ve gelecek yıl evlilik mevzusu geçti. Konuyu kendisi açtı.

Yani üniversite 2. sınıfta evlenmiş olacağım. Fakat okurken evli olmak doğru bir karar mı bilemedim. Sonuçta evlilik ciddi bir olay.

Aranızda okurken evlenmiş olanlar var mı, zorlandiniz mi?
Okurken evli olmaktan ziyade daha yeni tanıştığın biriyle böyle bir planlama doğru mu ? Ben böyle alel acele ilk aylardan böyle konuşan insandan korkarım senin amacın evlenmek sana makul gelen de benim demek ki diye düşünürüm

Benim zamanında manyak bir sevgilim vardı. Bu manyak ilk günden beri evlenelim de evlenelim diye tutturmuştu, ben 18 yaşındayım o zamanlar.
6 ay falan oyalamıştım ben bunu. Sonra beni terk etmişti, çok geçmeden 1-2 ayda başkasıyla evlenmişti. Fıkra bu kadar. :KK53:
18 yaşında bile bu tipe hayır diyebilmişim yalnız, tebrik alırım. :P
Neyse bu anımda anlatmak istediğim şudur, adam evlenmek için yola çıktıysa gelinin kim olduğu önemli değildir.

Okurken evlenmeyin ya. Mezun olup biraz o paralı hayatın ve bekarlığın keyfini çıkarın.
Daha yeni tanışmışsınız yani ne ara evlenmek için doğru insan olduğunuzu düşündünüz ki.
Yapmayın, mezun olmanı beklesin.
Bana doğru insan gelmesinin ilk nedeni kişiliği ve davranışlarının olgun mantıklı bulduğum içindi ama tabi sırf bu yüzden acele bir şekilde evlenmek istemem

Ben söyledim ona nasıl geçinmeyi düşünüyorsun diye. Ben zaten çalışıyorum, sen de mezun olduktan sonra çalışırsın, evde bizim rahat olur diyor.
Hatta kendisine dedim bu çok mantıksız bir plan sanki aceleyle düşünmüşsün gibi

Über aptalca bir plan, sakın girme sürünürsünüz. Nerden bakarsan bak hiçb8r mantığı yok bu işin. Niye acele ettiğini sordun mu? Bence bu oğlan yarım akıllı toptan uzaklaş

Sakın inanma yaşın çok küçük. Sevgili kalın birkaç yıl tanıyın gerekirse. Com seviyorsa mezun olup çalışmaya başlayınca evlenin makul olan bu bence

Ay deli misiniz yapmayın böyle bir şey. Mezun olun, paranızı kazanın, gezin, harcayın, kız kıza tatillere falan çıkın. 23 yaş çok küçük, ne işiniz var eş ailesi hengamesinin içinde?

Über aptalca bir plan, sakın girme sürünürsünüz. Nerden bakarsan bak hiçb8r mantığı yok bu işin. Niye acele ettiğini sordun mu? Bence bu oğlan yarım akıllı toptan uzaklaş
Şöyle sordum. Sen neden 25 yaşında evlenmek istiyorsun ki dedim. Diyor ki evliliği seviyorum, erken yaşta bir ailem olsun istiyorum hatta ben aynen şu emoji gibi baktım "🙄"

Back
X